آژانس هواپیمایی
pop up

راه‌اندازی سایت

شروع موضوع توسط tabeez ‏1 جولای 2007 در انجمن asp , ASP.NET

  1. tabeez

    tabeez Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    260
    تشکر شده:
    0
    سلام دوستان
    بالاخره امروز هاست خریدم و سایتی رو که خیلی وقته دارم برنامه نویسی میکنم رو Publish کردم و گذاشتم روش...
    فایل های معمولی (عکس، Html و ...) رو میاره، ولی .aspx رو نمیاره... هیچ پیغامی هم تو صفحه نمیاد، یعنی پائین صفحه جائوی که میزان پیشرفت بارگذاری صفحه رو نشون میده، کم کم تکمیل میشه تا کامل شه و بعد هیچی...
    مشکل چیه؟
     
  2. amin_lili

    amin_lili کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آپریل 2007
    نوشته ها:
    528
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    ای کاش آنجا ...
    سایتت رو با کدوم ورژن دات نت نوشتی ؟ آیا هاستی که گرفتی اون ورژن رو ساپورت می کنه ؟ توی کنترل پنل هاست یه بخشی داره که ورژن ASP.NET رو باید براش تنظیم کنی . معمولا پیش فرض ASP.NET 1.1 هست . این کارو بکن ببین تغییری حاصل می شه ؟
     
  3. tabeez

    tabeez Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    260
    تشکر شده:
    0
    سایتم رو با دات نت 2 نوشتم...
    بله 100% ساپورت میکنه ...
    ورژن ASP.net از همون اول 2 تنظیم شده بود...
    خواهشن زودتر کمک کنید...
    راستی، به نظر شما مربوط به این نیست که Publish کردم و همه فایل ها DLL شده...
    آخه قبلا رو دات نت 1 که بودم فایل ها رو همونطور با فایل .aspx.vb اونها آپلود میکردم، اجرا هم میشد...

    منتظرم دوستان...
     
  4. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    شما یه page خیلی ساده درست کن که تو page load مثلا response.write کنی یه چیزیو .
    اونو Upload کن ببین چی میشه
     
  5. tabeez

    tabeez Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    260
    تشکر شده:
    0
    دوست عزیز الآن اون کار رو هم انجام میدم...
    از صفحه تنظیمات ASP.net تو کنترل پنل عکس گرفتم ببین...
    [​IMG]

    تنظیمات درسته؟
     
  6. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    upload کردی اون رو ببینی جواب میده ؟
     
  7. boxilink
  8. tabeez

    tabeez Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    260
    تشکر شده:
    0
    اره آپلود کردم، جواب نداد.....................
     
  9. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    هیچ اروری نمیده ؟ فقط صفحه سفید ؟
    به هاستینگت میل بزن و موضوع رو بگو
     
  10. tabeez

    tabeez Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    260
    تشکر شده:
    0
    دوست عزیز من با شرکتی که هاست رو ازش خریدم تماس گرفتم و جوابم رو داد...
    گفت کپی کرده تو یه پوشه دیگه و اجرا کرده این ارر رو داده...

    که Line 55 قرمز بود و از اون سطر Error گرفته...
    اون سطر مربوط به HTML Editor ای هست که گذاشتم تو Web.config و تو یکی از صفحات من هست، ولی تو صفحه اول سایت من اون HTML Editor استفاده نمیشه که بخواد مشکل ایجاد کنه...

    در ضمن رو لوکال هاست همه چی خوب و عالیه ولی رو هاست که میاد...
     
  11. SoftDevCo

    SoftDevCo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 آپریل 2006
    نوشته ها:
    365
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
  12. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    dll مربوط به این ادیتورت رو هم Upload کردی تو bin؟
     
  13. tabeez

    tabeez Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    260
    تشکر شده:
    0
    اره اون رو آپلود کردم...
    دوست عزیزم، من فایل ها dll رو پاک کردم ، اینطور بگم برنامه رو با همون فایلهای .aspx.vb و بدون کامپایل گذاشتم رو سایت error ها نمایش داده شد...
    چندین خطا داشت که یکی یکی رفع کردم...

    چن وقت پیش رو لوکال هاست وقتی داشتم جدولی رو آپدیت میکردم، این error میومد...

    که H_R عزیز مشخص کردن که هارد رو ntfs فرمت کردم. فرمت رو به fat تغییر دادم درست شد...
    الآن رو هاستی که فایل هام رو هم آپلود کردم این Error رو میگیره...

    یعنی باید با پشتیبانی تماس بگیرم که فرمت کنه(لووول) یا اینکه بهش بگم اجازه رایت رو هارد رو بده..
    کدوم؟یا نه اینکه خودم میتونم از کنترل پنل این رو تنظیم کنم...
    کنترل پنل من Plesk 8.1 هست...
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    به شما یه folder معرفی میکنن که فایل های mdb رو توش بذارید.
    اسمش معمولا private یا DB یا Database یا چنین چیزیه، یه level بالاتر از httpdocs باید باشه
    آدرس حقیقی اون هم باید از شرکت، بگیرید
     
  16. H_R

    H_R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,285
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    North Pole
    چیز مهمی نیست گاهی یه فولدر مشخص میشه که مشخصا توی اون اجازه رایت از پیش داده شده ولی اصولا شما حق دارید اجازه write روی روی هاست خودتون داشته باشید که گاهی از توی کنترل پنل برای شما ممکنه و گاهی هم باید به مسئول هاستتون بگید تا پرمیشن ها رو براتون ردیف کنه . بخ نظر من بهش بگید کلیه پرمیشن ها رو برای تمامی فولدر ها و ساب فولدر ها رو بهتون بده خیال خودتون رو برای همیشه راحت کنید !

    خطر جانی هم نداره بعید میدونم کسی اینطوری بیاد سایت شما رو هک کنه !
     
  17. tabeez

    tabeez Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    260
    تشکر شده:
    0
    تو root وقتی هاست رو تحویل گرفتم یه پوشه به نام _private بود من حذف کردم8->
    من میخوام دیتابیسم تو همون httpdocs باشه...
    فکر کنم باید به مسئول هاست بگم پرمیشن رو بهم بده خیالم راحت شه...