• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازی کارخانه تولید کاغذ a4

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,288
درود

دوستان میخواستم بدونم که میشه توی ایران کارخانه تولید کاغذ a4 زد ؟ تکنولوژیش آسونه ؟ ماشین آلاتش و کارشناسش توی ایران پیدا میشه ؟

چقدر سرمایه میخواد واسه یه کارخونه کوچیک و جمع و جور؟ با 600 - 700 تومن میشه کاری کرد ؟

کلا میخوام بدونم دردسر داره یا نه ؟ چون تا جایی که میدونم کاغذ زیاد وارد میشه و فروش کاغذ نقد هست - کاغذم یه چیزی هست که همیشه نیازه اگه بشه تولید کنیم میشه به سود خوبی برسیم - نظرتون چیه ؟

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
تولیدش امکان پذیر هست
من سراغ دارم تولیدی و خرید هم داشتم ازش
اما فکر میکنم از نظر کیفیت فاصله معنا داری وجود داشته باشه
با این حال بیشتر تحقیق کنید
ایده خوبی هست و روند تولید پیچیده ای هم نداره البته با توجه به اون چیزی که من در ظاهر دیدم

taei

Registered User
لایک‌ها
170
با 600-700 تومن فکر نکنم بتونی کاری انجام بدی . چون تکنولوژی تولیدی که خارج دارن از جمله مواد اولیه و فوت و فن های کار به علاوه تولید انبوه باعث میشه قیمت تا بیشترین حد ممکن بیاد پایین به همین دلیل ایران وارد کننده هست . حالا شما هر چه قدر هم تلاش کنی ، چون تولید کننده جزء هستی بازم نمی تونی از نظر قیمت و کیفیت به پای اونا برسی . مافیای واردات کاغذ هم اینقدر قدرت داره که نزاره امثال این کارا اجازه نفس کشیدن پیدا کنه

درضمن دستگاه ها و تکنولوژی زیادی لازم داره . مثل چوب خردکن... دستگاه پخت چوب...خمیر کن... دستگاه شستشوی قلیایی ....دستگاه رنگ زدایی...دستگاهی که کارای شیمایی مثل کلر زنی انجام میده ...دستگاه خشک کن..سفید کن... دستگاه پرس و غیره

با 700 میلیون شما فقط می تونی یه زمین و ساختمان کوچک آماده کنی ..سال حمایت از کار و سرمایه ایرانی هم که تموم شد که حداقل حمایتت کنن:D

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
با 600-700 تومن فکر نکنم بتونی کاری انجام بدی . چون تکنولوژی تولیدی که خارج دارن از جمله مواد اولیه و فوت و فن های کار به علاوه تولید انبوه باعث میشه قیمت تا بیشترین حد ممکن بیاد پایین به همین دلیل ایران وارد کننده هست . حالا شما هر چه قدر هم تلاش کنی ، چون تولید کننده جزء هستی بازم نمی تونی از نظر قیمت و کیفیت به پای اونا برسی . مافیای واردات کاغذ هم اینقدر قدرت داره که نزاره امثال این کارا اجازه نفس کشیدن پیدا کنه

درضمن دستگاه ها و تکنولوژی زیادی لازم داره . مثل چوب خردکن... دستگاه پخت چوب...خمیر کن... دستگاه شستشوی قلیایی ....دستگاه رنگ زدایی...دستگاهی که کارای شیمایی مثل کلر زنی انجام میده ...دستگاه خشک کن..سفید کن... دستگاه پرس و غیره

با 700 میلیون شما فقط می تونی یه زمین و ساختمان کوچک آماده کنی ..سال حمایت از کار و سرمایه ایرانی هم که تموم شد که حداقل حمایتت کنن:D

همون طور که این دوست عزیز گفتند با 600-700 تومن نمیتونی کاری انجام بدی
حتی با این مقدار برای واردات هم نمیتونی کاری کنی چون مافیای خیلی خوبی پشتش هست

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,288
ممنون دوستان پس به نظرتون چی کار کنم که دردسر نداشته باشه و بشه به سود رسید ؟

خودم خواستم بزنم تو کار مواد غذایی ولی فکر کنم نشه موفق شد چون رقابت زیاده و فروش هم چکی هست که هزاتا بدبختی داره
نظرتون چیه ؟

AREZO.B

Registered User
لایک‌ها
7
ممنون دوستان پس به نظرتون چی کار کنم که دردسر نداشته باشه و بشه به سود رسید ؟

خودم خواستم بزنم تو کار مواد غذایی ولی فکر کنم نشه موفق شد چون رقابت زیاده و فروش هم چکی هست که هزاتا بدبختی داره
نظرتون چیه ؟

لطفا پیغام خصوصیتون رو چک کنید.

a162

Registered User
لایک‌ها
291
کلا توی این فروم بچه ها خیلی رقم های عجیب غریب می گن
خیلی!!
شما با 100 تومن هم مثل اقا می تونی کارخانه ورق A4 راه بندازی
اونم یه کارخانه خوب
مگه چه خبره
ما میخواستیم یه کارگاه تولیدی راه بندازیم که هر جا رفتیم قیمت دستگاهشو گفت 75 میلیون
جسارتا ما با 15 میلیون راه انداختیمش
گرچه به اون صورت نبود
ولی 10 درصد در کار فرق کرد
دستگاه دیگری قیمت کردم 38 میلیون نقد
یکی پیدا کردم طرف خریده بود استفاده نمی کرد
راضیش کردم به جای پول بهش جنسی که از دستگاه میگیرم رو بدم چون خودش اون جنس رو مصرف می کرد
دستگاه به مدت کار کرده ولی ترو تمیزهپ
د------------
در ضمن هیچ وقت در ابتدا نری ساختمان زمین بخری برای کارخانه....
2 سال اول مستاجر باش
بعد خودت میگیری باید چه جور ساختمانی بسازی
چه شکلی باشه
یا اصلا به صرفه اس یا نه

3245

Registered User
لایک‌ها
0
با این وضعیت دلار 600-700 ملیون پول خیلی کمیه واسه کارخونه زدن. اگر مصرف کننده بیاد کاغذ ایرانی رو بخره خود بخود مافیای کاغذ ورشکست میکنن.اما حیف...

Rol Pars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست گرامی
من تازه پیام شما را دیدم. حدود 20 ساله در زمینه کاغذ فعالت میکنم .اگر هنوز در فکر راه اندازی چنین کاری هستی تولید A4 .با سرمایه پیشنهادی میتوانی.متاسفانه بعضی از دوستان راهنمائی خوبی نکردند.
در صورت تمایل برای کسب اطلاعات دقیقتر به ایمیل زیر جواب دهید. موفق باشید [email protected]

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
درود

دوستان میخواستم بدونم که میشه توی ایران کارخانه تولید کاغذ a4 زد ؟ تکنولوژیش آسونه ؟ ماشین آلاتش و کارشناسش توی ایران پیدا میشه ؟

چقدر سرمایه میخواد واسه یه کارخونه کوچیک و جمع و جور؟ با 600 - 700 تومن میشه کاری کرد ؟

کلا میخوام بدونم دردسر داره یا نه ؟ چون تا جایی که میدونم کاغذ زیاد وارد میشه و فروش کاغذ نقد هست - کاغذم یه چیزی هست که همیشه نیازه اگه بشه تولید کنیم میشه به سود خوبی برسیم - نظرتون چیه ؟

كارخانه كاغذ A4؟؟ كارخونه كاغذ آ4 نداريم كه!!
كاغذ رو توليد مي كنن و بعد به اندازه هاي A4 و A5 و A3 و .... برش مي زنند بعدشم بسته بندي مي كنند!!

شما ميخواي كاغذ رو بخري بعد بسته بندي كني و بفروشي يا ميخواي كاغذ توليد كني؟

Last edited:

asaraei

Registered User
لایک‌ها
157
نمیدونم یا دوستان اشتباه میکنن یا من

اصلا تو ایران نمیتونیم کاغذ a4 تولید کنیم

کاغذ از خارج میاد فقط ما زحمت برش رو میکشیم و حالا یا a4 یا دفتر یا هر چیزی تولید میکنیم

از آشناها تو تبریز گارخونه کاغذ دارن

تا اونجایی که من میدونم ایران فقط میتونه دو نوع کاغذ تولید کنه
اول کاغذ روزنامه
دوم کاغذی که اسمشم فراموش کردم اگه کارتن به مقطعش نگاه کنین دو لایه روکش داره و جند لایه داخلی لایه داخلیش رو ایران تولید میکنه

بالا