• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازی سایت دانلود

ali.h12

Registered User
لایک‌ها
113
سلام قصد دارم سایت در زمینه ی دانلود دراه اندازی کنم و می خوام به تمام کاربرام لینک مستقیم از سایت خودم بدم و طبق بررسی به حدودو 100 گیگ فضا برای شروع نیاز دارم و قصد استفاده از VPS رو دارم
فرضا اگه سایت دارای دو موضوع اصلی فیلم و برنامه هست اسم سایت رو چگونه بسازم:

app.site.com
move.site.com

یا

site.com/app
site.com/move

و سایت اصلی رو (site.com) رو چه مطالبی قرار بدم؟

از چه CMS ای استفاده کنم ؟
ایا VPS مناسب من هست؟
فولدری که توش فایل های دانلود رو قرار می دم باید داری چه Permission ای باشع که حفره ی وجود نداشته باشه؟
ایا باید به طور دستی فایل ها رو دانلود کنم از وب سایت متفاوت روی VPS؟
ایا با نصب CMS و توضیحات سایت منبع, سایت امنی دارم؟
ایا باخرید VPS تمام نیاز هام برطرف می شه و می تونم سایت رو روش راه اندازی کنم؟ ایا نیاز به نصب Cpanel هست؟ ایا این هزینه داره؟

ممنون از وقتتون

bia2znd

Registered User
لایک‌ها
38
سلام
اگر نظر شخصی بنده رو بخواین بهتون پیشنهاد میدم سایت اصلی و سرور دانلودتون مجزا باشن که فشار کمتری بهشون بیاد
سیستم مدیریت محتوا هم بسته به نیازتون وردپرس و جوملا میتونه پاسخگو باشه
استفاده از پوشه بندی به جای استفاده از سابدامنه اگر که قالب یکی هست و به هم مرتبط هستن
وی پی اس درصورتی مناسب است که دانش و معلومات کافی داشته باشید جهت مدیریت
"فولدری که توش فایل های دانلود رو قرار می دم باید داری چه Permission ای باشع که حفره ی وجود نداشته باشه؟" از چه سیستم عاملی قصد دارید استفاده کنید ، اگر قصد استفاده از سی پنل دارین با سیستم عامل لینوکس که نیاز نیست به پوشه ها پرمیشن خاصی بدین
"ایا باید به طور دستی فایل ها رو دانلود کنم از وب سایت متفاوت روی VPS؟" این سوالتون متوجه نشدم ، سرور مجازی هم شباهت زیادی به کامپیوتر خونه داره ، برای رو سیستم خونه چه جوری دانلود میکنی ؟ خودکار یا دستی؟
"ایا با نصب CMS و توضیحات سایت منبع, سایت امنی دارم؟" امنیت صد در صد وجود نداره
"ایا باخرید VPS تمام نیاز هام برطرف می شه و می تونم سایت رو روش راه اندازی کنم؟ ایا نیاز به نصب Cpanel هست؟ ایا این هزینه داره؟" اگر قصد راه اندازی یک سایت دارید میتونین از کنترل پنل های رایگان استفاده کنید برای مثال zpanel یا websitepanel برای ویندوز سرور ، کلکسو برای لینوکس ولی امنیت پایین تری نصبت به سی پنل دارند که باید براش ماهانه لایسنس خرید کنید که با توجه به نوسانات دلار لایسنس سی پنل بیشتر از خود سرور مجازی هزینه بر میداره یا میتونی از دایرکت ادمین استفاده کنی که ارزون تره

amirphp

Registered User
لایک‌ها
223
سلام دوست عزیز

اگر سایت رو روی ساب دامین بالا بیاری یه سایت جداگانه شناخته میشه و این بهتر هست تا اینکه بخوای رو یه پوشه سایتت رو بالا بیاری
البته دوستان صاحب نظر و سئوکاران عزیز قبلا مقالات متعددی رو در این زمینه منتشر کردن و مطالب خوبی رو در سایتاشون قرار دادن

اگر میخوای حرفه ای شروع کنی وردپرس نصب کن و VPS بگیر و حرفه ای شروع کن به فعالیت
البته سایت های موفق زیادی هستند که با CMS های دیگه دارن کار میکنن
اگر تولید محتوا داشته باشی و کپی نکنی موفق میشی

بالا