• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمای در مورد خرید

شما کدام پلتفورم را مناسب گیم میدانید البته با قیمت مشابه هم؟

• Total voters
    5

A.NAMDAR

Registered User
لایک‌ها
20
سلام و خسته نباشین
من تصمیم دارم برا خرید یه سیستم گیم مادریورد و پردازنده بخرم چون پولم کم هست اول همین دو تا رو می خرم
با قطعات معمولی ازش کار بکشم تا بعد ها بتونم قطعات خوب رو بخرم
میخوام یه چیزی باشه که تا 3 4 سال دیگه جواب گوی بازی ها باشه قیمت هم برا هردو پردازنده و مین هم خیلی زیاد نمیخام باشه در حدود 700 یا 800 تومن
لطفا بگین که از چه پلتفورمی باشه بهتره بازی ها رو بهتر و سریع تر راه اندازی میکنه
amd یا intel ؟؟؟؟

farshid0018

Registered User
لایک‌ها
152
سلام و خسته نباشین
من تصمیم دارم برا خرید یه سیستم گیم مادریورد و پردازنده بخرم چون پولم کم هست اول همین دو تا رو می خرم
با قطعات معمولی ازش کار بکشم تا بعد ها بتونم قطعات خوب رو بخرم
میخوام یه چیزی باشه که تا 3 4 سال دیگه جواب گوی بازی ها باشه قیمت هم برا هردو پردازنده و مین هم خیلی زیاد نمیخام باشه در حدود 700 یا 800 تومن
لطفا بگین که از چه پلتفورمی باشه بهتره بازی ها رو بهتر و سریع تر راه اندازی میکنه
amd یا intel ؟؟؟؟

در خصوص مادربرد و پردازنده هم این دو مدل پیشنهاد میشه
Intel Core i3-4150 Haswell LGA1150 با قیمت 340 تومن
ASRock H81 Pro BTC LGA1150 H81 به قیمت 240 تومن

A.NAMDAR

Registered User
لایک‌ها
20
در خصوص مادربرد و پردازنده هم این دو مدل پیشنهاد میشه
Intel Core i3-4150 Haswell LGA1150 با قیمت 340 تومن
ASRock H81 Pro BTC LGA1150 H81 به قیمت 240 تومن
شما به اصل درخواست من پاسخ ندادین.

mohamadreza.kntu

Registered User
لایک‌ها
68
دوست من شما یه پلتفرم اینتل بگیر با مشخصات زیر:
مادربورد Asus B85 VANGUARD به قیمت 355000 تومان
سی پی یو Intel Core i3 4330 به قیمت 415000 تومان
تا دو سه سال راحت جوابتو میده. در ضمن سی پی یو دارای گرافیک داخلی Intel HD 4600 هست که فعلا اگر گرافیک نداری میتونی خیلی از بازی ها رو با کیفیت Medium باهاش انجام بدی!(اگر خواستی برات از این گرافیک داخلی Benchmark هم میذارم!)
ایشالا پول هم که دستت اومد یه گرافیک AMD Sapphire R7 260X به قیمت 560 تومن بگیر و حالشو ببر!! البته اگر بودجت برای گرافیک بیشتر بود اون موقع تو تاپیک مطرح کن که پیشنهادهای بهتری بهت بدم!

mohamadreza.kntu

Registered User
لایک‌ها
68
آقا اون واسه دو یا سه سال پیش بود که میگفتن AMD واسه بازی بهتره و Intel واسه کارای محاسباتی و .... مناسبه!!!
حقیقت الان این هست که شرکت AMD به دلیل مشغولیت و تمرکز بر روی کارت های گرافیک تقریبا از رقابت با Intel عقب افتاده!! البته هنوز بازار و مشتری های خاص خودش رو داره ولی مطمئن باشید که به پای اینتل نمیرسه!
اگر تمایل داشتید بگید که به صورت تخصصی تر و همراه با سند و مدرک این موضوع رو تو تاپیک مطرح کنم!

A.NAMDAR

Registered User
لایک‌ها
20
آقا اون واسه دو یا سه سال پیش بود که میگفتن AMD واسه بازی بهتره و Intel واسه کارای محاسباتی و .... مناسبه!!!
حقیقت الان این هست که شرکت AMD به دلیل مشغولیت و تمرکز بر روی کارت های گرافیک تقریبا از رقابت با Intel عقب افتاده!! البته هنوز بازار و مشتری های خاص خودش رو داره ولی مطمئن باشید که به پای اینتل نمیرسه!
اگر تمایل داشتید بگید که به صورت تخصصی تر و همراه با سند و مدرک این موضوع رو تو تاپیک مطرح کنم!
واقعا راست میگی الان وضع پردازنده های AMD دیگه مثل قبل نیست انگار داره GPU نه CPU اینتل هم از این خلا سو استفاده تمام رو میکنه و از محصولاتش نهایت سود رو میبره.

A.NAMDAR

Registered User
لایک‌ها
20
دوستان من بشتر با تجربه خود شما از بازی و استفاده گیم از این پلتفورم ها کار دارم نه نتایج تست سایت ها و حرف دیگران.

amiraa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
منم موافقم که intel الان بهتره اما کارت گرافیک الان amd خیلی خوب کار میکنه
واحد گیمینگ شرکت ما خیلی خوب کار میکنه خواستید تماس بگیرید
02632254131

amiraa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
مادربرد های گیمینگ asus الان مدل maximus قیمت مناسبه بقیه قیمت هاش بالای 1000000ت تقریبا

بالا