منتخب بازارچه

راه اندازی رستوران و خرید تجهیزات ضروری راه اندازی آشپزخانه

haftdaria

کاربر تازه وارد
برای راه اندازی آشپزخانه رستوران باید به موارد و نکات زیادی توجه شود. تمامی این مراحل باید با دقت و ظرافت خاصی انجام شود. در یک رستوران بیش از 1400 مدل تجهیزات مختلف وجود دارد. برای راه اندازی رستوران کدام تجهیزات ضروری و مهم هستند؟
 

haftdaria

کاربر تازه وارد
مقاله ای رو در سایت فارس نیوز معرفی می کنم. این مقاله در مصاحبه با شرکت پویا صنعت که تولید کننده ایرانی تجهیزات آشپزخانه صنعتی هست نکات مهمی را در راه اندازی یک رستوران اشاره کرده لینک این مقاله رو براتون میگذارم تا در صورتی که دوست داشتید مطالعه کنید.
تجهیزات رستوران لازم و ضروری برای راه اندازی رستوران ایرانی
 

zbb.sefid

کاربر تازه وارد

tabeshestilla

کاربر تازه وارد
راهکارهای افزایش فروش رستوران
امروزه رقابت در صنعت غذا و رستوران داری به شدت پر چالش شده است. افزایش فروش رستوران ها به یکی از مهمترین دغدغه های مدیران رستوران ها تبدیل شده است و برای اینکه بتوانند یک رستوران پر فروش داشته باشند تلاشی زیادی می کنند. رستوران موفق در ایران رستورانی است که در کنار کیفیت غذای خود فروش بهتر رستوران را نیز تضمین کند.
افزایش فروش رستوران
تعادل بین جذب مشتری و افزایش فروش رستوران و بالا نگه داشتن کیفیت غذایی یکی از مهمترین چالش های پیشرو در صنعت رستوران داری است. طبق یک قانون نانوشته در ممکن است شما دارای فروش بالا باشید اما کیفیت غذای شما مناسب باشد و یا آینه ممکن است کیفیت غذای خود را فدای فروش بالا کرده و فقط به مشتریان غذای با کیفیت ولی محدود ارائه کنید.
البته که در صنعت رستوران بالا بودن کیفیت خود به خود به عنوان یکی اهرم قوی برای افزایش فروش رستوران عمل می کند اما با توجه به تأمین مواد غذایی اولیه و هزینه های بالای آن باید راهی باشد که این افزایش فروش سود مناسبی هم داشته باشد. در واقع افزایش فروش رستوران به معنی افزایش استفاده از نیروی کار و افزایش استفاده از مواد خام اولیه و مواردی مثل گاز مصرفی و دیگر حامل های انرژی است.

کاهش هزینه های جاری برای فروش بهتر رستوران
با توجه به بالا بودن هزینه های مواد اولیه برای طبخ غذا در رستوران ها بهترین راه برای کاهش هزینه ها استفاده از دستگاه ها و تجهیزات مدرن است که تا با کاهش نیروی کار و همچنین کاهش مصرف انرژی بتوان صرفه جویی های لازم را انجام داد. استفاده از تجهیزات تابشی و تجهیزات آشپزخانه های صنعتی تولید داخل می تواند برای کاهش هزینه های رستوران نقش جدی ایفا کند
رستوران موفق ضمن برقراری تعادل در هزینه ها و درآمدهای خود به فکر افزایش فروش رستوران و کاهش هزینه های مالی نیز است.یکی از بهترین راه ها برای کاهش هزینه ها استفاده از تجهیزات آشپزخانه صنعتی مدرن است. یکی از بهترین تجهیزات آشپزخانه صنعتی مدرن استفاده از فر پیتزا ریلی و فر کته پز ریلی است.
فر پیتزا ریلی محصول جدید تابش استیلا
امروزه در فست فود ها می توان از فر پیتزا ریلی برای طبخ بهتر و سریعتر پیتزا استفاده کرد. استفاده از فر پیتزا ریلی باعث می شود که هزینه های طبخ پیتزا به شدت کاهش پیدا کند. امروزه فست فود و ها رستوران ها برای کاهش هزینه های خود از فر پیتزا ریلی تابش استیلا استفاده می کنند. فرهای تولید شده در مجموعه تابش استیلا به دلیل ساختار و عایق کاری داخلی خود می توانند تا 40% انرژی مصرفی را کاهش دهند.
برق مصرفی در فر پیتزا ریلی تابش استیلا نیز در پایین ترین مقدار ممکن یعنی 30 میلی آمپر در ساعت است. شما می توانید با استفاده از فر پیتزا ریلی در ساعت 110 عدد پیتزا را طبخ کرده و به دست مشتری برسانیم. این تعداد و حجم از پیتزای تولید شده می توانند به خوبی باعث افزایش فروش رستوران شود.
فر کته پز ریلی محصول جدید تابش استیلا
یکی از مطرح ترین محصولاتی که رستوران برای فروش بهتر رستوران خود از آن استفاده می کنند فر کته پز ریلی است. با استفاده از این فر شما می تواند به راحتی انواع کته و ته چین های خوشمزه را در ظرف های تک پرسی برای مشتریان خود طبخ کنید.
فر کته پز ریلی محصول تابش استیلا می تواند مصرف گاز را تا 30% کاهش دهد و همچنین مصرف برق آن نیز مقدار بسیار ناچیز 30 میلی آمپر در ساعت است که حتی کمتر از یک شارژ موبایل است! شما می توانید در ساعت بیش از 120 پرس برنج تک پرس را با استفاده از فر کته پز ریلی طبخ کنید.
امروزه رستوران دارها با استفاده از فر کته پز ریلی تابش استیلا به خوبی توانسته اند به نیاز های مشتریان خود پاسخ داده و در کنار طبخ یک غذای با کیفیت حداقل هزینه ممکن را متحمل شوند. استفاده از فر کته پز ریلی باعث فروش بهتر رستوران شده و هزینه ها جاری در آشپزخانه های رستوران ها را به شدت کاهش می دهد.
 
بالا