• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازی شبکه تبلیغات کلیکی

mohammadking99

Registered User
لایک‌ها
42
سلام
دوستان من طی تحقیقاتی که کردم به این نتیجه رسیدم که هزینه و وقتمو توی کسب درامد اینترنتی صرف بکنم
میخام سایتی راه اندازی کنم با موضوع bux و مشاهده تبلیغات و کسب درامد
میخاستم نظرات دوستان رو بدونم
کسایی که تجربه دارند
میشه راهنمایی کنید
راجع به اینده ی این کار و ریسک هاش

با تشکر از همه ی دوستان که این تاپیک رو میخونن و جواب میدن

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
سلام

اگر منظورتون سایت های PPC PTC هست ، به نظر من اگر اطلاعات کافی ، برنامه نویس حرفه ای ، سرور مطمئن ندارید این کار رو شروع نکنید ، چون با یوزر سر و کار دارید و خدایی نکرده اگر سرمایه نداشته باشید که درآمد کاربرها رو پرداخت کنید چیزی جز آبروریزی و ... برای ادمینش باقی نمیذاره..

mohammadking99

Registered User
لایک‌ها
42
سلام

اگر منظورتون سایت های PPC PTC هست ، به نظر من اگر اطلاعات کافی ، برنامه نویس حرفه ای ، سرور مطمئن ندارید این کار رو شروع نکنید ، چون با یوزر سر و کار دارید و خدایی نکرده اگر سرمایه نداشته باشید که درآمد کاربرها رو پرداخت کنید چیزی جز آبروریزی و ... برای ادمینش باقی نمیذاره..
بله منظور من هم سایت های ppc ptc هستش.اطلاعات کافی که اصلا تجربه ی این کار رو ندارم
سرور ابری و سرور های نت افراز هستند.چون من خودم کاربر سابقه داره نت افراز هستم و فک میکنم یه اسکریپت ساده و چند صد تا یا چند هزار تا کاربر رو ساپورت بکنه.
توی این راه با یه دوستی که سابقه دارند اشنا شدم که اسکریپت فارسی شده ایی رو در اختیارم میذارند و کمکم میکنند برای تبلیغات برای خوده سایت و تبلیغاتی که توی سایت قراره بذارم برای مشاهده
من قراره 500 هزار تومن هزینه ی تمام اسکریپت و راه اندازی رو بدم
و میتونم بعد از یک ماه از راه اندازی سایت 500هزار تا 1 میلیون تومن کنار بذارم برای درامد یوزر ها.اما ایا این مقدار کافی هست؟
این سرمایه گذاری که من میکنم پایداره و ایا درامده داره که جبران هزینه هامو بکنه؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
بله منظور من هم سایت های ppc ptc هستش.اطلاعات کافی که اصلا تجربه ی این کار رو ندارم
سرور ابری و سرور های نت افراز هستند.چون من خودم کاربر سابقه داره نت افراز هستم و فک میکنم یه اسکریپت ساده و چند صد تا یا چند هزار تا کاربر رو ساپورت بکنه.
توی این راه با یه دوستی که سابقه دارند اشنا شدم که اسکریپت فارسی شده ایی رو در اختیارم میذارند و کمکم میکنند برای تبلیغات برای خوده سایت و تبلیغاتی که توی سایت قراره بذارم برای مشاهده
من قراره 500 هزار تومن هزینه ی تمام اسکریپت و راه اندازی رو بدم
و میتونم بعد از یک ماه از راه اندازی سایت 500هزار تا 1 میلیون تومن کنار بذارم برای درامد یوزر ها.اما ایا این مقدار کافی هست؟
این سرمایه گذاری که من میکنم پایداره و ایا درامده داره که جبران هزینه هامو بکنه؟

اسکریپت آماده به درد نمیخوره ، شما باید سایت با ایده خودتون بالا بیارید ، بعد اگر قرار باشه سایت 5 ماه بالا باشه و بعد اسکم ( تعطیل ) بشه فایده ای نداره...

الان این همه ایرانی که خودشونم سابقه کلیک کردن و فعالیت داشتند نتونستن یک سایت درست و حسابی بالا نگهدارن و هر کدومشون به نحوی پیچیدن به بازی متاسفانه.. که خیلی هاشونم تقضیر کار نبودن ولی خب ....

اگر میخواهید کار درست حسابی انجام بدید باید خرج درست حسابی هم بکنید.. هزینه یک اسکریپت خووب ، سرور ، تبلیغات سایتتون و گرفتن تبلیغ ...

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
اسکریپت آماده اونم برا همچنین سیستمی ؟ (صدای خنده حضار )
همچین سیستمی باید اینقد دقیق باشه که یه وقت یه آی پی کمو زیاد حساب نکنه یا یه باگی نداشته باشه که بشه ازش کلیک فیک زد و . یعنی درکل باید اینقد رو کد ها تسلط باشه که بدونی دقیقن چه میکنه و چه نمیکنه . حالا باز برای پاپ آپ یه اسکریپت به درد بخور وجود داره که اکثر سایتا ازش استفاده میکنن . بر فرض که را اندازی کردی . بنر کیو میذاری ؟؟ حتی سایتای تبلیغاتی بزرگی ایرانی( مثله آنتورک) با اون همه سرمایه و کارمند و فلان خیلی وقتا حق وبمسترا رو میخورن برای اینکه خودشون ضرر نکنن دیگه شما با این سرمایه و تجربه و امکانات ...

mohammadking99

Registered User
لایک‌ها
42
راستش اسکریپتی که بهم معرفی شد کامل هست و نمونه ی فارسی نداره و جز یه سایت و بقیه نسخه ها انگلیسی هستند و یه سری هم ناقص فارسی شدند و خیلی داغونه
من نمیتونم اول کار هزینه ی یه اسکریپت اختصاصی بدم اما میتونم تلیغات کنم.و اینکه خیلی راسخ روی کارم میرم جلو برای مدیریت و وقت گذاشتن روش مشکلی ندارم اصلا.فقط میخام بدونم ایا این کارو هزینه و ریسکی که من میکنم درامد داره یا خیر

mohammadking99

Registered User
لایک‌ها
42
اسکریپت آماده اونم برا همچنین سیستمی ؟ (صدای خنده حضار )
همچین سیستمی باید اینقد دقیق باشه که یه وقت یه آی پی کمو زیاد حساب نکنه یا یه باگی نداشته باشه که بشه ازش کلیک فیک زد و . یعنی درکل باید اینقد رو کد ها تسلط باشه که بدونی دقیقن چه میکنه و چه نمیکنه . حالا باز برای پاپ آپ یه اسکریپت به درد بخور وجود داره که اکثر سایتا ازش استفاده میکنن . بر فرض که را اندازی کردی . بنر کیو میذاری ؟؟ حتی سایتای تبلیغاتی بزرگی ایرانی( مثله آنتورک) با اون همه سرمایه و کارمند و فلان خیلی وقتا حق وبمسترا رو میخورن برای اینکه خودشون ضرر نکنن دیگه شما با این سرمایه و تجربه و امکانات ...
اون دوستی که برای این کار کمکم میکنند برای بنر و تبلیغات .گفتند که بنر ها و تبلیغات خودشون رو بهم میدن که بذارم برای مشاهده
بعد سیستم های همکاری رد فروش مگه نمیتنم ازشون استفاده کنمو بعد با تبلیغ که به یه جایی رسیدم میتونم بهنر بگیرم.اسم اسکریپت رو براتون پ.خ میکنم

mohammadking99

Registered User
لایک‌ها
42
من فقط یه سواله که ذهنمو مشغول کرده
کاربری که تو این سایت ها عضو میشه مسلما اگه هم هزینه کنه باید بیشتر از هزینه ایی که میکنه از سایت در پول در بیاره.پس چطور این سایت ها درامد زایی میکنند؟
مثلا من به عنوان یک کاربر ساده عضو میشم و درامد دارم.به شرطی هزینه میکنم توی این سایت ها که درامد داشته باشه.هزینه نمیکنم که ضرر بکنم.پس چطور این سایت ها درامد دارند؟

mohammadking99

Registered User
لایک‌ها
42
سلام
اسکریپتی که میخواید باهاش سایت رو راه اندازی کنید چه اسکریپتی هست؟
evolution-script
اما این اسکریپت توسط یه تیمی نال شده و فارسی سازی و راست چین شده هستش

javid_blog

Registered User
لایک‌ها
95
تا حالا یه سایت bux از نزدیک ندیدم ک اسکم نشده باشه !!! چ ایرانی چ خارجی !!!
بین سایت های کسب در امدی عمومی هم بنظرم میترا رنک و تازگی ای پی ایرانی ، تنها سایت هایی هستن ک منطقی دارن فعالیت می کنن البته بنظرم هنوز زوده در مورد سایت ای پی ایرانی نظر داد، ولی میترا رنک ک چندین ساله فعاله و همیشه پرداختی هم داشته ... و دائم هم سرویس های متنوع راه اندازی می کنه ... فقط قبلا دو روزه پرداخت می کرد الان شده ده روزه !!! ولی اگه ا زدنبال کنندگانشون باشید متوجه می شید که همیشه سیاست گذاری های بسیار دقیقی داره ک بتونه پرداختی داشته باشه ...

جدا از بحث اسکریپت باید توانایی حساب کتاب مالی دقیق هم داشته باشید ک تو دیوار نخورید در کل من توصیه نمی کنم همچین سایتی راه اندازی کنید ، مخصوصا اینکه اعتماد کاربران به این سایت ها خیلی ناچیز شده ...

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
دلیل زیاده
باگ های اسکریپت
اپن سورس بودنش
امنیت پایین
کدنویسی غیر بهینه
لود نامناسب و ...

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
دوست من بگذارید یک موردی رو براتون روشن کنم در یک سیستم مالی درست باید که شما سرمایه رو وارد کار بکنید و ورودی شما با خروجیتون برابر و اگر بیشتر باشه این سیستم سود ده هست در این سیستم ها متاسفانه تا جایی که من دیدم چنین چیزی نیست بنابر این نهایت اون شکست هست حتی سیستم های کلیکی و غیره مثل آنت ورک که پول کاربران رو پرداخت نمی کنن و اون رو مصادره می کنن علت این هست که ورودی درستی به سیستمشون ندارند و خب وقتی یه سمت کار که پرداختی کاربران هست پول داره از سیستم خارج می کنه اگر از این ور بتونه تبلیغ وارد کنه می تونه بمونه و الا دست به کلاهبرداری می زنه و سابقه سیستم ها به خوبی اینو نشون داده شما تا به جایی برسید که شرکت ها و موسسات بیان سمت شما پول تزریق کنن کار سختی دارین بهتره سرمایه خودتون رو وارد این طرح نکنید

zafarian

Registered User
لایک‌ها
112
برادرانه بهت توصیه میکنم سراغ ptc نرو که هم ضرر میکنی(اگه کلاهبرداری نکنی!) هم کلی فوش برای خودتو امواتت رزو میکنی. حتی خیلی از مدیران سایت هایی هم که دوستان فکر میکنن کلاهبرداری کردن و میلیونی به جیب زدن واقعا هیچی به جیب نزدن همینجوری در رفتن که بیشتر ضرر نکنن!
سیستم ptc کلا منسوخ شدست هرطور برنامه ریزی کنی با شکست مواجه میشی . نرو طرف ptc

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224
استارتر محترم این جور سایت ها منسوخ شده هستند ( بخواهی یا نخواهی باید اسکم بشی اگه راه انداختی سایت رو)
چه بسیار افرادی بودند که ناخواسته کلاه بردار شدند بعد از زدن یه سایت ptc ساده

بالا