• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازی سایت خارجی

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
سلام.
من میخوام یک سایت خارجی صرفا برای در آمد داشتن( فقط قصد یعنی ایده و... ندارم) راه اندازی کنم. راه در آمد هم میتونه ادز گوگل باشه و.... از این چیزا. در امد هم به دلار حالا هر چقدر شد چه ماهی 1 دلار چه ماهی ....
حالا از بزرگان پی تی سوالایی داشتم
1-آیا با یک مورد تکراری میشه در آمد داشت؟ یعنی یک سایت با یک ایده تکراری
2-در حالت عادی بفرمایید با چقدر در روز کار میشه چقدر در آمد داشت؟
3-چقدر سرمایه اولیه میخواد؟
4-باید چیکار کرد که تابلو نشه ایرانی بودنمان؟ البته الان یک سایتی رو دیدم که باور نمی کردم مدیرش ایرانی باشه ولی بود..!!!!!
حالا سوالای بعدی در ادامه...

webmast3r

Registered User
لایک‌ها
14
سلام.
من میخوام یک سایت خارجی صرفا برای در آمد داشتن( فقط قصد یعنی ایده و... ندارم) راه اندازی کنم. راه در آمد هم میتونه ادز گوگل باشه و.... از این چیزا. در امد هم به دلار حالا هر چقدر شد چه ماهی 1 دلار چه ماهی ....
حالا از بزرگان پی تی سوالایی داشتم
1-آیا با یک مورد تکراری میشه در آمد داشت؟ یعنی یک سایت با یک ایده تکراری
2-در حالت عادی بفرمایید با چقدر در روز کار میشه چقدر در آمد داشت؟
3-چقدر سرمایه اولیه میخواد؟
4-باید چیکار کرد که تابلو نشه ایرانی بودنمان؟ البته الان یک سایتی رو دیدم که باور نمی کردم مدیرش ایرانی باشه ولی بود..!!!!!
حالا سوالای بعدی در ادامه...
بند الف ) گفتي بزرگان خوب بقيه چيزي نمي گن ديگه حالا من يه جسارتي مي كنم يه جوابي مي دم
1. آره ميشه
2. به خودتون بستگي داره
3. پول يه دامنه + يه هاست درست حسابي ترجيحا ايراني نباشه
4.وي پي ان را خدا آفريد ....(تابلئ بازي در نياري ديگه , هر دفعه با يه آي پي لاگين نشي و ... )

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
بند الف ) گفتي بزرگان خوب بقيه چيزي نمي گن ديگه حالا من يه جسارتي مي كنم يه جوابي مي دم
1. آره ميشه
2. به خودتون بستگي داره
3. پول يه دامنه + يه هاست درست حسابي ترجيحا ايراني نباشه
4.وي پي ان را خدا آفريد ....(تابلئ بازي در نياري ديگه , هر دفعه با يه آي پي لاگين نشي و ... )
اولا ممنون از جوابتون. منظورم از بزرگان کل دوستان فعال در بخش وب مسترها بود نه شخص خاص !
میشه دقیقه یک مورد عینی رو مطرح کنید؟
چون دیگه ایده نمیخوام میشه مصداقی بحث کرد

webmast3r

Registered User
لایک‌ها
14
اولا ممنون از جوابتون. منظورم از بزرگان کل دوستان فعال در بخش وب مسترها بود نه شخص خاص !
میشه دقیقه یک مورد عینی رو مطرح کنید؟
چون دیگه ایده نمیخوام میشه مصداقی بحث کرد
من يه مثال مي زنم براتون من به شخصه يه سايت در مورد اسكريپت و اين حرفا رو تو نت به يه زبان غير پارسي بالا آورده بودم يكم اديت و 4تا تگ گذاشتم تو دو سه ماه يه بازديد متوسط گرفته (1000 تايي )واسشم فقط روزي فوقش 1.5 ساعت وقت گذاشته بودم (دست فوقش ) ولي ديدم باهش هيچ كار نمي تونم كنم دادم رفت به يكي ديگه فقط يه نكته اي هست كه تمام مطالبم از يه سايت نبود بعضي وقتا يه مطلب رو چندتا مطلب مي كردم يا بالعكس عنوان رو هم عوض مي كردم. در ضمن اول ببينين مي تونين پولي رو كه فرضا به دست ميارين (با هر چيزي (گوگل و ....)‌ ) دريافت كنين يا نه كه باز به اشتباه من برخورد نكنين.

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
1. بله با ایده تکراری هم میشه درامد داشت ، این همه سایت یه جور داریم که متعلق به شرکت های متفاوت هستند. (تم ایده یکیه ولی داخلش تغییر دادن) و ده ها و شاید صد ها سایت یه جور هم داریم که مال افراد مختلف هستندو درامد دارن در حد خودشون.
2. حالت عادی وجود نداره ، و درامد معمولاً نسبت مستقیمی با بازدید سایتتون داره :)
3. سرمایه گذاری اولیه اولیه برمیگرده به نوع سایت و هدف درامدی و ... که میخواید بهش برسید.
4. در حالت عادی که ایرانی بودنتان تابلو نمیشه! ولی اگه میخواید خودتون با مثلاً ادسنس کار کنید و ایران هستید و سازوکاری براش ندارید ، پیشنهاد میکنم اینکارو نکنید.
پیروز باشید

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
من يه مثال مي زنم براتون من به شخصه يه سايت در مورد اسكريپت و اين حرفا رو تو نت به يه زبان غير پارسي بالا آورده بودم يكم اديت و 4تا تگ گذاشتم تو دو سه ماه يه بازديد متوسط گرفته (1000 تايي )واسشم فقط روزي فوقش 1.5 ساعت وقت گذاشته بودم (دست فوقش ) ولي ديدم باهش هيچ كار نمي تونم كنم دادم رفت به يكي ديگه فقط يه نكته اي هست كه تمام مطالبم از يه سايت نبود بعضي وقتا يه مطلب رو چندتا مطلب مي كردم يا بالعكس عنوان رو هم عوض مي كردم. در ضمن اول ببينين مي تونين پولي رو كه فرضا به دست ميارين (با هر چيزي (گوگل و ....)‌ ) دريافت كنين يا نه كه باز به اشتباه من برخورد نكنين.
در مورد پولش رفقایی هستند که بتونن کمک کنن. در کل ممنون

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
سلام
1. بله با ایده تکراری هم میشه درامد داشت ، این همه سایت یه جور داریم که متعلق به شرکت های متفاوت هستند. (تم ایده یکیه ولی داخلش تغییر دادن) و ده ها و شاید صد ها سایت یه جور هم داریم که مال افراد مختلف هستندو درامد دارن در حد خودشون.
2. حالت عادی وجود نداره ، و درامد معمولاً نسبت مستقیمی با بازدید سایتتون داره :)
3. سرمایه گذاری اولیه اولیه برمیگرده به نوع سایت و هدف درامدی و ... که میخواید بهش برسید.
4. در حالت عادی که ایرانی بودنتان تابلو نمیشه! ولی اگه میخواید خودتون با مثلاً ادسنس کار کنید و ایران هستید و سازوکاری براش ندارید ، پیشنهاد میکنم اینکارو نکنید.
پیروز باشید
خواهشا اگر چند نوع مثال بزنید با مقدار سرمایه ای که میخواد و... ممنون میشم.
مصداقی بحث کنید خیلی ممنون میشم.
در کل هدف اصلی داشتن یک سایت خارجی است که میتونه ماهانه یک دلار درامد داشته باشد یا بیشتر.
راههای در آمدی رو هم بگید به جز ادز گوگل

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
خواهشا اگر چند نوع مثال بزنید با مقدار سرمایه ای که میخواد و... ممنون میشم.
مصداقی بحث کنید خیلی ممنون میشم.
در کل هدف اصلی داشتن یک سایت خارجی است که میتونه ماهانه یک دلار درامد داشته باشد یا بیشتر.
راههای در آمدی رو هم بگید به جز ادز گوگل

سلام
خب چیزایی که در زیر نوشتم :
هیچ کدوم سرمایه زیادی نمیخوان ، پول یه هاست و دومین و غالب (یا کارای مشابه) و سئو ، در همین حدود ...
کار میبرن و ...

- سایت کلیپ های مختلف از سایت های ویدیویی.
- سایت اخبار شگفت انگیز و جالب و طنز و زرد و ... از سایت های مشابه.
- سایت بازی فلش یا بازی های مختلف آنلاین ...
- از این وردپرسای اتوماتیک که از فیدهای دیگه مطلب کپی میکنن و ...

در مورد راه های درامدی به جز ادسنس هم خب میشه از آفلیت یا سیستم های دیگه هم استفاده کرد و ... ولی من چیز خیلی خاصی سراغ ندارم برای همچین مدل سایت هایی که در بالا مثال زدم.
پیروز باشی

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
سلام
خب چیزایی که در زیر نوشتم :
هیچ کدوم سرمایه زیادی نمیخوان ، پول یه هاست و دومین و غالب (یا کارای مشابه) و سئو ، در همین حدود ...
کار میبرن و ...

- سایت کلیپ های مختلف از سایت های ویدیویی.
- سایت اخبار شگفت انگیز و جالب و طنز و زرد و ... از سایت های مشابه.
- سایت بازی فلش یا بازی های مختلف آنلاین ...
- از این وردپرسای اتوماتیک که از فیدهای دیگه مطلب کپی میکنن و ...

در مورد راه های درامدی به جز ادسنس هم خب میشه از آفلیت یا سیستم های دیگه هم استفاده کرد و ... ولی من چیز خیلی خاصی سراغ ندارم برای همچین مدل سایت هایی که در بالا مثال زدم.
پیروز باشی
ممنون .....دوستان دیگه؟؟؟؟؟؟

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
یه سر به فرومهای خرید و فروش سایت بزنی بد نیست
هر چند توصیه میکنم اولش جو گیر نشی بری بخری سایتهارو مثلا یه سایتی بود طرف بین رو اگه اشتباه نکنم زده بود 300 تا بد من پیشنهاد 50 60 دلار رو دادم همچین حالی کرد پیپلش رو داد بهم ولی من نخریدم :D

سعی کن درآمد حداقل 3 ماه اخیر رو ازشون بخوای + ترافیک هم ببین سورسش کجا بوده و ...

یه چیزی میتونی بلاگ یا سایت بزنی و یکسری مطلب بنویسی بعد بفروشی
تو این انجمنها یه سایتها و انجمنهای درپیتی میبینی که استارت بیدشون رو میبینی تعجب میکنی

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
باید ببینی در چه زمینه حداقل اطلاعات لازم رو داری //
مثلا نمی شه بدون هیچ اطلاعی یک سایت زد درباره seo یا webmaster مقاله گذاشت .
بازم ایده مهمتین چیزه . مهم تکراری بودن یا نبودنش نیست مهم امکان اجرا و حداکثر سود مورد انظار هست .

مثلا انجمن ها یا سایت های کامیونتی رشد خوبی می تونه داشته باشه ولی درآمدش مثلا برای adesne برای هر کلیک حداکثر 20 تا 30 سنت هست .

یا مثلا سایت های تخصصی مثلا درمورد webmaster ممکنه بازدید کننده کمی داشته باشه ولی درآمد بیشتر نسبت به شبیهش داره ( مثلا مینمم درآمدی که برای هر کلیک من دز این زمینه داشتم 1 دلار به بالا بوده )

نمی دونم علاقه به زمینه کاری و سرمایه گذاری مستمر مهمترین بخش کار .

توصیه می کنم از مشورت خصوصی افراد معتبر استفاده کنی و همینطوری یک کاری رو شروع نکنی ( عمومی و بصورت آپن کمتر افراد مطلع وقت دارند بیان جواب بدند ) ...

بالا