حتما قیمت بازاره دیگه .دوست عزیز شما این قیمت هارو از کجا میگیرید ؟! آخه من الان تمام سایت هارو دیدم کینکت یا 170 بود یا 175![]()
دوست عزیز شما این قیمت هارو از کجا میگیرید ؟! آخه من الان تمام سایت هارو دیدم کینکت یا 170 بود یا 175![]()
لطفا قیمت 3ds و کنسول های دستی دیگه رو هم بذارید, ممنون :lol:
اینم نظر خوبیه مرسیمیگم پست دوم رو فقط ادیت کنید برای اعلام قیمت بهتر نیست ؟
قیمت به تاریخ تو اون پست اعلام شه .. اینجوری در آینده فقط یه تاپیکه که پستاش فقط قیمته![]()
یه چند روز بعلت تعطیلات اجباری! به نت دسترسی نداشتیماستارتر قیمت های روزانه چی شد پس ؟![]()
ممنون از راهنمایت .منم تو نمایشگاه دیدم واقعا کسی که باهاش بازی میکرد تحرک وجنب وجش داشت .باید به جای دستگاه لاغری بفروشنشاسم این کنسول Wii (وی) هستش محصول Nintendo
اگه تهران هستید می تونید از پشت شهرداری بگیرید, از قیمت الان بازار خبر ندارم.
کنسول مناسبی برای تفریح, ورزش و تحرک هستش. مناسب برای تمام سنین, حتی پدر و مادرها :lol:
منم برای ورزش کردن می خوام این کنسول رو بگیرم واقعا عالیه, حرف نداره :specool:
ممنون از اطلاعتون ولی الان دستگاه میخوام چون واقعا این بچه منو دیونه کرده میخواد با کامپوتر بازی کنه ومزاحم من هست فقط میخوام یه وسیله بازی باشه که شرش از سرم کم بشهنینتندو قیمت اون رو کاهش داده الان شده حدود 150 دلار اگه یکم صبر کنید با قیمت بهتری میتونید تهیه کنید البته نسل جدید اون در چند ماه آینده وارد بازار خواهد شد حالا به خودتون بستگی داره که در خرید عجله دارین با میتونین چند ماه صبر کنید![]()
دستت درد نکنه انتقال دادیسلام.من شخصا X360 رو با کینکت بیشتر توصیه میکنم.
چون هم پشتیبانیش خیلی عالیه و دیگه با کینکت نیازی به دسته هم نداره.اما Wii باید دو تا دسته دست بگیرید که ممکنه نتونید راحت بهش عادت کنید.همین طور که گفته شد نسل جدیدش هم داره میاد که دیگه اصلا توصیه نمیشه.
پ.ن : تاپیک راهنمایی برای خرید کنسول داشتیم.برای همین انتقال دادم.
پشت شهرداری, میدان امام خیمنی هستش, پاساژ لباف انواع کنسول و بازی هارو داره.
-------------------------------------
کینکت با 360 نسبت به وی گرون تر در نمیاد؟
بنظر من وی بصرفه تر هستش!