آژانس هواپیمایی
pop up

راه اندازی وب سر داخلی شبکه IIS ( مقدماتی )

شروع موضوع توسط Bhrzk ‏16 آگوست 2007 در انجمن مقالات آموزشی

  1. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,020
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    سلام
    دیدم این مسئله خیلی طرفدار پیدا کرده , گفتم یه مقاله راجب بهش بنویسم .

    نام مقاله : راه اندازی وب سایت های داخلی شبکه IIS
    نوع مقاله : Doc
    تعداد صفحات : 7 صفحه
    درجه : مقدماتی

    انشاالله در آینده مباحث پیشرفته رو هم می نویسم .

    لینک مستقیم
    ( تمامی حقوق این مقاله برای نویسنده و سایت پرشین تولز محفوظ بوده و هر گونه کپی برداری با ذکر با بی ذکر نام منبع ممنوع است )
     

    فایل های ضمیمه:

    • IIS.doc
      اندازه فایل:
      119 KB
      نمایش ها:
      921
  2. Mohammadirani@

    [email protected] Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
  3. ahuray_mazdaa

    ahuray_mazdaa Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    71
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Shiraz
  4. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,020
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    نه آقا از نظر من که مشکل خاصی نیست .. مقاله آموزشی هست و دست شما درد نکنه
     
  5. shahram_yy

    shahram_yy کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    37
    تشکر شده:
    1
    خیلی متشکر.کارت حرف نداره
     
  6. mohajer30002001

    mohajer30002001 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    با سلام
    من به یک مشکل برخوردم
    از appserv استفاده کردم و یک سایت داخلی php روی apachi راه اندازی کردم
    توی پوشه www یک صفحه ایندکس طراحی کردم که به جاهای مختلف سایت راهنمایی می کنه
    مشکل اینجاست که به لینک های این صفحه هر آدرس داخلی ای که میدم روی localhost سوییچ می کنه
     
  7. boxilink
  8. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,020
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    خوب شما باید Httpd.conf رو تنظیم کنید و بهش ای پی سرور و بدید
     
  9. @gh@m@hdi

    @[email protected]@hdi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 مارس 2006
    نوشته ها:
    1,728
    تشکر شده:
    214
    محل سکونت:
    فعلا پشت شیشه مونیتور شما
    مقاله ای بود بسیار زیبا!
    هر چی گشتم لیست بقیه مقالهاتون رو پیدا نکردم کاش یه جا لیستش می کردید
     
  10. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,020
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    ممنون از لطفطون
    اکثرا توی همین بخش مقالات هستند .
     
  11. javad2000

    javad2000 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,339
    تشکر شده:
    24
    آقا بهروز
    ضمن تشكر از مقاله بسيار خوبتون، مراحل رو طبق آموزش رفتم. اما اولاً صفحه IIS من فقط يك قسمت از سه قسمتي كه گفتيد دارا هست (قسمت Local ). ثانياً وقتي در IIS روي WebSite راست كليك مي كنم گزينه New Website نداره. به نظر شما علت چيه؟
     
  12. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,020
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    شما با ویندوز XP تست می کنید !؟
     
  13. javad2000

    javad2000 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,339
    تشکر شده:
    24
    بله با اكس پي هست. ولي ويستا هم دارم. اگه فكر ميكنيد اون بهتره، برم سراغ ويستا.
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,020
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    نه دوست عزیزم ...
    مقاله ای که من نوشتم برای سرور 2003 یود ...

    خوب طبیعتا شما در XP محدودیت هایی دارید . از جمله اینکه تنها قادر هستید تنها یک وب سایت فعال داشته باشید .

    شما می توانید با همان یک وب سایت کارهای خود را انجام دهید و مطابق مقاله پیش بروید . فقط از بخش های new و غیر باید بگذرید .
     
  16. javad2000

    javad2000 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,339
    تشکر شده:
    24
    سلام و تشكر
    تونستم وبسايت رو راه بندازم و با نوشتن آدرس IP خودم در اكسپلورر، وبسايت مياد.
    حالا ميخوام وبسايتم Frontpage Server Extensions و ASP رو ساپورت كنه.
    مخصوصاً وقتي با فرانت پيج براي صفحه اول، HitCounter ميذارم ميخوام توي سايت، آمار بازديدها رو نشون بده (الآن نشون نميده و فقط مي نويسه HitCounter)
    لطفاً بگيد چه كنم (ويندوز اكس پي).
     
  17. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,020
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    به صورت پیش فرض IIS که ASP رو ساپورت می کنه ... مشکل خاصی نیست .
    اما راستش از اینجا به بعدش کار ما networker ها نیست :D ...

    باید از programrer ها سوال کنید .

    فقط الان شما صفحات ASP را می بینید !؟
     
  18. javad2000

    javad2000 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,339
    تشکر شده:
    24
    «تشكرم
    از دوستان ديگه اگه كسي طرز راه اندازي HitCounter هاي فرانت پيج رو براي سرور ويندوز اكس پي مي دونه، يا اصلاً اطلاعا داره كه ميشه اينها رو براي اكس پي فعال كرد يا نه بگه. من يه سري تنظيمات توي همون Administrative Tools ديدم كه مربوط به Frontpage Extensions بود (اگه خواستيد بگم كجاست) ولي درست سر در نياوردم.
     
  19. hamidk

    hamidk Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 فوریه 2004
    نوشته ها:
    1,061
    تشکر شده:
    128
    محل سکونت:
    تهران
    سلام
    من يه سوالي برام پيش اومد:
    فرض كنيد سرور را براي هاست آماده كرديم و همه چيز درست است حالا ما در تنظيمات domain بايد آدرسي مانند ns1.mysite.com را بدهيم، اين آدرس كجاي سرور تعيين مي شود؟
    در واقع مي خواهم بدانم كه چطور مشخص مي شود كه دومين mysite.com مربوط به آي پي 100.101.102.103 هست؟ يا به عبارتي ارتباط بين ns1.mysite.com و 100.101.102.103 كجا و چطور تعيين مي شود؟
    ممنون
     
  20. javad2000

    javad2000 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,339
    تشکر شده:
    24
    تا اونجا كه مي دونم،
    اولاً: داشتن آدرس دامين اجباري نيست.
    ثانياً: بايد يه دامين بخري، مثلاً www.mywebsite.com بعد بري توي كنترل پنل دامين و آدرس ip خودت رو وارد كني. به اصطلاح ip خودت رو روي اون دامين پارك كني تا هر كس اون آدرس رو مي نويسه خود به خود به سرور شما منتقل بشه. در غير اين صورت كاربران اينترنت بايد آدرس ip شما رو بنويسند تا به سايتتون دسترسي داشته باشند. مثلاً بنويسند:
    http://10.113.110.415
     
  21. Mahiar0

    Mahiar0 کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2004
    نوشته ها:
    10,187
    تشکر شده:
    1,166
    محل سکونت:
    رشت
  22. TehranNet

    TehranNet کاربر فعال فوتبال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آپریل 2006
    نوشته ها:
    4,446
    تشکر شده:
    540
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام
    پسورد لازم نداره
    وقتی فایل doc رو باز کردی ازت پسورد خواست روی دکمه ی Read Only کلیک کن