آژانس هواپیماییfootbal
nexpay

راه اندازی مووبل تایپ

شروع موضوع توسط pouryapicture ‏22 آگوست 2004 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. pouryapicture

    pouryapicture کاربر تازه وارد

    سلام:

    لطف کنید در مورد این مفاهیم توضیح ساده ای بدهید:(البته هر کی میتونه)

    اولا:چطور باید تو سایتم یه فولدر جدید باز کنم.
    ثانیا:در توضیحاتی که برای قالبهای موبیل تایپ اومده دستورات" html"ی که نوشته شده رو باید کجا قرار داد؟
    ثالثا:فرض کنیم بخواهیم تو وبلاگمون رو مرتب کنیم یعنی من که مثلا میخوام فتو بلاگ درست کنم ومقاله هایی هم
    توش منتشر کنم میخوام عکسام رو به صورت موضوعی دسته بندی کنم؛وبرای مقالات هم یه جای خاص داشته باشم.

    پیشاپیش از لطف دوستان ممنونم؛ولی خواهشا به مقاله های دیگه ارجاع ندید چون اصطلاحاتی رو که بکار می برند
    من اصلا سر در نمی آرم کمی که راه افتادم خودم بهشون سر میزنم.
     
  2. ehsan

    ehsan Administrator

  3. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    سلام پوریا خان
    لطفا سعی کنید قبل از اینکه پستی بفرستید یه عنوان مناسب با تاپيك خود انتخاب كنيد و بعد اينكه اگر يه سرچ كوچولو كرده بوديد چندين مقاله در رابطه با راه اندازي وبلاگ با ام تي نوشته شده. نكته بعدي اينكه زماني كه شما هوست رو از پرشين تولز ميگيريد خودشون ام تي رو براتون نصب مي كنند....
    به هر صورت به لينك زير سري بزن دو سه مقاله هستش كه در اين رابطه توضيح داده
    http://forum.persiantools.com/forumdisplay.php?f=50

    موفق باشيد.
     
  4. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تو کنترل پنل و بعد فایل منیجر برو اگه خواستی داخل شاخه ای بشی رو ایکون پوشه بزن و اگه خواستی کاری انجام بدی رو اسم اون کلیک کن تا در منوی سمت چپ که ظاهر میشه ببینی چه کارهای میشه انجام بدی که رو هرکدوم از اونگارها که بزنی همون عمل رو انجام میده!
    درضمن تو همون جا و داخل اسم فایلها یه ایکن پوشه مانند هست که روش نوشه کریت ا نیو فولدر - که اگه رو اسمش بزنی تو منوی سمت چپ اسم پوشه رو ازت می گیره و همونجا یه پوشه برات میسازه
    برا فتو بلاگ هم که لینکاشو تو اون تاپیک دادم و برا مویل تایپ هم یخه مشاهیر رو باید بچسبی!!
     
  5. pouryapicture

    pouryapicture کاربر تازه وارد

    از آقا مهرداد ممنونم واسه توضيحاشون، فقط مساله اي كه اينجا هست اينه كه مثلا در مورد قالبها وتجزيه وتحليلشون
    مطلبي خوندم كه يك سري كد htmlدر اون مقاله داده بود واسه وارد كردن،حالا اين كدها رو كجا بايد وارد كرد؟ وديگه
    اينكه چه مدت زمان ميبره تا تغييرات به روي سايتا اعمال بشه؟
     
  6. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    بلافاصله بعد ریبالد کردن ام تی تغیرات اعمال میشه اما چون صفحات به صورت html هستند ممکنه تو بعضی ای اس پی ها کش بشند و نتیجه رو نتونی همون موقع ببینی(البته صفحه ای که قبلا ساخته شده بوده) ولی دوتا راه هست یکی اینکه ام تی رو لوکال نصب کنی و بعد اینکه تغیرات دلخواه رو ایجاد کردی فقط کدهای هر قسمتی رو که تغیر دادی با قبلیا جابه جا کنی و بعد ریبالد کنی سایت اصلی رو یا از فیلتر شکن استفاده کنی که از کش توسط ای اس پی جلو گیری کنه که راه اول خیلی خیلی بهتره!
     
  7. panypay
  8. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    درمورد کدها- بستگی داره کد چی باشه- مال قالب ام تی باشه که خوب معمولا گفته میشه مربوط به کدوم قسمت قالبه- در مورد سایر موارد هم بگو کاربرد اون کد ها چی هست و برا چه کاری هست تا بشه گفت کجا قرار بدی
     
  9. pouryapicture

    pouryapicture کاربر تازه وارد

    ممنونم از اينكه وقتتون رو به من ميديد:

    ببينيد من يه قالب از سايت آقاى ابراهيمى دانلود كردم ؛در توضيحش نوشته اند :فايل فلان رو آپلود كنيد(حالا كجا؟ منظورم اينه كه يه ابزار اف تي پي توي كنترل پنل بخش manage weblogهست كه اگر چيزى رو توش آپلود كنى تو سايت هم نشون داده ميشه پس اينو كجا بايد آپلود كنم؟)

    بعد فرموده اند در تمامى قالبها آدرس آنرا تغيير دهيد آدرس رو هم داده اند (اين آدرسو كجا قرار بدم؟)

    بعد به قسمتي ميرسيم كه با كمال تعجب مي دونم يعني چي!!

    وسپس بايد محتوياتفايل فلان رو كپي كرده در اين بخش پيست كنم:list templat>index templates>stylesheet
    البته اين بخشو ميدونمكجاست ولي آيا بايد توى همون مستطيل باريكى كه نوشته "استايل شيت" اينكارو بكنم
    ويا توى"templates body" ؟واگه در همين قسمت اخيره آيا بايد محتويات اون حذف بشه؟

    بعد در منوى سمت راست (main menu؟؟)ايميلمو جايگزين نوشته كنم!؟

    ودست آخر هم در منوى سمت چپ(Logo؟؟) لوگوي خودمو؟؟ وارد كنم.

    شايد هر كي اين سوالات رو ببينه به من بخنده ولي خوب به هر حال واسه من شناخته شده نيستند(اين مفاهيم)
    ميدونم خيلى هم طولانى شد واگه بخواين بهشون جواب بدين وقت زيادى رو از دست ميدين ولي ... نمي دونم چي
    بگم،در هر صورت سپاسگزارم.
     
  10. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    شرمنده پوريا جان كه تا به حال نتونستم جواب سوالاتتون رو بدم.
    1. شما چطوري فايلهاي رو روي هوستتون ميريزيد؟ با استفاده از كنترل پنل سايت و يا اف تي پي؟
    2. منظورتون از دستورات html كدام دستورات هستش؟ ميشه كمي بيشتر توضيح بدهيد؟
    3. براي اينكه بتونيد يك فتوبلاگ بسازيد ميتونيد به مقالاتي كه در اين زمينه نوشته شدند مراجعه كنيد.
     
  11. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    براي اينكه بهتر بتوانم جواب سوالات شما رو بدهم متن فايل Read Me رو اينجا كپي مي كنم:
    همانطوري كه در راهنماي قالب توضيح دادم شما فايل جاوا اسكريپتي كه در فايل زيب شده هستش رو در جايي آپلود ميكنيد سپس آدرسي آن فايل رو در تمامي قالبهايي كه از اين فايل استفاده شده تغيير ميدهيد. اين فايل براي نوشتن فارسي هستش كه مي تونيد با نگاه كردن به چند سطر اول هر قالب متوجه آن بشويد. براي مثال شما فايل را در آدرس زير آپلود كرديد: http://yourdomain.com/mt/files/farsix.js همانطوري كه نوشتم شما بايد اين آدرس را به صورت زير بنويسيد:
    کد:
    <script type="text/javascript" src="http://yourdomain.com/mt/files/farsix.js"></script>
    2. در اين قالب من از تگ description استفاده كردم كه شما ميتوانيد با رفتن به آن آدرسي كه در بالا نوشتم توضيحات مربوط به وبلاگتون رو بنويسيد كه در زير عنوان اصلي وبلاگ در صفحات مختلف نشون داده ميشه.

    3. در آن فايل زيب شده يه فايل با فرمت css وجود داره كه مربوط به فايل استايل هستش كه اين فايل در تمامي قالبها به صورت لينك گذاشته شده به همين خاطر تمامي قالبهاي در يك شكل و شمايل هستند.

    4. در سمت راست در بخش main menu شما ايميل خودتون رو وارد ميكنيدبراي اينكار بايد تگي كه در بالا نوشتم رو پيدا كنيد و به جاي آن (YOUR E-mail) ايميل خودتون بنويسيد مثلا:
    کد:
    <a href="mailto:[email protected]">تماس</a>
    در بخش لوگو اگر لوگويي براي سايتون داريد ميتونيد به جاي اون بذاريد به صورت زير:
    <img border="0" src="http://YOURDOMAIN.COM/image/LOGO.jpg" alt="YOUR WEBLOG NAME">
    همانطور در زير عكس يه كادر وجود داره كه بايد آدرس اون رو هم درست كني.

    اگر سوالات بيشتري داشتي در خدمتيم.
    موفق باشيد.
     
  12. pouryapicture

    pouryapicture کاربر تازه وارد

    جناب آقاى ابراهيمي من از ابزار خود موبيل تايپ براي آپلود كردن استفاده مي كنم اونم توي كنترل پنل سمت چپ كه
    وقتي باز ميشه (البته اول بايد يه نوشته جديدى رو باز كنى و مطلبي توش بنويسي روي اين آيكون كليك كني)بالا كه
    آدرس فايل داخل كامپيوتر رو ميخواد،پايين هم كه آدرسي رو كه بايد اون فايل رو دراون بارگذاري كني؛من در قسمت
    لوكال آرشيوز و توي مستطيل روبروش فايل رو وارد كردم تا يه فايل برام بسازه و اينو توش بذاره،ولي حالا وقتي آدرس
    اونو وارد ميكنم كه البته اين آدرس با اونچه كه شما گفتين فرق داره،همون پنجره اي باز ميشه كه مينويسه ميخواين
    saveكنين يا بازش كنيد.اين يك.
    دوم اينكه من يه مطلب جديد باز كردم و فايل "فارسيك"رو توي اون گذاشتم ،وحالتش رو هم آيا بايد روي منتشر شده
    بذارم يا اينكه پيشنوس؟اينو ميگم چون در غير اينصورت روي سايت به عنوان يه نوشته ظاهر ميشه.
    حالا اينطور كه من متوجه شدم بايد در تنظيمات بلاگ و آدرس يو آر ال آرشيو رو تغيير بدم به اين آدرس و عنواني هم توي قسمت ديگه ي تنظيمات انتخاب كنم وبعد از انجام مرحله بعدي؛ نصب ميشه و در پنجره اي كه احتمالا باز ميشه
    توي main menuآدرس ايميل ولوگو رو هم بايد در قسمت بعدي وارد كنم،حالا لوگو چيه؟

    حقيقتا من كه خودم خنده ام گرفت از اين همه بي سوادي؛واز شما هم كه منو تحمل ميكنين شرمنده ام.
     
  13. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    عزيز من چقدر به خودت درد سر ميدي
    براي آپلود كردن فايل از FTP و يا File Managerخود كنترل پنل سايت استفاده كن آدرس اكثريت كنترل پنلها به صورت زير هستش: http://yourdomain.com/cpanel توي اين صفحه يه بخش به نام File Manager داري كه وقتي بروي آن كليك ميكني يه صفحه جديد باز ميشه سپس در اونجا به دايركتوري www رفته و هر كجايي كه دوست داري ميتوني براي منظم بودن يه فولدر بسازي و فايلهايي كه مربوط به قالب هستش و اونجا آپلود كني. براي ساخت فولدر جديد در سمت چپ نوشته create new folder بروي لينك كليك مي كني سپس در سمت راست يه كادر باز ميشه كه اسم فايل جديد رو ازت ميخواد. اسم فايل رو كه نوشتي دخيره كن. اون صفحه دوباره refresh ميشه و اگر در سمت چپ نگاه كنيد فولدري كه اضافه كرديد نشون ميده. بعد بروي شكل فولدر كليك كنيد تا وارد اون فولدر بشيد در اونجا يه لينك با نام upload files هستش كه بروي اون كليك كرده، بعد از چند ثانيه اي وارد يه صفحه اي جديد خواهي شد كه در آنها ميتوانيد 12 فايل رو از كامپيوتر خود به روي وب منتقل كنيد و ....
    لوگو يه آرم و يا نشانه از شركت ويا وب سايت شما هستش كه در سايتتون قرار ميدهيد كه اگر كسي دوست داشت به شما لينك بده با اون راحت بتونه به شما بلينكه كه الان خيلي كم اين كارها رو انجام ميدند و بيشتر به صورت متني هستش. اين لوگوها مشصخه هاي يك شركت هستند مثلا آرم ماشينهاي پيكان :lol: (گفتم پيكان نه مرسيدس بنز)
     
  14. avajang.com .left
  15. pouryapicture

    pouryapicture کاربر تازه وارد

    جناب آقاي ابراهيمي:

    من از ابزار آپلود كنترل پنلم استفاده مي كنم ؛يه فولدر جديد ساختم به اسم قالب(كه توي همون وبلاگ اولمه)ولي بايد به حالت پيش نويس نگهش دارمتا توي سايت نشون داده نشه،بعد فايل فارسيك رو توش آپلود كردم البته آخر سر پنجره اي كه باز شد نوشت "لينك"كه بايد اونو كليك مي كردم چون انتخاب ديگه اي نبود.

    سپس تمام مراحلي كه فرموده بودين رو انجام دادم ،البته يه وبلاگ ديگه ساختم وآدرس وتغييراتي روكه فرموده بودين
    توش اعمال كردم البتهmain menuرو پيدا نكردم ولي وقتي محتويات "text"رو توي محل خودشpasteكردم و ذخيره نمودم ،عمل دوباره سازي رو انجام دادم؛ولي تو پنجره اي كه باز ميشه وقتي روي" نمايش اين صفحه" كليك مي كنم
    يه پنجره باز ميشه كه مربوط دانلود كردنه!يعني ميگه ميخواين saveكنين ياopenكنيدو...

    البته اين تقاضايي كه ميخوام بكنم مي دونم زياده ولي اگه لطف كنين وبا يوزري كه بهتون دادم فقط يه نيگا بفرماييد
    ببينيد اشكالش چيه البته ميگم فقط نيگاش كنيد واشكالاتمو بگيد تا رفعش كنم.

    با تشكر فراوان
     
  16. pouryapicture

    pouryapicture کاربر تازه وارد

    جناب آقاي ابراهيمي:

    عصباني نشيد من واقعا نميدونستم كه يه همچين ابزاري دارم همين الان متوجه شدم .

    بازم ممنون
     
  17. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    پوريا جان چرا ناراحت بشم نفهميدن كه عيب نيست
    اگر كسي بدونه كه نميدونه خوبه ولي اگر كسي ندونه و ادعاي فهميدگيش بشه بده يه ضرب المثل در اين رابطه داريم...
    اين فورم هم ساخته شده تا به سوالات ديگران جواب داده بشه...
     
خرید بک لینکreviews عسل طبیعی و گرده گل ایرانی