• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمای برای پرداخت دلار

mortezafox

Registered User
لایک‌ها
721
سلام دوستان میخوام به یه حساب دلار واریز کنم
به نظر شما مستر کارت بگیرم یا ویزا و یا با پی پال
هدف مورد اعتماد بودن و ارزان بودن هست

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
پیشنهاد می کنم در بخش بازارچه دلار و ارزهای اینترنتی انجمن درخواست بدید تا براتون کار واریز رو انجام بدند...

هر روشی که بخواهید این سایت:
هدف مورد اعتماد بودن و ارزان بودن هست
مستر نداره! و ارزانتر هم نیست...

HNCboys

Registered User
لایک‌ها
27
هر روشی که بخواهید این سایت:
http://payment24.ir
کاملا مطمئن
شما به این میگی مطمعن؟
85217164928222918083.jpg

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
کاش میشد تاپیکی بزنیم و همه کسایی که ازشون کلاهبرداری شده رو جمع کنیم
من تو همین فروم تاپیک زدم اقا این مطمینه ؟ همه گفتن اره بابا ارم داره فلان داره . 500 دلار وب مانی ریختم بعد یه ماه واریبز کرد تومنشو زمانی که دلار از 3500 اومده بود 3100.

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
توی تیکت که نوشتن تفاوت وب مانی و ویزا رو بصورت ریال به حسابتان واریز می کنند ؟ مشکل چیه ؟ پولی از شما کلاهبرداری کردن ؟ یا پول رو ندادن ؟!

HNCboys

Registered User
لایک‌ها
27
من تو همین فروم تاپیک زدم اقا این مطمینه ؟ همه گفتن اره بابا ارم داره فلان داره . 500 دلار وب مانی ریختم بعد یه ماه واریبز کرد تومنشو زمانی که دلار از 3500 اومده بود 3100.
200000تومن ناقابل،چیزی نیست که
برای من مبلغی نمیشد، اما پرویی و عدم عذرخواهی و بی ادبی در کلامش کمی اذیتم کرد

HNCboys

Registered User
لایک‌ها
27
توی تیکت که نوشتن تفاوت وب مانی و ویزا رو بصورت ریال به حسابتان واریز می کنند ؟ مشکل چیه ؟ پولی از شما کلاهبرداری کردن ؟ یا پول رو ندادن ؟!
اگر من متوجه نمیشدم که پول خورده بود
حالا ببین چند نفر این اتفاق براشون افتاده و متوجه نشدن
شما چی از این سایت بهت میرسه اینقدر طرفداریشو میکنی؟!
اولین پرداختشون 2ماه پیش بود اما چون من نفهمیده بودم اصلا صداشو در نیاوردن بعدش
اینو گذاشتم تا تمام کسایی که همچین پرداختی داشتن و پون متوجه نشدن و این سایت پولشونو خورده برن و پولشونو پس بگیرن

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
اگر من متوجه نمیشدم که پول خورده بود
حالا ببین چند نفر این اتفاق براشون افتاده و متوجه نشدن
شما چی از این سایت بهت میرسه اینقدر طرفداریشو میکنی؟!
اولین پرداختشون 2ماه پیش بود اما چون من نفهمیده بودم اصلا صداشو در نیاوردن بعدش
اینو گذاشتم تا تمام کسایی که همچین پرداختی داشتن و پون متوجه نشدن و این سایت پولشونو خورده برن و پولشونو پس بگیرن

من هیچی بهم نمیرسه ، صرفا از افرادی که قصد تخریب دارند خوشم نمیاد :) خودم هم مشتری 3یا4 ساله این سایت هستم مشکلی نداشتم به بقیه هم معرفی کردم ...

کلاهبرداری چیز دیگه ای هست و اینکه شما بخوای یه نکته ای رو به اطلاع همه برسونی چیز دیگه ای ... همین تاپیک رو یه پرینت ازش بگیرند قاضی که بی طرف هست راحت میتونه در مورد تهمت شما تصمیم بگیره ! اونجا دیگه من نیستم که با این سئوال بخوای زیر سئوال ببریش "شما چی از این سایت بهت میرسه اینقدر طرفداریشو میکنی؟!" یه فرد بی طرفه و میگه دلایل شما برای تهمت کلاهبرداری چی هست ... شاید جواب قانع کننده ای نداشته باشید.

پ.ن: شرکت من توی این تاپیک همینجا تمام شد نظر شخصیم رو گفتم.

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
دوست عزیز ه میخوای میتونی پرفکت مانی یا اگوپی باز کنی کخ رایگان هم هست و از طریق اکسچنجر هم میتونی به ریال تبدیل کنی

HNCboys

Registered User
لایک‌ها
27
من هیچی بهم نمیرسه ، صرفا از افرادی که قصد تخریب دارند خوشم نمیاد :) خودم هم مشتری 3یا4 ساله این سایت هستم مشکلی نداشتم به بقیه هم معرفی کردم ...

کلاهبرداری چیز دیگه ای هست و اینکه شما بخوای یه نکته ای رو به اطلاع همه برسونی چیز دیگه ای ... همین تاپیک رو یه پرینت ازش بگیرند قاضی که بی طرف هست راحت میتونه در مورد تهمت شما تصمیم بگیره ! اونجا دیگه من نیستم که با این سئوال بخوای زیر سئوال ببریش "شما چی از این سایت بهت میرسه اینقدر طرفداریشو میکنی؟!" یه فرد بی طرفه و میگه دلایل شما برای تهمت کلاهبرداری چی هست ... شاید جواب قانع کننده ای نداشته باشید.

پ.ن: شرکت من توی این تاپیک همینجا تمام شد نظر شخصیم رو گفتم.

دوست عزیز من خودم به شدت با تهمت زدن مخالف و برای حرفی که زدم سند گذاشتم تا دیگرانی که همچین کاری کردن برن و حقشون رو بگیرن
شما وقتی تصویری که گذاشتم خوندی، بی ادبی در کلام، کلاهبرداری و عدم عذر خواهی دیدی بازم داری از این کاری حمایت میکنی قطعا دلیلی داره!

من فقط چون وسال پرسیده شده بود اون تصویر گذاشتم که دیگران برن حقشون رو بگیرن و قصد تخریب کسی رو ندارم

بالا