• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازي يك سايت براي ....

Mehdi.T

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
با سلا م .
قبل از هر چيز وظيفه خودم تشكر و سپاس از مديران اين سايت ميدونم .
بله . مدتي هست كه اينجانب تصميم به راه اندازي forum اي گرفتم . اما متاسفانه ميزبان بنده توان phpbb رو نداشت كه كمي عجيب بود . حال من ميخواهم 1 plan(A) 40 mgs linux از شما بگيرم (براي شروع) كه در طي تصميم گيري سوالات ذيل مطرح شد :
چون بنده از design بي اطلاع هستم براي forum ها تا جايي كه فهميدم به PhpMyAdmin نياز دارم يا شبيه آن ، آيا پشتيباني ميكنيد ؟ و من از لحاظ راه اندازي انجمن ميتونم اطمينان حاصل كنم ؟
2 - اگر ترافيك من بالا رود (از 2gigs بيشتر شود) و نيازي به فضا نداشتم ميتوانم با پرداخت هزينه اي فقط مقدار ترافيك رو بالا ببرم ؟
3 - ميزبان فعلي من از من خواسته كه بعد از اخذ قرار داد از شما در خواست يك subdomain كنم كه شما در مقابل به من يك IP داده و من اون رو به ميزبان اصلي داده كه روي دامنه من يك subdomain به همين نام تعريف كنه .
4 - تا جايي فهميدم كه شما اگر من بخواهم خودتان vBulletin رو خريداري ميكنيد ؟
5 - قابلت بسط دادن يك فايل zip شده بر روي هوستيمگ رو دارم ؟
در زمينه پهناي باند يك topic ديگه هم هست اگر جواب همونه از پاسخ به اون قسمت صرف نظر كنيد .
منتظر لطفتان هستم .

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
سلام

بله از phpmyadmin پشتیبانی می شود. بله می تونید phpbb رو راه اندازی کنید مشکلی نداره.

اگر ترافیک بالا رود باید به پلان بالاتر ارتقا بدید. ما پهنای باند به تنهایی نمی فروشیم.

مشکلی نیست می تونید subdomain تعریف کنند و با IP به روی هاست ما بفرستند.

بله VB رو هم می تونیم براتون خریداری و نصب کنیم.

فایلهای tar.gz و یا tar رو می تونید باز کنید ولی zip رو خیر.

Mehdi.T

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
تا جايي كه من فهميدم اگر 1 ماه مشكل پيش بياد قابل اغماضه البته مبلغ خودش رو داره ...
فكر نميكنم در كل مشكلي پيش بياد . به اميد خدا ما هم ميريم جز user هاي اين سايت .

بالا