• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی کنید ----- چطور میتونم از عرش به اوج برسم مثل فروشگاه تک شاپ 91 و...

ERUnique

Registered User
لایک‌ها
113
با سلام خدمت دوستان
ماجرا از این قرار هستش که من یک فروشگاه راه اندازی کردم با پست هم قرار داد بستم همه چیز آمادست و فعلا کالایی نخریدم
بودجه برای خرید کالا 300 هزار تومان برای تبلیغات هم 300 - 400 هزار تومان هستش
شاید خیلی ها تصور کنند آخه با این سرمایه یک سایت با 2000 ای پی هم نیمشه خرید
ولی من میخواهم از کم شروع کنم و به بالا برسمو به نظرم با این بودجه اگر حساب شده باشه ممکن هستش
دوستان راهنمایی کنند
مثلا 50 تا ساعت رولکس بخرم و یک پست ثابت هم بخرم داخل سایت پر بازدید و کسب درآمد کنم
یا پاپ آپ بحرم
نمیدونم خواهشا هر پیشنهادی دارید ارائه کنید
ضمنا خیلی برای جای سوال داره تک شاپ 91 تا 3 ماه پیش اصلا کسی اسمش به گوش کسی نخورده بود چطور تمام سایت ها محصولات این
فروشگاهی رو داخل سایتشون قرار میدهند
ضمنا فروشگاه من همکاری در فروش هم داره که با سایت های قدرتمندی چون میهن استور و تک شاپ 91 اصلا بهش فکر نمیکنم که سرمایه گذاری کنم روش
البته یک نظری هم دارم اگر محصول مانند ساعت رولکس رو 25 بدی مثل سایت تک شاپ 91 و پورسانتی که 7500 میده واسش رو من 10 هزار تومان بدم آیا مورد استقبال وبمسترها قرار میگیره ؟
کلا هر نظر دارید و جواب سوال هایی رو پرسیدم جواب بدید واقعا ممنون میشم
با تشکـــــــــــــــــــــــــــــر از دوستــــــــــــــــــــــــــــان و پرشین تولـــــــــــــز

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
از عرش به اوج رسیدن کار هرکسی نیست :دی
تک شاپ خیلی وقته که معروفه و اکثر گروه های یاهو باهاش کار میکردن . واترمارک سبزگسترو باید دیده باشین ولی چون اخیرا بین وبمسترای پرسین تولز چا افتاده بود شاید شما فکر میکنین یدفه معروف شده! البته اکثرا هم از کار کردن باهاش پشیمون شدن...

rouzegar1365

Registered User
لایک‌ها
143
تنها ملاک همکاری با تک شاپ پورسانت های بسیار بالا می باشد ...
پورسانت بالا بده یوزر زود جمع میکنی

ERUnique

Registered User
لایک‌ها
113
دوستان یک سوال
مگه تک شاپ 91 چه نوع جنسی به مشتری میده که همه ازش مینالند مثل ساعت رولکس همه سایت ها یک جنس هستش دیگه پس چطور ازش بد میگند چون داخل یک انجمن دیگه هم همین موضوع رو بیان کردم همه از کیفیت بد این سایت میگند راهنمایی میکنند دوستان مگه جنس رو چه شکلی به مشتری تحویل میده

eskimos91

Registered User
لایک‌ها
148
تک شاپ رو شما سه ماهه شناختید
تک شاپ دو سال پیش شروع کرد
از همون اول هم چون باهاشون همکاری داشتم(نه به صورت همکاری در فورش) فروشگاهشون خیلی کامل بود
و باید بگم که ایشون از همون اول سرمایه زیادی گذاشتند
شما هم برای بالا آوردن یه همکاری در فروش عادی! دست کم 15 الی 25 میلیون باید هزینه کنید

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
دوستان یک سوال
مگه تک شاپ 91 چه نوع جنسی به مشتری میده که همه ازش مینالند مثل ساعت رولکس همه سایت ها یک جنس هستش دیگه پس چطور ازش بد میگند چون داخل یک انجمن دیگه هم همین موضوع رو بیان کردم همه از کیفیت بد این سایت میگند راهنمایی میکنند دوستان مگه جنس رو چه شکلی به مشتری تحویل میده
http://forum.persiantools.com/threads/وضعیت-فروش.602121/#post-10104476

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
جسارتا می دونم اصلا ربطی نداره و امیدوارم استارتر ناراحت نشه عرش و اوج به یک معنی هست تقریبا

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
باسلام دوست عزیز درسته تک شاپ پیشرفت کرد و فروش بالایی دارد ساعت هاش بیشتر میفروشه چون بنجله کسی که ساعت 18 تومانی الیزابت میخره باید منتظر عمر یک ماهه ساعتش باشه نه من نه دوستان انتظار حداقل عمر یک ساله داریم .
برای شروع حتما کیفیت محصول رو در نظر بگیرید تا وقتی که من یک خرید از شما داشتم دفعه بعدی هم مشتری شما بشم به این دلیل که سایت معتبر کم هستش این شالوده هر کار دراز مدت میتونه باشه (درستی)
هیچ وقت بدنبال فروش به هر قیمتی نباشید .

s1r101

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
واقعا متاسف هستم براشون من یک ماهه هیچ سفارشی نداشتم شک کردم رفتم خودم سفارش دادم دیدم بله تو پنل اصلا نمایش نمیده متاسفانه هر چی سفارش میره برای من تو پنل خودشون ثبت میکنن تا پورسانت منو ندن روی حرفمم هستم حاضرم دست رو قران بزارم که عین حقیقت و دارن دزدی میکنن همه وب مستر ها به شدت مراقبشون باشن!

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
واقعا متاسف هستم براشون من یک ماهه هیچ سفارشی نداشتم شک کردم رفتم خودم سفارش دادم دیدم بله تو پنل اصلا نمایش نمیده متاسفانه هر چی سفارش میره برای من تو پنل خودشون ثبت میکنن تا پورسانت منو ندن روی حرفمم هستم حاضرم دست رو قران بزارم که عین حقیقت و دارن دزدی میکنن همه وب مستر ها به شدت مراقبشون باشن!
لینک های خرید پستیتون رو هم چک کردید؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
از فرش به عرش میرسن
شما با ۳۰۰ تومن بیا تجریش یه دور بزن یه شیرموز بخور برگرد

ERUnique

Registered User
لایک‌ها
113
از فرش به عرش میرسن
شما با ۳۰۰ تومن بیا تجریش یه دور بزن یه شیرموز بخور برگرد
با سلام خوشگل من شوخی خوبی بود ولی این تایپیک رو فکر میکنم نزدیک چند ماه پیش ایجاد کردم و حالا چون نتیجه خوبی گرفتم از همون سرمایه گذاری 300 هزار تومانی جواب خوبی میتونم بهتون بدم
شما به عنوان مثال فروشنده معتبر هستید ولی خوشگل من قربون اون قد شما برم من با 300 هزار تومان شروع کردم و به درامد 7 میلیون رسیدم ( خالص ) یعنی تبلیغات و پول کالا رو کم کردم
دوستان به حرفهای دیگران هیچ اهمیتی ندید و کمی فکر و اراده حتما شما رو میتونه موفق کنه اگر به حرف این دوستمون گوش میکردم آره یک لیوان شیر موز بیشتر نمیشد ولی الان حداقلش 100 تا شیرموز میشه
15 روزه دیگم دارم میرم سربازی و پول خوبی جمع کردم موفق باشید
خواهشا دیگه هم از این نصیحت هایی که آخرش رو ارزیابی نکردید و نمیدونید خوبه یا نه به دیگران توصیه نکنید موفق باشید

بالا