• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمای و کمک در ایجاد وب سایت

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
سلام دوستان

از کسانی که تجربه و اظلاعات دارند در موارد زیر مشاوره می خوام :

می خوام 3 الی 5 تا سایت مجزا ایجاد کنم در زمینه های مختلفند و فعلا فقط به فکرش بودم ، الان می خوام عملی کنم اما یکی یکی ،اول باید دامین بگیرم و هاست بعد هم به فکر طراحی و نصب و آپلود باشم.

1. تو ثبت توصیه شده اگر ir می گیرم خودم ثبت کنم اگر پسوند های دیگرو خودم بخوام به نام خودم ثبت کنم چه کاری باید انجام بدم ؟ حتما باید ویزا کارت یا مستر به نام خودم داشته باشم یا شخص دیگه ای هم می تونه به جای من بده اما به نام من ثبت بشه ؟ ( به خاطر مطالبی که خوندم و شنیدم که بعضی اوقات که یک دامین گل می کنه یهو بعضی از دوستان بی انصاف دامین را گرو کشی می کنن )

2. توصیه می کنین دامین رو چند ساله ثبت کنم ؟

3. در مورد پسوند دامین غیر از com مقبولترین الان تو ایران ir هست ؟

4. در مورد هاست چون چند تا سایت هست و ترجیح می دم داخل یک هاست باشن ، قبلا یادمه بعضی از هاستها حالتی داشتن که می تونستی فضا و پهنای باند رو بین چند تا سایتت تقسیم کنی ، یعنی با هم در این زمینه share بودن ، اسم این قابلیت یادم نیست ، هاستی با این مشخصه کسی می شناسه ؟

5. هاست می خوام در عین حال مطمئن باشه و هیچ وقت مشکلی برای سایت پیش نیاد .

6. با توجه به موارد بالا قیمتش هم معقول و منطقی باشه . ( یکی از دوستان اینجارو معرفی کرد، قیمتهاشم به نظر خوبه http://www.shetabrayan.ir )

7. فرق هاست لینوکس با ویندوز در چیست ؟ فقط frontpage support رو میدونم ( که اونم نمی دونم به کارم میاد یا نه )، اگر یکی رو گرفتم بعدا دیدم اونیکی بیشتر به کارم میومده قابل تعوض توسط سرور هست یا نه ؟ ( البته با دادن مابه تفاوت )

8. احتمالا تو یکی دوتا از سایت ها از قالبهای رایگان جوملا استفاده کنم ، کسی که تا به حال تجربه بدی یا مشکلی با سیستم مدیریت محتوای جوملا نداشته ؟

9. در آخر اگر مطلب دیگه ای هست که باید بهش توجه کنم بفرمایید .

خیلی ممنون از وقتی که می زارین

hamekareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام . . .

جواب سوالاتتو به ترتیب در زیر مینویسم .

1 . دامنه COM هم می تونی مثل همون ir برای خودت ثبت کنی و کس دیگه برات پرداخت کنه . تو همین فروم هم کسایی هستند که از سایت هایی مثل name.com برات بتونه دامنه به نام خودت ثبت کنه .

2 . این سوال نظر شخصی من هست . که اگرذ می خواهی طولانی کار کنی ir رو میتونی 5 ساله ثبت کنی که برات ارزون تر هم برات تموم میشه .

3 . اینو من خودم هم نمی دونم ، ولی تو ایران فک کنم ir بهتر باشه . از یه نظر هم میتونه خوب باشه که اگه یموقعی دومینت هک بشه میتونی راحت تر پسش بگیری ....

4 . در این مورد فک کنم دو راه وجود داشته باشه . یکی اینکه کلا یه هاست بگیری . بد روی اون هاست تو فلدر های مختلف ادون دومین بدی که کلان سایت هات رو یه هاست می شه . دومین راه اینه که یه ریسلر بگیری و خودت برای سایت هات هاست بدی . یه راه سوم هم هست که رو یه سرور چند تا هاست مختلف بگیری .

5 . این مورد که خوب من سرور خودونو معرفی می کنم . hamekareh.org
6 . این مورد هم که سایت مارو ببینی ؛ قیمت هاش معقوله ... ;)

7 . فک نکنم فرق زیادی داشته باشه ولی فک کنم اگر بخوای سایتتو با asp بنویسی ؛ ویندوز بهتره
در مورد انتقال هم راحت میشسه انتقال داد و هیچ گونه مشکلی پیش نمی اد .

8 . در این مورد من نمیدونم .

اگه سوالی داشتی بازم بگو .
از اساتید هم معذرت می خوام اگه چیزی رو اشتباه گفتم .

فقط سروری که ازش هاست می گیری از نظر آپ تایم بودن و پشتی بانی سایت مطمئن باش .

vahidscs

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
به نظر من که اگه می خوای چندیم تا سایت را ایجاد کنی از سایت نامحدود خارجی استفاده کن
مثل

webhostingbuzz & ixwenhosting & hostmonster
راستی اگه رابط مالی طرف باشه و بعد هم شما پسورد را عوض کنید دیگه فکر نکنم مشکلی باشه (برای دات آی آر )

Last edited:

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32

عليك سلام :دي خوبي عزيز ؟!

1
. تو ثبت توصیه شده اگر ir می گیرم خودم ثبت کنم اگر پسوند های دیگرو خودم بخوام به نام خودم ثبت کنم چه کاری باید انجام بدم ؟ حتما باید ویزا کارت یا مستر به نام خودم داشته باشم یا شخص دیگه ای هم می تونه به جای من بده اما به نام من ثبت بشه ؟ ( به خاطر مطالبی که خوندم و شنیدم که بعضی اوقات که یک دامین گل می کنه یهو بعضی از دوستان بی انصاف دامین را گرو کشی می کنن )

1 . براي ثبت دامين اي ار از نيك دات اي ار يه پنل بساز و بعد هنگام ثبت هر دامين قسمت رابط مالي را شناسه يكي از نمايندگان نيك قرار بده..
2. براي ثبت دامين هاي بين المللي دات كام و ... يا ميتوني از سايت هايي مثل نيم دات كام دامينتون ثبت كني و بدي پرداختش را يكي از دوستان برات انجام بده و يا ميتوني از طريق نماينده هاي دايركت اي يه پنل بگيري و دامين هاتو اونجا ثبت كني ..

2. توصیه می کنین دامین رو چند ساله ثبت کنم ؟

به نظر من اول كاري يه ساله ثبت كني بهتره هم هزينش كمتره و هم يه اطلاعاتي به دستت مياد كه اصلا ارزش تمديد داره يا نه !

3 . اینو من خودم هم نمی دونم ، ولی تو ایران فک کنم ir بهتر باشه . از یه نظر هم میتونه خوب باشه که اگه یموقعی دومینت هک بشه میتونی راحت تر پسش بگیری ....

اي ار و ... بستگي به موضوع سايتت داره .. كه معمولا اي ار براي سايت شخصي و نت براي شبكه و ارج براي سايت هاي اموزشي و ... مي باشد .

بابت هك هم بايد مراقب باشي كه پسوردت دست هكر نيوفته ! به هر حال پس گرفتن اي ار براي ما ايرانيها راحت تر از كام و ... هست .

4. در مورد هاست چون چند تا سایت هست و ترجیح می دم داخل یک هاست باشن ، قبلا یادمه بعضی از هاستها حالتی داشتن که می تونستی فضا و پهنای باند رو بین چند تا سایتت تقسیم کنی ، یعنی با هم در این زمینه share بودن ، اسم این قابلیت یادم نیست ، هاستی با این مشخصه کسی می شناسه ؟

به نظر من هاست براي هر دامين را جداگانه بگيري بهتره . چون :
+ هر وقت خدايي نكرده يكي از هاست ها هك و يا اطلاعاتش از بين رفت ديگه اون يكي ها از بين نرفته !

اما اگه باهم روي يه هاست باشه يه مشكلي پيش بياد يعني براي همشون مشكل پيش اومده !

5. هاست می خوام در عین حال مطمئن باشه و هیچ وقت مشکلی برای سایت پیش نیاد .

خب من اسم سايت خودم را نميارم كه تبليغي نشه ! بابت هاست همه شركت ها را خوب بگرد و به پشتيباني و كيفيت و سابقه اون شركت توجه كن و به هيچ وجه نگران قيمت نباش كه تو زمينه هاست نبايد هيچ وقت كيفيت را فداي قيمت كرد .

6. با توجه به موارد بالا قیمتش هم معقول و منطقی باشه . ( یکی از دوستان اینجارو معرفی کرد، قیمتهاشم به نظر خوبه http://www.shetabrayan.ir )

به جواب گزينه 5 مراجعه شود .
7. فرق هاست لینوکس با ویندوز در چیست ؟ فقط frontpage support رو میدونم ( که اونم نمی دونم به کارم میاد یا نه )، اگر یکی رو گرفتم بعدا دیدم اونیکی بیشتر به کارم میومده قابل تعوض توسط سرور هست یا نه ؟ ( البته با دادن مابه تفاوت )

ما 2 نوع سرور داريم . لينوكس و ويندوز

لينوكس براي اچ تي ام ال و پي اچ پي و ... مي باشد و نرم افزار هاي مربوطه را ساپورت ميكند.
ويندوز براي Asp و Asp.net و ... مي باشد .

شما هركدوم را كه بخريد ديگه نميتوني همون را به ديگري تبديل كني و بايد يه هاست جداگانه ديگه بخريد...

8. احتمالا تو یکی دوتا از سایت ها از قالبهای رایگان جوملا استفاده کنم ، کسی که تا به حال تجربه بدی یا مشکلی با سیستم مدیریت محتوای جوملا نداشته ؟

جوملا يكي از بهترين سيستم هاي مديريت محتوا مي باشد و هيچ گونه مشكلي ندارد .
شما بايد اول كار موضوع و هدف سايت را مشخص كنيد و سپس به سراغ سيستم مديريت محتواي مناسب با شرايط خود برويد.

9. در آخر اگر مطلب دیگه ای هست که باید بهش توجه کنم بفرمایید .

بازم سوالي بود در حد توانم در خدمتم ...

موفق باشيد.
ارادتمند . شمشاد

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
از دوستانی که راهنمایی کردن خیلی ممنونم

چند تا سوال دیگه پیش اومده :

1. asp دقیقا برای چجور سایتهایی کاربرد دارد ؟( اگر لازم داشته باشه تو طراحی از این استفاده بشه اونوقت باید سرور ویندوز بگیرم )==> ابتدا سهوا نوشته بودم لینوکس

2. من هرجور حساب می کنم دستم نمیاد چقدر ههاسو بندویت نیاز دارم ، آیا در صورت کم اومدن میشه ارتقا داد ؟

3. IP اختصاصی دقیقا به چه کاری میاد ؟

4. برای ریسلر شدن آیا قانون خاصی وجود دارد یا باید تعهد بشه که تعداد مشتری خاصی رو باید معرفی کرد ؟ ( پرسیدم چون قیمت های ریسلر کمتره و امکانات بیشتری هم دارهو حتی میشه به وارد شدن در این مبحث هم فکر کرد )

5. این موارد رو ممکنه تعریف کنین :

کنترل پنل مدیریت WHM
دی ان اس اختصاصی ِDNS -> 2

Last edited:

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
از دوستانی که راهنمایی کردن خیلی ممنونم

خواهش ميشود

چند تا سوال دیگه پیش اومده :

در حد توان در خدمتيم

1. asp دقیقا برای چجور سایتهایی کاربرد دارد ؟( اگر لازم داشته باشه تو طراحی از این استفاده بشه اونوقت باید سرور لینوکس بگیرم )

اكثرا براي شركت هاي بزرك - بانك ها و سايت هاي بزرك و معتبر ...
( نه ديكه ! اكه Asp استفاده كنيد بايد ويندوز بكيريد )

2. من هرجور حساب می کنم دستم نمیاد چقدر ههاسو بندویت نیاز دارم ، آیا در صورت کم اومدن میشه ارتقا داد ؟

اكر موضوع سايتت و مشخصات را بدي ميتونم راهنماييت كنم جقدر هاست بكيريد
بله ميتونيد از اون شركتي كه خريديد ارتقا بديد

3. IP اختصاصی دقیقا به چه کاری میاد ؟

شما وقتي هاست شير ميكيريد يعني روي 2 تا اي پي تعداد زيادي هاست ست ميشه كه سرعتش مياد پايين و جند تا مشكل ديكه اما ميتونيد با ريسلر و يا وي پي اس يا ... با 2تا اي پي اختصاصي براي سايت خودتون سايتتون را به راحتي ميزباني كنيد
( سايت هاي بزرك همشون اي پي اختصاصي دارند )
براي اين كار بايد دي ان اس اختصاصي براي دامينتون داشته باشيد تا اي پي روي اون دي ان ها ست شود

4. برای ریسلر شدن آیا قانون خاصی وجود دارد یا باید تعهد بشه که تعداد مشتری خاصی رو باید معرفی کرد ؟ ( پرسیدم چون قیمت های ریسلر کمتره و امکانات بیشتری هم دارهو حتی میشه به وارد شدن در این مبحث هم فکر کرد )

اون بستكي به شركتي كه ميخريد داره ! اما در كل محدوديتي نداره و راحت ميتونيد هر تعداد سايت خواستيد ميزباني كنيد

كسايي كه ريسلر ميخريند :
1. يا ميخوان هاست بفروشند و كسب درامد كنند
2. يا اينكه جند تا سايت خودشون دارن و ميخواي خودشون به راحتي سايت هاي خودشون را ميزباني كنند

5. این موارد رو ممکنه تعریف کنین :

کنترل پنل مدیریت WHM
= يه كنترل پنلي هست كه توش ميتونيد هاست هاي مختلفي براي دامين هاتون بسازيد و هاست را مديريت كنيد

دی ان اس اختصاصی ِDNS -> 2
همون دي ان اس هايي هست كه هاستينك براي شما ميدهد تا روي ان هاست ست كنيد تا هاست شما كار كند
dns1.domain.com & dns2.domain.com
اين دي ان اس هارا براي هردوميني به رايكان ميشه از پنل دامين تعريف كرد اما براي اي پي اختصاصي كه روي اين دي ان اس ها بايد ست بشه بايد ماهيانه پولش را داد

موفق باشيد

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25

mehdidesigner

Registered User
لایک‌ها
978
4 . در این مورد فک کنم دو راه وجود داشته باشه . یکی اینکه کلا یه هاست بگیری . بد روی اون هاست تو فلدر های مختلف ادون دومین بدی که کلان سایت هات رو یه هاست می شه . .

سلام
درباره این یکم بیشتر می شه توضیح بدبد.
ممنون می شم:)

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
سلام
توجه كنيد كه اگر هاست ويندوزي بخريد مي توانيد asp.net php mysql sqlserver و... همه را داشته باشيد ولي اگر هاست لينوكسي بخريد نمي توانيد از sql server و asp.net (به جز موارد خاص) استفاده كنيد

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
سلام
توجه كنيد كه اگر هاست ويندوزي بخريد مي توانيد asp.net php mysql sqlserver و... همه را داشته باشيد ولي اگر هاست لينوكسي بخريد نمي توانيد از sql server و asp.net (به جز موارد خاص) استفاده كنيد
چرا میشه! asp.net رو روی لینوکس هم میشه داشت...

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
پیشنهاد میکنم یه سایت بزنید و کل وقتتون رو روش بگذارید تا چند تا سایت بزنید .

اینجوری سایت چندین برایبر بیشتر پیشرفت خواهد کرد تا وقتی که چندین سایت دارید و برای هر کدوم وقت کمتری خواهید گذاشت .

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25

اینجوری سایت چندین برایبر بیشتر پیشرفت خواهد کرد تا وقتی که چندین سایت دارید و برای هر کدوم وقت کمتری خواهید گذاشت .
تاييد ميشه

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116

درست میگین اما مشکل اینجاست که فعالیت هاشون به هم ربطی ندارند .

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
بله سخته اما خوب تو هر کدوم یک کمک دارم.

الان یک سوالی ذهنمو مشغول کرده :

من الان نام دامنه مورد نظرمو با پسوند org می تونیم ثبت کنم ( .ir و .com این دامنه قبلا گرفته شده ) ، یک کار دیگه هم می تونم بکنم که نام دامنه رو مقداری از تر و تمیزی ( خوب به یاد موندن )در بیارم و با .ir یا .com ثبت کنم .

شما از همه لحاظ کدوم رو پیشنهاد می کنین ؟

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
بستگی داره دومینت چی باشه و برای چه کاری باشه !

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
من الان نام دامنه مورد نظرمو با پسوند org می تونیم ثبت کنم ( .ir و .com این دامنه قبلا گرفته شده ) ، یک کار دیگه هم می تونم بکنم که نام دامنه رو مقداری از تر و تمیزی ( خوب به یاد موندن )در بیارم و با .ir یا .com ثبت کنم .

بستكي به موضوع سايتت داره !!

مثلا .net براي شركت هاي هاست - شبكه و ... هست !
.org براي سازمان ها !
.com بين الملليه !
.ir بيشتر وبلاك ها !

اينايي كه كفتم معمولا اينطوريه ! شما ميتونيد هرجي خواستيد ثبت كنيد

info_w

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله سخته اما خوب تو هر کدوم یک کمک دارم.

الان یک سوالی ذهنمو مشغول کرده :

براي هر گونه وب سايتي، از همه گونه، دامنه دات كام هميشه با كارت مناسبه! معمولآ دامنه اگر كامه فارسي باشه دات آي آر قشنگ تره ...

براي وب سايتهاي پروژه اي و ... دات اور جي بهتره ... براي سايت اطلاعاتي و آماري دات اينفو و ...

Last edited:
بالا