• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راههای پیشگیری از میگرن چیه

nowak

Registered User
لایک‌ها
466
سلام
کسی اطلاعات کامل از این بیماری نکبتی داره ؟
امانم رو بریده این روزا همش سر دردم نمیتونم هیچ کاری بکنم
دکتر هم که میری یه مشت قرص بهت میده و از این ادا بازیا
کسی تجربش کرده ؟
راههای پیشگیری شو میدونه ؟
موقع سردر باید چکار کنی ؟ چکار نکنی ؟
خلاصه اطلاعات کامل و تجربی میخوام

42e912cb0b8b2b620efc4e1d16f57f2e.jpg

Delphy

Registered User
لایک‌ها
104
بد دردیه لامصب میگره گاهی وقتا میکشونت زیر سرم
یه بنده خدایی بود یه مدل قرص میخوره دقیق قبل اینکه میخاد میگرن بگیره -خیلی ازش تعریف میکرد-دیدمش برات اسمشو میپرسم اتفاقا ایرانی هم هست قرصه

nowak

Registered User
لایک‌ها
466
بد دردیه لامصب میگره گاهی وقتا میکشونت زیر سرم
یه بنده خدایی بود یه مدل قرص میخوره دقیق قبل اینکه میخاد میگرن بگیره -خیلی ازش تعریف میکرد-دیدمش برات اسمشو میپرسم اتفاقا ایرانی هم هست قرصه

مرسی داداش
والا بیشتر میخوام از تجربه افراد استفاده کنم بازم اسم اون قرص رو بگو
هر چند میگرن انواع مختلف داره و بسته به شدت بیماری دوز و نوع دارو فرق میکنه

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
غذات رو بشدت کنترل کن. یه طیف وسیعی از مواد غذایی که برای هرکسی متفاوته باعث شروع میگرن میشه.
انواع نوشابه کافئین دار، "اصلا نخور" الان طوریت نمیشه 24 ساعت بعد سردرد میگیری!
شکلات (کاکائو)، پنیر مونده، قهوه اینا اکیدا ممنوع.
یکسری رو خودت باید کشف کنی! مثلا ممکنه به پیاز، حبوبات، سیب زمینی تخم مرغ هرچیزی که فکرش رو بکنی حساسیت داشته باشی اگر تا 24 ساعت بعد از خوردن چیزی میگرنت شروع شد به اون حساسیت داری بذارش کنار یا کمتر بخور.
**** غذاییت رو کنترل کنی تا حد خیلی زیادی مشکلت رفع میشه.
میگرن برای هرکی یه علامت شروع شدن داره مثلا ممکنه چشمت برق ببینی، یا گردنت شروع کنه به گرفتن. بطور مثال برای من گردنم شروع میکنه گرفتن.
تا علائم اولیه رو دیدی خیلی سریع یه مسکن (بروفن 400 یا 200 یا مثلا آسپرین بزرگسالان) بخور و برو اتاق تاریک سعی کن بخوابی. داروهای پیشگیری کننده که برای من اثری نداشته ولی با این روش اگر بتونی یکساعت در همون اوایل شروعش بخوابی خیلی خفیف میشه سردردت.
مسکن هم باید تست کنی بهش حساسیت نداشته باشی! مثلا آدلت کلد خودش برای من میگرن میاره! من با بروفن+ یک ساعت خواب خیلی آروم میشم!
داروهای پیشگیری کننده مثل ارگوتامین و نمیدونم پروپنوال به من اثر نداشت!
خلاصه اینکه نباید بزاری شروع بشه، شروع شد دیگه زیاد کاری نمیتونی بکنی!!

nowak

Registered User
لایک‌ها
466
ممنونم داداش
علائم من خیلی دیر شروع میشه و سریع به اوج میرسه شاید در مدت نیم ساعت یا یک ساعت به اوج برسه
همین دیروز جاتون خالی مهمونی بودیم شاد بودیم آخراش دیدم داره شروع میشه هیچی قرص و دارو هم همرام نبود تا رسیدم خونه دیگه کار از کار گذشته بود تا 3 -4 ساعت رفتم تو اتاقم سعی کردم بخوابم ، حمله های من با خوردن یه قرص ناپروکسن 500 فروکش میکنه ولی خیلی طول میکشه تقریبا 4 ساعت بعدشم تا 24- تا 36 ساعت خفیف سرگیجه دارم همین الان که این مطلب رو مینویسم کمی سردردم
فک کنم بادوم خاکی منو دچار این مشکل میکنه ولی دیروز ناپرهیزی کردم الان دارم چوبشو میخورم
کاش یه روشی چیزی میبود که میشد جلوی شروعش رو گرفت
بارها تو خیابون سر درد شدم وقتی هم سردرد میشم خیس عرق میشم
اصلا نکبت بار اون وضع
بیشتر دوس دارم راجع به مراقبتهای قبل از حمله بدونم
مثلا چطور میشه به تاخیر انداختش یا کنترل کرد یا حد اقل شدتشو کم کنیم
اونم وقتی که مثلا تو خیابونیم و امکان سکوت و اتاق تاریک و دارو در دسترس نیست چه کنیم ؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
فقط و فقط **** غذایی. همون خشک باری که خوردی ممکنه اذیتت کرده، میبینی بهت نمیسازه نخور
joystick.gif

ناپروکسن تجربه ش رو نداشتم (و فکر نمیکنم مسکن خوبی برای سردرد باشه، بیشتر برای دردهای استخوانیه! )
ولی انقدر بهت بگم که من از سردرد حالت تهوع میگرفتم و بالا میاوردم! با **** غذایی بشدت کنترل شده و با یک مسکن و استراحت رفع میشه.
اگر میبینی عرق میکنی و فشارت میوفته با مسکنت یک لیوان آب نمک یواش یواش بخور. میتونی توش چند قطره لیمو ترش بریزی بدمزه نباشه.
اگر میبینی جایی هستی به چیزی دسترسی نداری سریعتر برگرد خونه. باید استراحت کنی هرچی باهاش ور بری بیشتر میشه هرچی مغزتو مشغول کنی و تحرک بکنی بیشتر میشه. باید به بدنت فرصت بدی ازش بگذره.
کنترل غذا، مسکن، استراحت. همین سه تا فقط.

nowak

Registered User
لایک‌ها
466
متاسفانه من بیشتر حمله هام وقتیه که خونه نیستم
همونطور که گفتی استراحت نقش بسیار مهمی در مهارش داره
داروهای زیادی رو تجربه کردم ولی همین ناپروکسن خوب جواب میده
همون طور که گفتم مشکل اصلی من فاصله کمه شروع شدن حمله تا به اوج رسیدنشه که خیلی کوتاه و فرصت کمی دارم تا بتونم شرایط مناسب رو مهیا کنم
شما هم همینطوری ؟ از وقتی علائم رو حس میکنی تا وقتی بخواد شدید بشه چقدر طول میکشه تقریبا ؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
من گردنم احساس گرفتگی میکنم و اگر بدادش نرسم در عرض 2 ساعت یه سردرد کامل میشه، درد پشت کاسه چشمم شروع میشه و به اوجش میرسه. ولی تا احساس گرفتگی گردن میکنم سریع مسکنو میخورم اگر ظرف نیم ساعت رفع نشه دیگه هر کاری داشته باشم تعطیل میکنم مثلا پشت کامپیوتر باشم از پای کامپیوتر پا میشم و میرم استراحت...
ولی بروفن تو 80 درصد موارد خیلی خوب سرکوبش میکنه و به جاهای باریک نمیرسه!
البته تازگیا دارم اسپرین هم تست میکنم اگر جواب بده بجای بروفن آسپرین بخورم کم ضرر تره! الان در مراحل تست هستم D:

/
میگرن یه دوره اوج هم داره یک مدت که بگذره و کنترلش کنی خیلی خفیف میشه. هرچی بین سردردا فاصله بندازی دفعه بعدی خفیفتر میشه! اینه که اصلا نمیارزه بخاطر مثلا فلان چیز خوشمزه تجربهش کنی.

nowak

Registered User
لایک‌ها
466
باز خوش بحال شما علائم مشخصی داری و زمان بیشتری
سعی میکنم پروفن همرام باشه منم امتحانش کنم ، البته اینم عوارض زیادی داره
فک کنم آسپرین چون ضد انعقادیه اختلالات دارویی رو بیشتر کنه باید مراقب مصرفش بود

یه چیز دیگه هم هست ببین در مورد شما صدق میکنه
من روزای ابری که هوا سرد و مرطوب هست یا در تابستون شب ها جایی که درخت زیاد باشه و هوا همونطور سرد و مرطوب باشه خیلی اذیت میشم و علائم تشدید میشه خواستم ببینم به نظر شما علتش میتونه همین هوای سرد و مرطوب باشه

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
در مورد آب و هوا من برعکس شمام D: یعنی آفتاب اذیتم میکنه و همینطور گرما ولی سرما مشکلی ایجاد نمیکنه.
البته هوای مرطوب به صورتی که مثلا شمال هست نمیدونم اذیت میکنه یا نه چون تهران هواش زیاد رطوبت نداره..
حتی مثلا زمستونها شوفاژ اتاقم چون روبروی صورتم هست موقع خواب خاموش میکنم چون گرماش تو خواب به صورتم بزنه اذیت میشم.
میدونی یه روند خاص و چیز مشخصی برای همه نداره این هست که درمانش هم مشکل میکنه.

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
دلایل بروزش برای افراد مختلف خیلی متفاوت هست من خودم اگر گرسنه بمونم بعدش بیچاره میشم ولی یه دوستی بود میگفت اگه پرخوری بکنه میگرن اش شروع میشه باید ببینید برای شما چه چیزهایی باعث شروع درد میشه
من یه ژلوفن میخورم و نوشابه انرژی زا اگر خونه هم باشم یه چسب میگرن میزنم مثل دراکولا میرم تو تاریکی (نسبت به نور خیلی حساس میشم)

امیدوارم هیچ کس به این مشکل مبتلا نشه، بد دردیه و درمون هم نداره

buy66

Registered User
لایک‌ها
19
موارد مصرف قرص باکلوفن
درمان اسپاستیسیتی یا اسپاسم عضلانی در مولتیپل اسکلروزیس و سایر ضایعات نخاعی -باکلوفن در درمان نوعی از میگرن که با اسپاسم شدید سلول‌های مغزی همراه است به کار می‌رود وصرف نظر از عوارض آن بسیار کارآمد است.باکلوفن همچنین در درمان سکسکه هم کاربرد دارد. مطالعات نشان داده اند که باکلوفن در درمان وابستگی به الکل (Alcohol dependence)و نشانگان ترک الکل (Alcohol withdrawal syndrome)با مهار نشانه های ترک و اشتیاق به مصرف الکل ،مؤثر است. مصرف باکلوفن برای رفع گرفتگی عضلات پس از ورزش غیر مؤثر است . عقیده همگانی براین است که این دارو میتواند در افراد مبتلا به مولتیپل اسکلروز دچار نورالژی تری ژمینال، مفید باشد. این بیماران اغلب از قبل در حال مصرف باکلوفن هستند و ممکن است بدون نیاز به اضافه کردن کاربامازپین به کنترل علائم دست یابند. باکلوفن با اثر آرام بخشی و از دست دادن تون عضلات بصورت گذرا همراه است و قطع ناگهانی آن ممکن است باعث تشنج و توهم شود؛ بنابراین، قطع این دارو باید به صورت تدریجی باشد.

buy66

Registered User
لایک‌ها
19
قرص پروپرانول و میگرن
این بتابلاکر معمولا برای کمک به جلوگیری از میگرن تجویز می‌گردد. قرص پرانول ۱۰ یا پرانول ۲۰ می‌تواند برای افرادی که درمان‌های دیگری برای میگرن دریافت کرده‌اند و نامناسب بوده، مفید واقع شود.

بالا