• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازی کسب و کار موفق

irancelltopup

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
29 اکتبر 2012
نوشته‌ها
956
لایک‌ها
95
محل سکونت
shiraz
6 راه کم‌کردن خطر در ابتدای راه‌اندازی یک کسب و کار


شروع هر کسب وکاری شامل درجاتی از ریسک و خطر می باشد، این در حالی است که هیچ کسب و کاری خالی از خطر نیست. برخی از راه های راه اندازی کسب و کار کم خطر تر از بقیه هستند. هم اکنون 6 راه کم خطر برای راه اندازی کسب و کار معرفی می کنیم:

1- شروع کسب و کار از خانه:
انتخاب محل کار مستلزم به پرداخت اجاره، خدمات شهری و هزینه های دیگر برای فضا است. اما انواع بسیاری از کسب وکارها را می توان در خانه انجام داد. با راه اندازی کسب و کار خود از خانه، شما نه تنها در هزینه های سربار ناشی از اجاره فضای تجاری صرفه جویی کرده اید، بلکه هزینه هایی را که به طور معمول در رفت و آمد و ... مصرف می شوند را پس انداز کرده اید.

2- شروع کسب وکار به صورت پاره وقت:
اگر برنامه شما اجازه می دهد، شما می توانید یک کار نیمه وقت در کنار کسب وکار تمام وقت خود، برای خود دست و پا کنید. این کار به شما درآمد متوسط و مزایای خوبی میدهد تا اینکه در آمد آن ها شما را کاملاً پشتیبانی کند. اگر یک کسب و کار دارید و بسیار کار می کنید، یک کار نیمه وقت در نظر بگیرید تا اینکه بتوانید صورتحساب ها و قبض های خود را پرداخت کنید.
شما حتی می توانید این کار نیمه وقت را به یک کسب و کار آموزشی تبدیل کنید، برای مثال: اگر یک شرکت طراحی مد راه اندازی کرده اید، یک کار نیمه وقت در یک بوتیک برای خود دست و پا کنید. با این تکنیک شما می توانید این صنعت را در نظر مشتریان نیز ببینید.

3- یک کسب و کار الکترونیک راه اندازی کنید:
این روزها، یک خرده فروشی به آجر و ملات برای مکانی برای موفقیت نیازی ندارد. با فروش اینترنتی محصولات خود، شما نه تنها می توانید در سراسر کشور خود بلکه در سراسر جهان فروش کنید. به طور قابل توجهی هزینه ها کاهش پیدا می کنند، چون نیازی به اجاره مکان و استخدام نیروی فروش ندارید. بسته به کسب وکاری که راه اندازی میکنید، می توانید تجارت الکترونیک خود را اجرا کنید، حداقل برای زمانی که برای اولین بار شروع می کنید. در ضمن شما می توانید یک سایت راه اندازی کنید برای آزمایش کسب و کار خود وسپس آن را به یک محیط سخت افزاری تبدیل کنید.

4- خرید یک کسب و کار موجود:
اگر هزینه ها و خطرات راه اندازی یک سکب و کار از ابتدا شما را می ترساند، در فکر خرید یک کسب و کار موجود باشید. اگرچه سرمایه گذاری های قابل توجه در ابتدا مخاطره انگیز است، این واقعیت را کاهش نمی دهد که شما مکان تجاری، کارکنان، مشتریان پایه، و سیستمی را خواهید خرید که قبلاً تاسیس شده. اگر نمی خواهید یک برند جدید از طریق آزمون و خطا راه اندازی کنید پس حتماً یک کسب و کار موجود را خریداری کنید. با این عمل زمان، تلاش و پول خود را نجات داده اید. شما یک کسب و کار می خواهید که ثابت کرده است موفق است و یک فرصت خوب برای تحت مالکیت درآوردن است. از مشاور کسب و کار کمک بگیرید تا به شما در پیدا کردن یک کسب و کار درست کمک کند و وکیل و حسابدار خود را مجاب کنید تا با سعی و کوشش خود به شما کمک کنند. اگر این کار را انجام دهید، یک کسب و کار شناخته شده را خواهید خرید که تا حد زیادی ابتلا به شکست شما را کاهش خواهد داد.

5- خرید یک فرانشیز (حق فروش):
در خرید حق فروش یا فرانشیز شما به یک شرکت هزینه ای می دهید و آن ها حق فروش محصولات آن شرکت را به شما می دهند. در اینجا خریدار حق فروش یا فرانشیزی (Franchisee) حق استفاده از نام شرکت فورشنده حق فروش یا فرانشیزر (Franchisor) را دارد. فقط با خرید یک کسب و کار، شما نیاز به انجام تحقیقات کامل در مورد شرکت مورد نظر داشته باشید. آن را بخوبی انجام دهید، شما به آموزش های فروشنده امتیاز فروش نیاز دارید تا کسب و کار خود را راه اندازی کنید، کمک در پیدا کردن محل و افتتاح کسب و کار، بازاریابی و تبلیغات و ارائه مشاوره و راهنمایی مراحل کار. فرانشیز معمولاً با این جمله تعریف می شود: " کسب و کار برای خودتان است، اما توسط شما راه اندازی نشده است." و یکی از مهم ترین دلایل ذکر این مورد در اینجا آن است که فروشنده حق امتیاز، خطرات مواجهه با شکست شما را کاهش می دهد.

6- کارمند استخدام نکنید:
نه، پیشنهاد من این این نیست که همه ی کار را خودتان انجام دهید، اما استخدام کارمندانی که حقوق دریافت می کند تا حد زیادی خطر شکست شما را بالا می برد. در ابتدا، هزینه های جاری حقوق منظم و همجنین مالیات ها و دیگر هزینه ها وجود دارد. شما وقت خود را صرف می کنید و هزینه ای صرف می کنید تا اینکه بر طبق قوانین اداره کار عمل کنید (یا حداقل کسی را برای انجام این کار استخدام می کنید). به علاوه، کارمندان خطر ریسک های مسئولیت را به بار می آورند، مانند نیاز شما به بیمه کارگران و یا خطر اینکه توسط یک کارمند ناراضی از شما شکایت شود. جای تعجب نیست که بسیاری از کارآفرینان، پیمانکاران یا فری لنسر ها را برای خود پیدا می کنند. بدون حقوق، مزایا و یا مسائل مربوط به بیمه. با استفاده از تکنولوژی بروز، کارها را راحت‌تر از همیشه به صورت تیمی و مشترک با پیمانکاران مشترک انجام می‌دهند حتی بودن اینکه در یک مکان باشند. علاوه بر صرفه جویی در هزینه، در انتخاب پیمانکاران انعطاف بالایی دارید، چون آن ها را بر اساس هر پروژه استخدام می کنید. مطمئن باشید که در یک مسیر درست درآمد شخصی خواهید رسید، زمانی که پیمانکاران مستقل را استخدام می کنید.
 

irancelltopup

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
29 اکتبر 2012
نوشته‌ها
956
لایک‌ها
95
محل سکونت
shiraz
هفت جمله از گفته های خردمندانه و الهام بخش مدیران و بنیانگذاران کسب و کارهای موفق ایرانی مانند بیژن، eBay، آیس پک، رستوران های زنجیره ای پدر خوب، و … که در واقع رموز موفقیت این افراد است برای ایجاد انگیزه بیشتر در شما مخاطب گرامی خوشفکری، که در فکر راه اندازی کسب و کار جدیدی هستید و یا ایده آن را در سر می پرورانید. خواندن نکات الهام بخش از بزرگترین و مهمترین ارزش آفرینان (کارآفرینان) جهان که روزگاری در همین جایی بوده اند که شما حالا هستید، برای شما به عنوان یک ارزش آفرین (کارآفرین) می تواند بسیار انرژی بخش و آموزنده باشد.

1. بیژن پاکزاد، طراح و بنیانگذار فقید برند Bijan:

با اهمیت دادن به تک تک مشتریانم، هدف من همیشه شناختن مشتری و توقعات اوبوده است.



2. پیر امیدیار، بنیانگذار ایرانی تبارeBay:

هر آینده ای که در نظر دارید بسازید، سعی نکنید همه چیز را برنامه ریزی کنید.



3. فاطمه مقیمی، ثروتمندترین زن ایرانی، بنیانگذار و مدیر عامل شرکت حمل و نقل بین الملل سدیدبار:

من کارآفرینی را نوآفرینی، جسارت و شکستن قیود می دانم.



4. بهروز فروتن، بنیانگذار صنایع غذایی بهروز:

هر کسی خودش را باور داشته باشد موفق می‌شود.



5. کاظم قلم چی، بنیانگذار کانون فرهنگی آموزش:

با خودم عهد بستم که روی پای خودم بایستم.



6. بابک بختیاری، کارآفرین و موسس فروشگاه های زنجیره ای آیس پک:

برای شروع هر کاری به سرمایه اولیه نیاز است. ولی موفقیت تنها با داشتن سرمایه زیاد به دست نمی آید.



7. شهرام فخار، بنیانگذار و مدیر مجموعه رستوران های «پدر خوب» :

من از یک بچه 5 ساله هم مشاوره می گیرم!



تهیه و تنظیم : http://esharjsite.com

برگرفته از : سایت خوشفکری
 

irancelltopup

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
29 اکتبر 2012
نوشته‌ها
956
لایک‌ها
95
محل سکونت
shiraz


پیتر دراکر، پدر علم مدیریت نوین: بهترین روش برای پیش‌بینی آینده ساختن آنست.


تهیه و تنظیم : http://esharjsite.com

برگرفته از : سایت خوشفکری
 

irancelltopup

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
29 اکتبر 2012
نوشته‌ها
956
لایک‌ها
95
محل سکونت
shiraz


اندازه بگیرید:

آیا ایده شما به اندازه کافی میتواند تراکنش پولساز ایجاد کند. یعنی در چه مقیاسی می توانید خدمات یا محصول ارائه دهید. مثلا شما اگر خدمات مشاوره ارائه می دهید پس در طول روز 24 ساعت بیشتر در اختیار ندارید که بخشی از آن برای استراحت و تغذیه صرف می شود. در این صورت موجود انبار شما زمان است که آن هم محدود است! پس باید در بازاریابی آن دقت کافی نمایید و ارزش آنرا بدانید.
به این دو موضوع توجه داشته باشید:

1. موجودی محصول: اگر شما محصول پیچیده یا بزرگی را می فروشید آنگاه در طول سال چقدر می توانید تولید داشته باشید؟
2. نیاز: بازار چه میزان کشش دارد که بتواند برای شما نیاز ایجاد کند تا شما بتوانید آنرا برآورد کنید؟ (این اولین سوال بازاریابی است)
کنترل کنید:

از همان ابتدا سعی کنید موارد حیاتی را تشخیص داده و برای کنترل و مدیریت آنها چاره اندیشی کنید. اینها شامل: مسائل سیاسی و قانونی و تجاری است. همچنین مسائل مربوط به مجوز ها، ریسک وابستگی به تولید کننده سوم و خرید تکنولوژی و… می باشد.
یک بلیط برای بازی:

گاهی فکر می کنیم که صرفا با راه اندازی یک فروشگاه یا ساخت یک وب سایت قسمت مهمی از بیزنس را انجام داده ایم و به آینده آن خوشبین می شویم. اما باید دانست که قسمت مهم کار ارتباط بامشتری و القا ارزش خود و متقاعد کردن مشتریان به پرداخت می باشد. برای آن باید فوق العاده باشید. و همینطور ناب باشید. باید محصول شما واقعا ارزشش را داشته باشد. کسب و کار، فرآیند برقراری ارتباط بین ایده شما با مشتری می باشد.
کسی به شما توجه نمی کند:

با مطالعه ده ها کتاب درمورد بیزنس می توان به جمله ساده زیر رسید : «کسی به شما توجه نمی کند». در واقع شما تازه کار هستید و علی رغم اینکه به خود و کارتان ایمان دارید ممکن است این انتظار را داشته باشید که دیگران هم به شما توجه کنند و مانند خودتان برای کار شما اهمیت قائل شوند. اما واقعیت این است که کسی به کسب و کار شما توجه نمی کند. مردم مشغولیات زیادی دارند. مردم نمی دانند شما کیستید و چه می کنید.
نکته مهم : ممکن است شروع کار شما منجر به ایجاد شور و هیجان در حلقه نزدیکان و آشنایان و دوستان شما شود. این ممکن است شما را به اشتباه بیاندازد و فکر کنید که سایر مردم هم توجه می کنند. اما در واقع مشتریان اصلی شما که از میان مردم می باشند هنوز توجهی به کسب و کار شما نمی کنند. باید گفت که تمام هنر یک کارآفرین این است که جمله فوق را از حالت صحیح به حالت غلط درآورد! شما اگر بهترین محصول دنیا را داشته باشید اما نتوانید آنرا با زندگی مردم پیوند داده و مردم را از این پیوند آگاه سازید آنگاه هیچ درآمدی نخواهید داشت.
استراتژی راه اندازی کسب و کار خود را مشخص کنید:

سه روش وجود دارد:
1. نرم: در تاسیس نرم شما ایده دارید اما پول ندارید. در کنار وضع موجود خود به آرامی کار جدید را شروع می کنید منتها به تدریج و در ابعاد کوچک تر. خود و خانواده خود را در شرایط اقتصادی پر ریسک قرار نمی دهید. مثلا ابتدا از یک وب سایت شروع می کنید. به تدریج رفتار بازار و مشتریان را می شناسید. به مرور کار خود را وسعت می دهید.
2. پرش: در پرش بلند از همان ابتدا به همه یا هیچ فکر می کنید. تمام آنچه در چنته دارید را روی میز می ریزید و بر روی آن ریسک بزرگی انجام می دهید. این حالت ریسک بالایی دارد. ممکن است سقوط کنید. برای کسانی که پشتیبان مالی مناسبی دارند توصیه می شود.
3. شراکت: در تاسیس شراکتی شما به جای شروع از خود به گروه دیگری ملحق می شوید. در کسب و کار آنها شریک می شوید.

ایده 10 هزار ساعتی:

نویسنده ای به نام مالکوم گلادول (Malcolm Gladwell) در کتاب هایش قانونی با عنوان ایده 10.000 ساعتی را مطرح کرده است. به عقیده او، افرادی که به بالاترین سطح در یک حرفه می رسند – حال ورزش و موسیقی یا هر حرفه ای باشد – حداقل 10 هزار ساعت زمان برای تمرکز و کار بر روی آن می گذرانند. به عبارتی حدود 10 سال تمرکز مستقیم بر روی یک موضوع.
موفقیت، یک شبه اتفاق نمی افتد و کار روی هر ایده ای برای رساندن آن به واقعیت، نیاز به تلاش فراوان دارد. به مانند ساختن کوهی از ذره های شن است.


تهیه و تنظیم : http://esharjsite.com

برگرفته از : سایت خوشفکری
 
بالا