• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهی برای ایجاد pppoe در ppc هست ؟

xxl2005

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
در خواست راهی برای کانکت به PPPOE با WiFi در PPC

من توی خونه ADSL دارم , می خوام مودم ADSL وایرلس بگیرم و PPC رو به اینترنت وصل کنم .
اکانت ASDL من طوریه که باید PPPOE هم بسازیم , در حالت عادی ( توی تنظیمات خود PPC ) همچین امکانی وجود نداره !

آیا نرم افزاری هست که بشه وقتی با Wifi به PC وصل شدیم , کانکشن PPPOE بسازم ؟؟؟

Please Help Me !!!!!!!!!!!

ممنون !

tehran_iran

Registered User
لایک‌ها
0
یه اکسس پوینت بگرید خودش این کارو انجام میده شما فقط باید کابل رو به ap متصل کنید

بقیه کارا خودکار انجام میشه مودمتون رو هم نمیخواد عوض کنید

xxl2005

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
یه اکسس پوینت بگرید خودش این کارو انجام میده شما فقط باید کابل رو به ap متصل کنید

بقیه کارا خودکار انجام میشه مودمتون رو هم نمیخواد عوض کنید

ممنون

من این روش رو تست نکردم ولی این کار باعث نمیشه که دیگران هم که در محدوده ی اکسس پویینت هستند بتونن از اینترنت من استفاده کنند ؟؟؟؟

من می خوام بدوم استفاده از کامپیوتر , مستقیما PPC رو به اینترنت ADSL وصل کنم . همین !!!

از راهنمایی ممنون , اگر بیشتر توضیح بدی و جواب سوال بالا رو هم بدی ممنون تر می شم !

tehran_iran

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون

من این روش رو تست نکردم ولی این کار باعث نمیشه که دیگران هم که در محدوده ی اکسس پویینت هستند بتونن از اینترنت من استفاده کنند ؟؟؟؟

من می خوام بدوم استفاده از کامپیوتر , مستقیما PPC رو به اینترنت ADSL وصل کنم . همین !!!

از راهنمایی ممنون , اگر بیشتر توضیح بدی و جواب سوال بالا رو هم بدی ممنون تر می شم !

نه نمیشه چون میتونید از سیستم کدگزاری 64.128.256 بیت استفاده کنید

اکسس پوینت هیچ نیازی به کامپیوتر نداره

مارک linksys خوب هست مدل wrt54g سیستم کاملی هست

xxl2005

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
نه نمیشه چون میتونید از سیستم کدگزاری 64.128.256 بیت استفاده کنید

اکسس پوینت هیچ نیازی به کامپیوتر نداره

مارک linksys خوب هست مدل wrt54g سیستم کاملی هست

پس شما میگید که من یک اکسس پوینت ترجیحا با مارک و مدل بالا رو تهیه کنم و بعد اون رو با کابل شبکه (چون تنها راهیه که میشه به مودم ADSL وصلش کرد ) به مودم ADSL خودم وصل کنم و بعد PPC رو به اکسس پوینت وصل کنم , درسته ؟ ؟؟؟؟

حالا یک سوال این تنظیمات که گفتید منظور همون سیستم کدگذاری و ... که امنیت میده به شبکه رو چطوری و از کجا باید تنظیم کرد ؟

یک چیزی رو هم توضیح بدم که میخوام بشه بصورت همزمان دو تا سیستم دیگه ( یک PC و یک لپ تاپ ) رو هم به این اکسس پوینت وصل کرد و از اینترنت و احیانا دیتا ( Folder sharing و ... ) هم بشه استفاده کرد .

خیلی خیلی ممنون دوست عزیز :blush:

tehran_iran

Registered User
لایک‌ها
0
پس شما میگید که من یک اکسس پوینت ترجیحا با مارک و مدل بالا رو تهیه کنم و بعد اون رو با کابل شبکه (چون تنها راهیه که میشه به مودم ADSL وصلش کرد ) به مودم ADSL خودم وصل کنم و بعد PPC رو به اکسس پوینت وصل کنم , درسته ؟ ؟؟؟؟

حالا یک سوال این تنظیمات که گفتید منظور همون سیستم کدگذاری و ... که امنیت میده به شبکه رو چطوری و از کجا باید تنظیم کرد ؟

یک چیزی رو هم توضیح بدم که میخوام بشه بصورت همزمان دو تا سیستم دیگه ( یک PC و یک لپ تاپ ) رو هم به این اکسس پوینت وصل کرد و از اینترنت و احیانا دیتا ( Folder sharing و ... ) هم بشه استفاده کرد .

خیلی خیلی ممنون دوست عزیز :blush:

بله درسته

از داخل منوی ap

اون مدلی که گفتم 4 تا پورت lan هم داره و این کار رو برای شما انجام میده

شرکت linksys فروششو تو ایران مدیون منه :lol::lol::D

linksys_WEP.gif

wrt54g-03.gif

xxl2005

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
بله درسته

از داخل منوی ap

اون مدلی که گفتم 4 تا پورت lan هم داره و این کار رو برای شما انجام میده

شرکت linksys فروششو تو ایران مدیون منه :lol::lol::D

linksys_WEP.gif

wrt54g-03.gif

میشه بیشتر توضیح بدی این منو از کجا قابل دسترسی هست و ...

ضمنا قیمت این مدلی که گفتی چنده و از کجا میشه گیرش آورد ؟

مرسی , واقعا ممنون :blush: :rolleyes:

xxl2005

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
از طریق 192.168.1.1

قیمت حدود 110

خیلی ممنون , توضیحات کاملی بود !!!
البته 110 تومن یکم زیاده ! بنظرت این کار رو با اکسس پوینت ها معمولی مثل D-Link که حدود 55 تا 60 تومن قیمت دارن هم میشه انجام داد یا اینکه حتما باید همین مدلی که شما گفتی رو بخریم ؟ منظورم همون وصل کردن PPC به ADSL هست میشه با اون معمولی ها هم کار رو راه انداخت یا نه ؟

ممنون و متشکر !!!

موفق باشی

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
یه سوال فنی :

Access Point رو میشه برای گوشی های Symbian یا Java هم استفاده کرد ؟

xxl2005

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
یه سوال فنی :

Access Point رو میشه برای گوشی های Symbian یا Java هم استفاده کرد ؟

اگر اون گوشی WiFi داشته باشه , میشه و اگر نداشته باشه نمیشه !!! یعنی فرقی نمیکنه که گوشی چه سیستم عاملی داره , مهم اینه که Wifi داشته باشه .

موفق باشید

بالا