• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازی سایت IT - درج مقاله و ترجمه اخبار

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
با سلام

مدتی هست تصمیم گرفتم یه سایتی شبیه به سایتهای اطلاع رسانی در زمینه IT بزنم.

نمونه های مختلفی هست در محتوای فارسی.
نارنجی - برسام - زومیت - گویا ای تی - وین بتا و ............

هدف هم این هست که ما بیام با ایجاد محتوا سایت پربازدید کننده ای رو بسازیم که بعدها از طریق درج تبلیغات و موارد دیگر کسب درامد کنیم.

این مدل پروژه ها خب هم نیاز به تلاش و کوشش داره و هم نیاز به صبر و بردباری و نمیشه ازشون انتظار داشت که یه شبه به سود دهی برسند. گاها تا یک سال زمان نیاز دارند.

و خب برای فعال نگه داشتنشون هم باید محتوا به صورت فعال هر روز در سایت ایجاد بشه و محتوای جدید و غنی ای هم باشه که از نظر فنی حرفی برای گفتن داشته باشه.

بعد ها که با افزایش امار بازدید کننده پیج رنک سایت بالا بره میشه حق درج تبلیغات رو هم افزایش داد...

حالا اولا میخواستم دوستان نظرشون رو در مورد این چنین پروژه ها اعلام کنند.

نظرات منفی و مثبت و مزیا و معیب این سیستمها

و اینکه از بین دوستان کسی هست که علاقه مند باشه به این نوع پروژه های مشارکتی ؟!؟ و توانایی ساخت ، نوشتن محتوا در سطح سایتی مثل نارنجی و ترجمه اخبار سایت های مطرح خارجی IT رو داشته باشه ؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خبری نیست !!

حتی یه پست هم زده نشده !

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نظرم مثبته
هر چی سایت در مورد آی تی راه اندازی بشه باز کمه
موفق باشید

ممنون از ریپلایت دوست من.

شما خودت پایه هستی در این زمینه ؟ تخصصتون چیه ؟! میشه بدونم

john gotti

Registered User
لایک‌ها
283
ما هم هستیم در زمینه ترجمه! پخ زدم بچکید لطفا!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوستان خب بنده با همکاری 2 تا از دوستان این سایت رو راه انداختیم.

از اینجا میتونید سایت رو ببینید. دوستان دیگه علاقه ای به همکاری در سایت ندارند ؟!

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
چرا اگر دوست داشتی من هم میتونم باهات همکاری کنم .
طراحی خیلی ساده هست اگر یه قالب خوب خبری داشتی بهتر بود .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
چرا اگر دوست داشتی من هم میتونم باهات همکاری کنم .
طراحی خیلی ساده هست اگر یه قالب خوب خبری داشتی بهتر بود .

سلام

راستش در مورد طراحی از یک طرح ساده شروع کردیم. راستش چون پروژه اول کارش هست نمیخواستیم که خیلی روش دنگ و فنگ بندازیم. از نظر مالی هم هیچ هزینه ای تابحال انجام ندادیم و همه کارها رو بنده و 2 دوستی که همکاری میکنند به رایگان ( یه جورایی تفریحی) انجام میدیم برای همین شاید مثل سایتهای حرفه ای در این زمینه به نظر نیاد.

در مورد همکاری. راستش من خوشحال میشم. البته باید نظر 2 دوست دیگه رو هم بپرسم. اما همونطور که در پست اول هم عرض کردم این پروژه در حال حاضر هیچ بازدهی مالی ای نداره. قراره اگه سایت بتونه به امار بالای بازدید کننده برسه از محل تبلیغات سایت درامدی که کسب بشه بعد از کسر هزینه های میزبانی و نگهداری سایت (چون خب سایتی که بازدید کننده بالا داره هاستینگ قوی میخواد) بین اعضاء یا به طور مساوی یا بسته به میزان فعالیتشون تقسیم بشه. البته در این مورد هیچ قطعیتی در کار نیست چون باید اول دید میشه سایت رو به درامد رسوند یا خیر. بعد اگه انشالله به نتیجه رسید اون موقع در مورد این مساله صبحت میشه.

بنده از نظر فنی سایت رو نگهداری میکنم. گاهی هم پست میزنم. افشین و داود عزیز هم محتوا میذارن تو سایت. محتوا ها هم معمولا از سایتهای خارجی معروف در زمینه IT برداشته میشه و به فارسی ترجمه میشه (البته معمولا ترجمه مفهومی)

در حال حاضر ما فقط روزانه چند پست رو در سایت قرار میدیم که سعی میکنیم اخبار و مقالات جدید و بروز باشند. برای چند ماه هم حتما این رویه رو ادامه خواهیم داد.

حالا با این عرایضی که بنده عرض کردم نظر شما چیه ؟ شما تخصصتون در چه زمینه ای هست ؟

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201
دوست عزیز سایت بالا نمیاد !

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
احتمالا اون موقع سرورش مشکلی داشته

شایدم در حال بکاپ گیری بوده

الان که بالا میاد.

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
خیلی ایده خوبیه مهرداد جان ، به قول دوستمون آی تی خیلی جای کار داره . دو بخشش کن ، تو یه بخش خودت تولید محتوا کن و تو بخش دیگه اخبار و تازه ها و ... رو حتی از سایت فارسی بیار . آموزش هم اگر کنارش باشه عالی میشه . قالبشم اختصاصی بزن تاثیر زیادی داره ، هرچقدرم ساده تر و به وب 2.0 نزدیکتر باشه بهتره .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خیلی ایده خوبیه مهرداد جان ، به قول دوستمون آی تی خیلی جای کار داره . دو بخشش کن ، تو یه بخش خودت تولید محتوا کن و تو بخش دیگه اخبار و تازه ها و ... رو حتی از سایت فارسی بیار . آموزش هم اگر کنارش باشه عالی میشه . قالبشم اختصاصی بزن تاثیر زیادی داره ، هرچقدرم ساده تر و به وب 2.0 نزدیکتر باشه بهتره .

ممنون علی جان

فعلا بنده هستم و یک دوست دیگه که داریم روش کار میکنیم. البته این روزهای عید یه مقدار کم کار شدیم. اما بزودی شروع میکنیم.

شما فرصت دارید در این پروژه همکاری کنید با ما ؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
از بین دوستان کسی تمایل نداره در این پروژه به ما کمک کنه ؟!

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
مفهوم يا علت انتخاب اين اسم چي هست ؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
وین بتا که عنوان خبر عوض می کنه چیزه خاصی نداره

شما باید رقابت کنی با همکاران سیستم و یا آی تی آنالیز و...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مفهوم يا علت انتخاب اين اسم چي هست ؟

همینطوری با همکاری یکی از دوستان این اسمو انتخاب کردیم. میخواستیم یه اسم خاص باشه. یه چیزی که اگه تو نت هم سرچ شد سایت ما رو بیاره که الان اینطوریه. هدفمون این هست که این اسم رو مطرح کنیم.

اما در مورد ریشه کلمه من یه سرچ هایی کردم. در فرهنگ اسیای شرقی و فکر کنم ژاپن این کلمه معانی در سطح باهوش و با استعداد داره

وین بتا که عنوان خبر عوض می کنه چیزه خاصی نداره

شما باید رقابت کنی با همکاران سیستم و یا آی تی آنالیز و...

ممنون حمید جان
رقابت که باید انجام بشه. هدف من هم این هست که ما در سایت اخباری رو بذاریم که در جاهای دیگه نمیذارن. الان نارنجی رو میبینم. زومیت رو هم میبینم. خیلی از خبرهاشون مثل همدیگه هست.
من خیلی از سایتهای خبری رو میخونم و خبرهایی رو انتخاب میکنم که هم مفید باشه و هم جدید

فعلا بنده هستم و جناب افشین افشار عزیز. دوست داریم که حداقل یکی 2 دوست دیگه هم تو این پروژه کنار ما باشند. التبه خب نمیشه انتظار داشت با توجه به شرایطی که در پست های بالا بیان کردم کسی وقت بذاره برای این مدل پروژه ها.
اما خب شاید از بین دوستان کسانی باشند که هدف اولیشون از این مدل پروژه ها صرفا انگیزه مالی نیست و این قضیه در اولویت های بعدی قرار داره براشون.

فعلا خودمون داریم میریم جلو تا ببینیم چی میشه :)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
از بین دوستان اگه کسی هست که زبان انگلیسیش خوبه و میتونه ترجمه کنه اگه بخواد بنده میتونم هر روز یا یه روز در میون براش یه ترجمه بفرستم و ایشون زحمت ترجمه رو بر عهده بگیره و بعد به اسم خودش در سایت قرار بگیره.

اگه کسی هست پیغام بده.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
کمی روند رشد پایین هست. برای جذب بازدید کننده چیکار کردید؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کمی روند رشد پایین هست. برای جذب بازدید کننده چیکار کردید؟

راستش چند دلیل داره. اولا از نظر نویسنده ضعف داریم. یعنی الان فقط خودم موندم و یک دوست دیگه که ایشون هم 1 هفته ای هست به دلایل مختلف نتونستن فعال باشن.

دوما خودم هم از نظر کاری یه مقدار سرم شلوغ شده. هم اینکه پام در رفته و یه مقدار این قضیه داره ازارم میده و نمیتونم روی ترجمه تمرکز کنم.

شما میتونید در این پروژه به ما کمک کنید دوست من ؟

شیوه کار رو در پست اول توضیح دادم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
از بین دوستان اگه کسی هست که تمایل داشته باشه در این پروژه شرکت کنه خیلی به بنده لطف میکنه

بالا