• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه‌های کسب درآمد برای کسی که زبانش در حد عالیه؟

1KHANI

Registered User
لایک‌ها
45
سلام دوستان،
یه جایی تو همین انجمن خوندم که یه بنده خدایی به یه بنده خدای دیگه ای پینشنهاد داده بود که اگر زبانش خوبه میتونه از این راه توی وب بهتر پول دربیاره (نسبت به وب فارسی)...

دوستانی که تجربه داشتن اگر ممکنه راهنمایی بفرمایند که به چه شکل هست، آیا وبمسترینگ یه سایت به زبان انگلیسی میتونه پولساز باشه (توی وب بی نهایت انگلیسی زبان)؟ یا چه راه های دیگه ای هست؟ از تجربیاتتون بگید :happy:

با تشکر قبلی :baaasmile

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
زبان انگلیسی به تنهایی که نمی تونه پولساز باشه ، شما باید تخصص داشته باشید.
مثلاً اگه طراح وب هستی می تونی درآمد بیشتری داشته باشی ، یه سر به سایت themeforest بزن خودت متوجه میشی.

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام دوستان،
یه جایی تو همین انجمن خوندم که یه بنده خدایی به یه بنده خدای دیگه ای پینشنهاد داده بود که اگر زبانش خوبه میتونه از این راه توی وب بهتر پول دربیاره (نسبت به وب فارسی)...

دوستانی که تجربه داشتن اگر ممکنه راهنمایی بفرمایند که به چه شکل هست، آیا وبمسترینگ یه سایت به زبان انگلیسی میتونه پولساز باشه (توی وب بی نهایت انگلیسی زبان)؟ یا چه راه های دیگه ای هست؟ از تجربیاتتون بگید :happy:

با تشکر قبلی :baaasmile

بله حرفای دوستمون تایید میشه و در ضمن اینروزا دیگه زبان انگلیسی همه در سطحی هست که بتونن خیلی از کارا رو بکنن.
ولی به هر حال زبان انگلیسی رو در سطح بسیار عالی بلد بودن خودش یه امتیازه برای هرکاری ...
موفق باشی

1KHANI

Registered User
لایک‌ها
45
ممنون از دوستان بابت پاسخ ها، شاید بهتر بود بگم تو چه زمینه هایی سررشته دارم! کار اصلی من گرافیک و طراحی وب هست، توی وبمسترینگ تجربه زیادی دارم و به مقوله‌ی تجارت الکترونیک علاقه ی زیادی دارم (و تجربه!)

ولی بیشتر دوست داشتم دوستان از تجربیاتشون بگن، یا نمونه های نزدیکی که خودشون دیدن (مثل دوستانشون)، یا نمونه های ایرانی انگلیسی زبان که تونستن به درآمد برسن.

Any idea? :glasses:

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
پخ رو چک کنید و جوابتون هر چی هست جواب بدید

mysam147

Registered User
لایک‌ها
54
سلام پیام دادم

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
میتونید فری لنس کار کنید تو وب سایت های خارجی

freelancer.com

و داخلی

barnamejoo.com
parscoders.com

/

ادیت:
راستی الان دیدم freelancerفیلتر شده :O یعنی آدم چقدر باید کودن باشه که سایت شبیه به این رو فیلتر کنه! :O

1KHANI

Registered User
لایک‌ها
45
میتونید فری لنس کار کنید تو وب سایت های خارجی

freelancer.com

و داخلی

barnamejoo.com
parscoders.com

/

ادیت:
راستی الان دیدم freelancerفیلتر شده :O یعنی آدم چقدر باید کودن باشه که سایت شبیه به این رو فیلتر کنه! :O

ممنون از راهنماییتون، بله فری‌لنسر فــیلتر شده متاسفانه، جای تاسف داره :hmm:
بیشتر تاکیدم بر استفاده از زبان انگلیسی بود صرفاً، برای پروژه‌های طراحی آشنا زیاد دارم، ممنون از اینکه توی بحث شرکت کردید :happy:

بالا