• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازی سیستم شارژ اتوماتیک ایرانسل به میزان دلخواه

sayyedm

Registered User
لایک‌ها
30
سلام
با استفاده از لینک زیر میتونید برای خودتون یه سیستم شارژ اتومات ایرانسل راه اندازی کنید.
این سیستم به دو صورت بنری و کد جاوا اسکریپت هست.
برای کسانی که تمایل دارند سایت مستقل و بی درد سر داشته باشند این سیستم مناسب هست.
همه مراحل در سایت شما انجام می شود و از دید کاربر یک سایت مستقل می باشد.
پورسانت از هر خرید فعلا 3 درصد می باشد.
یعنی هر هزاری که بفروشید 30 تومن پورسانت میگیرید.
ضمنا علاوه بر شارژ سیم کارت میتونید اعتبار وایمکس هم بفروشید.

لینک خرید

لینک عضویت

لینک ورود به پنل

لینک دریافت کد جاوا (ابتدا باید لاگین کنید )

قوانین:
پس از ثبت نام باید بنر یا کد جاوا رو در سایتتون قرار بدین در غیر این صورت از چند روز پس از ثبت نام ممکنه درصدتون 2 محاسبه بشه
پورسانت ها رو هم زیر 5000 تومن رو شارژ براتون فرستاده میشه هر وقت که درخواست بدین
از 5 تومن به بالا رو هم اگر کسی خواست به اعتبارش توی ایرانسل سون (برای کاربران ایرانسل سون ) اضافه میشه
بالا 10 هزار تومن رو هم نقدی هر وقت درخواست بدین واریز میشه

مزایا:
این اسکریپت بسیار مناسب هست برای سایت هایی که می خوان یک درآمد دائمی و بی دردسر داشته باشن از فروش شارژ
ضمنا اینکه اگر کاربری یک بار از طریق شما خرید کنه دفعه های بعدی که خرید کنه حتی اگر مستقیم وارد آدرس اصلی سایت بشه و خرید کنه باز هم شما پورسانت میگیرید(ملاک هم شماره موبایل است)
شما با ثبت نام و دریافت اسکریپت می توانید در هر جای سایت یا وبلاگ خودتان از این اسکریپت استفاده کنید و 3 درصد پورسانت بگیرید
شما برای فروش شارژ الکتروینکی باید نمایندگی ایرانسل داشته باشد و وبسرویس شارژ الکترونیکی در غیر این صورت باید با کسی که داره همکاری کنید
این اسکریپت فکر می کنم بی نظیر باشه
فقط یک شرکت دیگه دیدم میده که اون یک درصد سود میده در حالی که ما سه درصد سود میدیم بایت هر فروش
هزینه میگیره
فقط هم سایت ها میده با کلی مدارک و اینا
به وبلاگ ها هم اصلا نمیده

توجه: سیستم فوق فقط برای ایرانسل است اگر تمایل به همکاری در فروش کارت شارژ سایر اپراتورها دارید میتونید به لینک زیر رجوع کنید.
(فرقش با بالایی اینه که دیگه در سایت شما عملیات انجام نمیشه)

banner4.gif

Last edited:

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798

واقعا سخاوت مندانه هست .:blink:

کم ترش کنید بابا این وبمسترا سرشون گیج میره میرن تو درو دیوارا :D

پ.ن : ولی خدایی کارت حرف نداشت اول صبحی روحمون جلا پیدا کرد:lol:

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
با استفاده از لینک زیر میتونید برای خودتون یه سیستم شارژ اتومات ایرانسل راه اندازی کنید.
برای کسانی که تمایل دارند سایت مستقل و بی درد سر داشته باشند این سیستم مناسب هست.
یعنی هر هزاری که بفروشید 30 تومن پورسانت میگیرید

ثبت نام

قوانین:
پس از ثبت نام باید بنر یا کد جاوا رو در سایتتون قرار بدین در غیر این صورت از چند روز پس از ثبت نام ممکنه درصدتون 2 محاسبه بشه
پورسانت ها رو هم زیر 5000 تومن رو شارژ براتون فرستاده میشه هر وقت که درخواست بدین
از 5 تومن به بالا رو هم اگر کسی خواست به اعتبارش توی ایرانسل سون (برای کاربران ایرانسل سون ) اضافه میشه
بالا 10 هزار تومن رو هم نقدی هر وقت درخواست بدین واریز میشه

مزایا:
این اسکریپت بسیار مناسب هست برای سایت هایی که می خوان یک درآمد دائمی و بی دردسر داشته باشن از فروش شارژ
ضمنا اینکه اگر کاربری یک بار از طریق شما خرید کنه دفعه های بعدی که خرید کنه حتی اگر مستقیم وارد آدرس اصلی سایت بشه و خرید کنه باز هم شما پورسانت میگیرید(ملاک هم شماره موبایل است)
شما با ثبت نام و دریافت اسکریپت می توانید در هر جای سایت یا وبلاگ خودتان از این اسکریپت استفاده کنید و 3 درصد پورسانت بگیرید
شما برای فروش شارژ الکتروینکی باید نمایندگی ایرانسل داشته باشد و وبسرویس شارژ الکترونیکی در غیر این صورت باید با کسی که داره همکاری کنید
این اسکریپت فکر می کنم بی نظیر باشه
فقط یک شرکت دیگه دیدم میده که اون یک درصد سود میده در حالی که ما سه درصد سود میدیم بایت هر فروش
هزینه میگیره
فقط هم سایت ها میده با کلی مدارک و اینا
به وبلاگ ها هم اصلا نمیده

ثبت نام

سلام ،
صفحه ای که دادی ، جایی برای ثبت نام نداشت! از کجا باید ثبت نام کنیم؟
پیروز باشید

P30Tools

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
332
واقعا سخاوت مندانه هست .:blink:

کم ترش کنید بابا این وبمسترا سرشون گیج میره میرن تو درو دیوارا :D

پ.ن : ولی خدایی کارت حرف نداشت اول صبحی روحمون جلا پیدا کرد:lol:

دوست عزیز شارژه ها! برای Bmw مشتری جور نمی کنیا!:|

sayyedm

Registered User
لایک‌ها
30
درصد درصده دیگه ، پورسانت یه درصدی داره فرقی نمیکنه برای بی ام و مشتری ردیف کنی یا برای ایرنسل .

اگه آدم یه محصولی رو دوبله بفروشه میتونه پورسانت های با درصد بالا بده ولی وقتی انصاف داشته باشی همین میشه دیگه

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
من عضو شدم ولی دو سه تا نکته به ذهنم رسید برای بهبود سیستم.
در صورت امکان تلفن یا ایمیل یا هر دو رو برای پشتیبانی رو صفحه فروش قرار بدین ، دومین نکته اینکه اگه شارژ همراه اول هم بفروشید خیلی بهتره و در ضمن اگه آمار وبگذر رو از اون زیر بردارین خیلی خوبه.
صفحه فروش هم یه مقدار اسکرول میخوره وقتی اسکریپ رو روی سایت قرار میدم ، اگه اسکرول نداشته باشه خیلی بهتره.
پیروز باشید

sayyedm

Registered User
لایک‌ها
30
سلام
من عضو شدم ولی دو سه تا نکته به ذهنم رسید برای بهبود سیستم.
در صورت امکان تلفن یا ایمیل یا هر دو رو برای پشتیبانی رو صفحه فروش قرار بدین ، دومین نکته اینکه اگه شارژ همراه اول هم بفروشید خیلی بهتره و در ضمن اگه آمار وبگذر رو از اون زیر بردارین خیلی خوبه.
صفحه فروش هم یه مقدار اسکرول میخوره وقتی اسکریپ رو روی سایت قرار میدم ، اگه اسکرول نداشته باشه خیلی بهتره.
پیروز باشید

از پیشنهادات خوبت ممنون
به مسئول سایت منعکس شد

avan

Registered User
لایک‌ها
207
طریقه شارژ بعد از خرید رو لطفا میگید؟
اتومات هست؟ دستی هست چطوریه؟

aliphp1

Registered User
لایک‌ها
5
شارژ بصورت اتوماتیک انجام میشه
میشه دامنه از خودتون داشته باشید
ولی باید هاست هم داشته باشید
می تونید یک وبلاگ ثبت کنید براش

Ma4s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
یعنی هر هزاری که بفروشید 30 تومن پورسانت میگیرید.

لینک خرید

لینک عضویت

لینک ورود به پنل

لینک دریافت کد جاوا (ابتدا باید لاگین کنید )

من یک سایت خرید شارژ به تازگی راه اندازی کردم باید بگم که 3 درصد خیلی خوب هست ولی لینک های بالا کار نکرد اگر امکان داره شرایت فروش شارژ رو به من ایمیل کنید

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
من یک سایت خرید شارژ به تازگی راه اندازی کردم باید بگم که 3 درصد خیلی خوب هست ولی لینک های بالا کار نکرد اگر امکان داره شرایت فروش شارژ رو به من ایمیل کنید

به خود سایت اصلی برو:

اتوشارژ ایرانسل| ای شارژ | شارژ الکترونیکی ایرانسل با 2 درصد شارژ هدیه| وایمکس | قبض E-charge

ولی سودش رو ظاهراً 2.4% کردند

بالا