• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازی دفتری برای کارهای کامیپوتری

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
سلام./
قصد راه اندازی دفتری برای کارهای کامپیوتری رو دارم
چند تا دفتر اداری هم دیدیم..
کار ثابتی دارم،می خوام کنار اون باشه.البته بیشتر به خاطر خانوم هست که کارهاشو انجام بده(معماری و نقشه کشی و 3dmax)
من هم کنارش راه اندازی سایتُ هاستینگُ پیامکُ ، نصب ویندوزُ ، نصب برنامه روی موبایلُ اینا رو انجام بدم
چه مجوزهایی رو باید بگیرم؟
باید شرکت ثبت کنم قبلش؟
کلا یه سری راهنمایی می خوام

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
نیازی نیست مجوز کسب بگیرید یا غیرقانوئنی کار کنید وگرنه برای هر کدوم از اینموارد که فرمودید باید یک اداره برید برای گرفتن مجوز مربوطه اون عنوان که نیاز به مدرک تخصصی دارند .

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
نیازی نیست مجوز کسب بگیرید یا غیرقانوئنی کار کنید وگرنه برای هر کدوم از اینموارد که فرمودید باید یک اداره برید برای گرفتن مجوز مربوطه اون عنوان که نیاز به مدرک تخصصی دارند .

الان نفمیدم چی شد :|

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
الان نفمیدم چی شد :|
گفتم بخوای شرکت بزنی مکافات . برا هر چیزی که تو اساسنامه می نویسید باید مجوز بگیرید و مسئولین ثبت شرکت و اداره ارشاد نمیگن که مدارک چی میخواد نامه شما رو میدن مثلا برای مجوز هاستینگ به تنظیم مقررات یک ماه دیگه جواب میاد که شما شرایط ندارید .هرچیزی که تو اسانامه بزنید مجوز میخواد . مجوز هم تخصص و سابقه کار یا مدرک مربوطه میخواد . البته این بماند که ثبت شرکت خودش کلی زمان میبره . پروانه کسب بگیرید راحت تر میتونید فعالیت کنید. یا یه شرکت پرورش بالهای زنبور عسل بزنید و غیرقانونی هر چیزی خواستید کار کنید

بالا