• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازی یک سایت تفریحی

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
سلام دوستان
باور کنین حدود 15 دقیقه گشتم که کجای انجمن این پستمو بزنم!! ولی به نتیجه ای نرسیدم...شرمنده خلاصه
دوستان من تا الان همش واسه اینو اون پست دادم و واقعا تهش چیزی دستمو نمی گرفت که هیچی حتی گاهی اوقات سایت هاشون خراب میشد و علنا من اخراج میشدم!!
اما الان میخوام یه سایت تفریحی بالا بیارم و واسه خودم کار کنم اما هیچ اطلاعاتی راجع به سئو و مسائل فنی سیستم های ساده ای مثل وردپرس رو هم ندارم! میخوام بدونم :
چه هزینه هایی باید بکنم تا بیشتر به چشم بیام؟
چنتا پست باید زده بشه؟
به چند نفر نیاز هست حدودا؟
درآمد از چه تعداد بازدیدکننده شروع میشه؟
کلا ایده ی خاصی راجع به درآمدش ندارم خلاصه روزانه با 3-4 ساعت کار به کجا میشه رسید؟
ممنون

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
سلام

سلام دوستان
باور کنین حدود 15 دقیقه گشتم که کجای انجمن این پستمو بزنم!! ولی به نتیجه ای نرسیدم...شرمنده خلاصه
دوستان من تا الان همش واسه اینو اون پست دادم و واقعا تهش چیزی دستمو نمی گرفت که هیچی حتی گاهی اوقات سایت هاشون خراب میشد و علنا من اخراج میشدم!!
اما الان میخوام یه سایت تفریحی بالا بیارم و واسه خودم کار کنم اما هیچ اطلاعاتی راجع به سئو و مسائل فنی سیستم های ساده ای مثل وردپرس رو هم ندارم! میخوام بدونم :
چه هزینه هایی باید بکنم تا بیشتر به چشم بیام؟ یه توصیه دوستانه بهتون میکنم که اگر می تونید برای سایت خرج کنید، فقط در این صورت سایت بزنید، مثلا هزینه تبلیغ و بک لینک و قالب و اختصاصی و سئو که اینا باعث میشه به قول خودتون به چشم بیاید
چنتا پست باید زده بشه؟ تعداد پستها هر چی بیشتر بشه، بازدید هم بیشتر میشه اما سعی کنید هر روز سایت رو بروز نگه دارید
به چند نفر نیاز هست حدودا؟ بستگی داره بخواید چه طور سایتی بزنید و چند تا پست بزنید، اگر روزی 10-15 پست می زنید که خودتون می تونید انجام بدید، اما اگر می خواید سایتتون بیاد بالا باید چندتا نویسنده داشته باشید خیلی خوب میشه و شما هم از سایت زده نمی شید
درآمد از چه تعداد بازدیدکننده شروع میشه؟ معمولا وبمستر وقتی روزی 1000 نفر میان توی سایتش دیگه روی درامد حساب می کنه اما همه چیز بستگی داره به اون شخص بازدید کننده و به خصوص محصولاتی که شما می زارید.
کلا ایده ی خاصی راجع به درآمدش ندارم خلاصه روزانه با 3-4 ساعت کار به کجا میشه رسید؟ این که 3-4 کار کنید یا نه فرق می کنه، مثلا ممکنه توی این 3 - 4 تا ساعت شما بتونید 15 پست بزنید، اما کس دیگه می تونه توی این 3-4 ساعت بیش از 50 تا پست بزنه
ممنون

جواب ها رو قرمز کردم

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
ممنونم از پاسختون
خدمت شما عرض کردم من هیچ ایده ای نسبت به هزینه هاش ندارم!
اگه میشه مثال بزنین که مثلا هزینه هاست یا هزینه همین بک لینک ها چقدر میشه و ...
والا من از نظر پست دادن خیلی سریع هستم! اگه پستها بصورت کپی باشن هر 20 ثانیه میتونم یه پست بزنم با 4 تا تگ اختصاصی حداقل!با این وضع اگه روزانه 30 تا 45 پست بزنم چقدر طول میکشه به صفحه دوم یا اول نتایج برسم؟
راستی در مورد هزینه سئو هم بفرمایید چقدر میشه...
کلا با بودجه 300 هزار تومن که تقریبا هیچ کاری نمیشه باهاش کرد تو جامعه! میشه یه سایتی زد که رو درآمدش حساب کرد؟
فرض کنین سایت هر روز حتی بصورت منظم مثلا هر 30 دقیقه آپ بشه
راستی اگه منبعی میشناسین که بشه یه سری چیزای پایه رو یاد گرفت مثله سئو،قلق های تبادل لینک،پیج رنک و کلا مسائلی هر دارنده سایتی باید بدونه
بازم ممنونم از شما

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
هزینه هاست فعلا 200 مگ بخرید که اگه از میهن وب هاست( من اینو پیشنهاد می کنم) بخرید میشه فکر کنم 3 تومن، 14 تومن هم برای دامین . کام نیاز دارید. از همین اول سعی کنید دامینی بخرید که اگر در آینده سایتتون پیشرفت کرد اسم دامین باعث ضعف کارتون نشه
هزینه بک لینک اگه توی 5 تا سایت رنک 4 بک لینک بخرید فکر کنم کافی باشه که میشه ماهی مثلا 70-80 تومن البته وقتی که رنک شما بالا رفت دیگه می تونید تبادل لینک کنید و دیگه لازم به خرید بک لینک نیست
در مورد قالب، بستگی به طراح و همچنین طرح خود شما داره، اگر خواستید بنده کسی رو به شما معرفی می کنم که هم قیمت هاش مناسبه و هم کارش عالیه، اگر بخواید یه قالب مثلا، در این حدود عکس جدید ، کلیپ ، دانلود اهنگ بزنید که اختصاصی باشه کاملا ،شاید بشه گفت با 150 تومن میشه درستش کرد
هزینه سئو خیلی بالا میره و اگر بدید به میهن سئو حداقل 300 ازتون می گیره ( من تا حالا با میهن سئو کار نکردم اما نمونه کارهاش که عالیه)
بعضی ها هستند که چند ساله سایت دارن اما هنوز به اون بازدیدی که شما می گید نرسیدن البته همین هم دلایل مختلفی داره که اگر شما بخواید اصولی حرکت کنید و به حرفهای یک وبمستر با تجربه گوش بدید، می تونید در زمان کمی به رتبه خوبی برسید. الان سایت ...... 4 ماهه اومده بالا اما با قالب اختصاصی و سئو میهن سئو روزی حدودا 18-20 هزار تا بازدید داره و میشه گفت شاید ماهی 300-400 در امد داشته باشه با این بازدید
300 تومنی که گفتید فقط میره برای هزینه سئو
البته فعلا می تونید قالب اختصاصی نزنید و از قالب های رایگان منتشر شده استفاده کنید
سایت روزی یک بار هم آپ باشه برای گوگل کافیه،؛اما هرچی مطالب بیشتر باشه طبعا بازدید بیشتری می گیره سایت شما
اما همونطور که اول هم گفتم اگه بخواید سایت بزنید بیاد بالا، باید براش خرج کنید

راستی اگه منبعی میشناسین که بشه یه سری چیزای پایه رو یاد گرفت مثله سئو،قلق های تبادل لینک،پیج رنک و کلا مسائلی هر دارنده سایتی باید بدونه
بنده و دوستان توی این انجمن تا هر موقعی که سوال داشتید در خدمت شما خواهیم بود

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
دوست عزیز رک بهت بگم الان بازار سایت های تفریحی خیلی گرمه اما دردسر زیاد داره و اگر بخوای جز برترین ها باشی باید حداقل 6 ماه و روزانه +3 ساعت روی سایت کار کنی و در حد فقط کپی پیست نیست
همون جوری دوست عزیز farhad+98 گفتند سایت تفریحی نیاز به پول داره برای مثال باید یه قالب خوب بخری و هزینه بک لینک و هاست و غیره هم داره
http://forum.persiantools.com/u186952.htmlبا تجربه کمی که من جمع کردم فقط میتونم بهت بگم برای سایت تفریحی 2 کار رو انجام نده اول اصلا طرف سایت های سئو نرو چون تا که میخوای سایت بزنی میگن باید سئو بشه اما من کلا مخالفم به قول آقای مطهری نسب بهترین سئو کار سایت خودتون هستید و دوم این که برای شروع کار طرف تبلیغات نرو چون ما کلا بازدیدمون رو از گوگل میگیریم و فروش سایت (درآمدش) هم به ورودی گوگل بستگی داره و بهتره روی سئو سایت کار بشه تا به بازدید خوب و درامد خوبی برسی.
تعداد پست ها و نویسنده ها اصلا مهم نیست برای شروع بهتره به کمیت اهمیت ندی و تلاشت رو روی کیفیت بزاری و پست های سئو شده حرفه ای بدی
من خودم شخصا اگر بخوام سایت بزنم از 2 هزار آی پی روزانه به بعد تبلیغ میزارم.
برای آموزش سئو میتونی به لینک های زیر مراجعه کنی باز هم اگر سوالی داشتی میتونی برام پ.خ کنی تا کامل جواب بدم.
تاپیک سئو در انجمن وردپرس فارسی
سئو| 3eo
مقالات آموزشی سئو از سئومتریل

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
ممنون از هر دوی شما که راهنمایی میکنین
خدمت دوستان عرض کنم خب اگه فقط هزینه هاست بدم و یه قالب قشنگ در حد 50-60 تومن رو واسه شروع در نظر بگیرم چه ضررهایی متوجه سایتم میشه؟
من رابطه نزدیکی با میهن سئو داشتم و شاید هزینه ی خیلی کمتری واسه سئو ازم بگیرن!! حالا این دوست بالایی گفت که سئو رو خودم انجام بدم بهتره؟ موافقید چرا؟ نیستید چرا؟
سیستم های رایگانی نیست که واسه حداقل ماه اول بشه باهاشون تبادل لینک داشت؟
راستش من دانشجو هستم و بودجه ام بسیار کمه و اولین تجربم هم هست البته میتونم یه شریک تجاری پیدا کنم که کمکم کنه اما میترسم به جایی نرسیم اونوقت...
اگه این شرایط رو رعایت کنم فک میکنین بشه با همون هزینه هاست و قالب به جایی رسید؟ :
پست ها با کیفیت باشن و سعی بشه آپلود بشن
تا جایی که امکانش هست سئو در پست دادن رعایت بشه
روزانه بالای 25 پست زده بشه
محتوای سایت هم اینا باشه :
عکس ، اخبار روز ، جک و سرگرمی ، بازی های آنلاین فلش ، موزیک بی کلام
بنظرتون همشون تو یه سایت باشه بهتر نتیجه میده یا واسه هر زمینه یه سایت زده بشه؟
کلا امیدی هست با این شرایط به ماهی 80 تومن رسید؟

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
سلام.
دوستان راهنمایی های خوبی کردند ولی خب هر کسی نظری داره ... به نظر من واسه اول کار اصلا نیازی نیست قالب اختصاصی باشه ... شما میتونی با همین قالب های رایگان که تو نت هست شروع کنی یا فوقش بدی ویلد کنن برات .. سئو هم اگه میخوای بری سراغ میهن سئو به نظرم این تایپیک رو بخون بعد تصمیم بگیر : http://forum.persiantools.com/t231733.html
البته اگه واقعا از پلاگین ها و ... هیچی نمیدونی باید یکی رو پیدا کنی موارد اولیه رو برات اوکی کنه ... ولی اون 200-300 تومنی رو که میخوای بدی واسه سئو به نظر من اگه بدی واسه بک لینک خیلی بهتره ..
واسه هاست هم پیشنهاد من نت افراز هست که از همه نظر (کیفیت, پشتیبانی, قیمت) مناسبه

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
سلام.
دوستان راهنمایی های خوبی کردند ولی خب هر کسی نظری داره ... به نظر من واسه اول کار اصلا نیازی نیست قالب اختصاصی باشه ... شما میتونی با همین قالب های رایگان که تو نت هست شروع کنی یا فوقش بدی ویلد کنن برات .. سئو هم اگه میخوای بری سراغ میهن سئو به نظرم این تایپیک رو بخون بعد تصمیم بگیر : http://forum.persiantools.com/t231733.html
البته اگه واقعا از پلاگین ها و ... هیچی نمیدونی باید یکی رو پیدا کنی موارد اولیه رو برات اوکی کنه ... ولی اون 200-300 تومنی رو که میخوای بدی واسه سئو به نظر من اگه بدی واسه بک لینک خیلی بهتره ..
واسه هاست هم پیشنهاد من نت افراز هست که از همه نظر (کیفیت, پشتیبانی, قیمت) مناسبه
ممنونم ازت
راستش من میترسم فردا سایت بخاطر هزینه هایی که اول کار نکردم آسیب ببینه؟ فکرم اشتباه هستش؟
چقدر طول میکشه تا بشه یاد گرفت کارای اولیه سایت رو اوکی کرد؟
راستی یه سوال الان من اگه یه سایت به اصطلاح زرد و بی محتوا بزنم بیشتر پیشرفت میکنم یا یه سایتی که مطالبش گلچین میشن و جدیدن؟
بعد این که یه کاربری که میاد تو سایت مثلا پر محتوا و مرجع احتمال خریدش از فروشگاه بیشتره یا کاربری که تو یه سایت صرفا کپی پیستی میاد؟
ممنون

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686

خواهش

راستش من میترسم فردا سایت بخاطر هزینه هایی که اول کار نکردم آسیب ببینه؟ فکرم اشتباه هستش؟

نه .. فکرت درسته .. ولی خب باید ببینی این هزینه ها رو کجا میخوای صرف کنی ؟ بعضی کار ها رو مثل قالب اختصاصی بعد اینکه سایت اومد بالا هم میشه کرد ...

چقدر طول میکشه تا بشه یاد گرفت کارای اولیه سایت رو اوکی کرد؟

خیلی کم .. شما تو انجمن وردپرس فارسی قسمت "چگونه میتوانم" اون تایپیک که آموزش سئو هست رو بخون ... آقای مطهری نسب و بقیه دوستان مطالب خوبی در این رابطه نوشتن ..

راستی یه سوال الان من اگه یه سایت به اصطلاح زرد و بی محتوا بزنم بیشتر پیشرفت میکنم یا یه سایتی که مطالبش گلچین میشن و جدیدن؟

خب معلومه دیگه :دی سایتی که مطالبش گلچین باشه زودتر پیشرفت میکنه ولی خب باید سخت تر کار کنی ...

بعد این که یه کاربری که میاد تو سایت مثلا پر محتوا و مرجع احتمال خریدش از فروشگاه بیشتره یا کاربری که تو یه سایت صرفا کپی پیستی میاد؟

مسلما وقتی سایتت محتوای خوب داشته باشه یا به عبارتی مرجع باشه احتمال خرید چند برابر میشه ..

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
سلام دوستان
چه هزینه هایی باید بکنم تا بیشتر به چشم بیام؟
چنتا پست باید زده بشه؟
به چند نفر نیاز هست حدودا؟
درآمد از چه تعداد بازدیدکننده شروع میشه؟
کلا ایده ی خاصی راجع به درآمدش ندارم خلاصه روزانه با 3-4 ساعت کار به کجا میشه رسید؟
ممنون

دوست گلم قضیه رو بزرگ نکن برای خودت و سخت هم نگیر .

ببین قالبت رو من رایگان برات طراحی میکنم (فقط برای اینکه تازه میخوای شروع کنی)

راجع به سئو بگم که من میشناسم کسیرو که رایگان میتونه سایتت رو سئو کنه . (البته سرش یه کم شلوغه و باید تو نوبت باشی)

در مورد مرجع بهترین جایی که میتونی چیز یاد بگیری سایت http://www.3eo.ir هستش. (سئو رایگان هم دمین همین سایت انجام میده)

اما فکر اینکه روزی 50 تا پست بزنی از سرت بیرون کن عزیز.

روزی 10 تا پست با کیفیت بتونی بزنی فوق العاده ارزشش بیشتره . دلیل دارم برای حرفم اگه مطلب کپی پیست کنی مطمئن باش بعد چند وقت سایتت میره تو بلک لیست گوگل و دیگه ...

بلایی که سر من اومد بعد 8 ماه کار روی یک سایت رفت تو بلک لیست و دیگه هیچ ارزشی نداشت .

پست با کیفیت بزن کپی کن اما حد اقل 30-40 درصد تغییرش بده که گوگل گیر نده بهت . (حداقل برای هر پست 5 دقیقه وقت بذار ، حتی بیشتر)

امیدوارم به دردت خورده باشه .

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
خیلی ممنون چه بچه های با معرفتی داره پی تی...
دمتون گرم خیلی چیزا یاد گرفتم یا حداقل خیلی چیزا واسم روشن شد:D
یه سوال دیگه که تا حدی جوابشو میدونم اما تجربه وبمسترها رو حتما باید شنید،یه پست باکیفیت به چه پستی میگن؟
الان من یه پست رو عنوانشو عوض کنم و تا حد 60-70 درصد تگ هاشو عوض کنم میشه یه پست باکیفیت؟ یا تعریف پست باکیفیت بیشتر به پست اختصاصی اشاره میکنه؟!
200 تومن درامد در ماه رو چجوری میشه بدست آورد؟ خیلی کار میبره؟
بی نهایت ممنون

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
خیلی ممنون چه بچه های با معرفتی داره پی تی...
دمتون گرم خیلی چیزا یاد گرفتم یا حداقل خیلی چیزا واسم روشن شد:D
یه سوال دیگه که تا حدی جوابشو میدونم اما تجربه وبمسترها رو حتما باید شنید،یه پست باکیفیت به چه پستی میگن؟
الان من یه پست رو عنوانشو عوض کنم و تا حد 60-70 درصد تگ هاشو عوض کنم میشه یه پست باکیفیت؟ یا تعریف پست باکیفیت بیشتر به پست اختصاصی اشاره میکنه؟!
200 تومن درامد در ماه رو چجوری میشه بدست آورد؟ خیلی کار میبره؟
بی نهایت ممنون

کسی تو این جامعه پشت ما نیست .
وبمستری و کلا کار تو وب حتی اگر هم بزرگترین وبمستر ایرانم باشی ، علیرضا شیرازی ام که باشی کار تورو کار به حساب نمیارن .

پس ما خودمون باید یه کم پشت هم واستیم .

پست با کیفیت : ببین اینکه بیای فقط تگ هارو عوض کنی که اصلا به حساب نمیاد . باید محتوی مطلبت رو تغییر بدی که گوگل متوجه نشه مطلب رو کپی کردی .

200 تومن فکر میکنم اگه اول کار 300-400 سرمایه بذاری و روزی 2-3 ساعت وقت و 10 پست با کیفیت و سئوی خوب و بک لینکو این حرفا بعد 3-4 ماه شاید گیرت بیاد.

که البته این خودش شروع درد سره .
باید مواظب باشی هک نشی - دامین تو ندزدن - شیلتر نشی - از همه مهمتر اسپم نشی توسط گوگل و و و ....

باورت میشه من هنوز از سایت خودم پولی در نیاوردم ؟

اووووووووووووه بیشتر از یک ساله دارم فعالیت میکنم اما همش صرف کسب تجربه شده و بس . یه سایتم فیلتر شد . یه سایتم کلا این هاستینگ بی همه چیزش جمع کردو رفت سایت ما هم دیگه از بین رفت . یه ساتمم که گوگل زحمتشو کشید دیگه :D

دارم رو چهارمیش کار میکنم ایشالا که این دیگه بلایی سرش نیاد

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
اووووووووووووه بیشتر از یک ساله دارم فعالیت میکنم اما همش صرف کسب تجربه شده و بس . یه سایتم فیلتر شد . یه سایتم کلا این هاستینگ بی همه چیزش جمع کردو رفت سایت ما هم دیگه از بین رفت . یه ساتمم که گوگل زحمتشو کشید دیگه :D

در مورد هاستینگ گفتی!
مهمترین چیز برای یک وبمستر بکاپ سایتشه! خودش باید دست به کار بشه! حتی اگه هاستینگش بگه روزانه و هفتگی اتوماتیک بکاپ گرفته میشه!

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
بلایی که سر من اومد بعد 8 ماه کار روی یک سایت رفت تو بلک لیست و دیگه هیچ ارزشی نداشت .
امکانش هست ادرس این سایتتون بگید
مگه چی کردید فکر نکنم با کپی پیست خالی بره تو بلک لیست نکنه خودکار مطالب میگرفت می اورد؟
---

بک اپ هم بگیر خود هر دوره زمانی که دوست داری
چون اگر هاستینگت خوب نباشه یک دفعه دیدی و..

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
ایول کاش تو همه زمینه ها همین جوری باشیم هرچند من خودم به شخصه از طریق انجمن های مختلف واقعا چیزهایی یاد گرفتم که شاید ندونستنشون بدجور جیبمو خالی میکرد! :D
این علیرضا شیرازی کی هستن؟! خیلی کارش درسته؟
اوه اوه ظاهرا اوضاع درآمد خرابه که!
میشه بگی دقیقا کجای مطلب رو باید تغییر داد؟اگه من بخوام متن اصلی رو تغییر بدم که دیگه کپی کردن نداره مطلب!:D چه سوالایی میپرسما...

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
امکانش هست ادرس این سایتتون بگید
مگه چی کردید فکر نکنم با کپی پیست خالی بره تو بلک لیست نکنه خودکار مطالب میگرفت می اورد؟
---

بک اپ هم بگیر خود هر دوره زمانی که دوست داری
چون اگر هاستینگت خوب نباشه یک دفعه دیدی و..

دوست عزیز من کلا اون سایت رو پاکش کردم حدود یک ماه پیش دامینش این بود aryapc.ir

البته اسپم کامل نشد ولی ورودی گوگل تغریبا به صفر نزدیک شده بود .

اینکه میگم اسپن نشد چون هنوزم ایندکس داره تو گوگل . اما مثل اینکه دچار یه نوع فیلتر گوگل شده بود که تشخیص میدداد مطالب سایت من مفید نیستن .

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
ایول کاش تو همه زمینه ها همین جوری باشیم هرچند من خودم به شخصه از طریق انجمن های مختلف واقعا چیزهایی یاد گرفتم که شاید ندونستنشون بدجور جیبمو خالی میکرد! :D
این علیرضا شیرازی کی هستن؟! خیلی کارش درسته؟
اوه اوه ظاهرا اوضاع درآمد خرابه که!
میشه بگی دقیقا کجای مطلب رو باید تغییر داد؟اگه من بخوام متن اصلی رو تغییر بدم که دیگه کپی کردن نداره مطلب!:D چه سوالایی میپرسما...

علیرضا شیرازی رو که دوستان گفتن : مدیر سایت بلاگفا که پر بازدید ترین سایت ایرانه . شایدم پر درآمد ترین

اما اوضاع درآمد : ببین عزیز چیزی که همیشه قبولش دارم اینه که تو هرکاری وارد میشی 2 تا گزینه پیش روت داری :

1- اینکه یه پشتیبان قوی و محکم پشتته (پول یا یه شخص حرفه ای و اینکاره و . . .)

2 - اینکه اگه اولیو نداری باید حد اقل یکی دو باری شکست بخوری تا دو چیز دستگیرت بشه : 1 - اینکه اصلا آدم این کار هستی یا نه 2 - یه تجربه نسبی برای ادامه

مخصوصا تو وب و اینترنت داغون ایران که یه هیچ در و پیکری نداره و نظارتی روش نیست این مسئله شکست خیلی اتفاق میفته اما باید مرد کار باشی و ادامه بدی.

در مورد تغییر تو متن پستها : ببین برای گوگل مهمترین قسمت یک مطلب بعد از عنوان مطلب چند خط اول مطلبه که چند تا ویژگی باید توش باشه :

1- شامل کلمات کلیدی اون پست باشه و پست رو برای موتورهای جستجو معرفی کنه

2- شامل کلماتی باشه که پست رو برای کاربر معرفی کنه (کلمات بی معنی و بی نظم و ترتیب نباشه )

3- غلط املایی نداشته باشه

4- کپی نشده باشه ، بقیه مطلبت کپی باشه خیلی تاثیر نداره ولی خطای اول کپی نباشن باید تغییرشون بدی .

اون مرجعی که بهت معرفی کردم خیلی مفیده عزیز اونو حتما بخون . مدیر سایتش هم آدم خیلی خوبیه ، دوست داشتنیه

VIRAL

Registered User
لایک‌ها
7
یه افزونه فایرفاکس برای کپی پیست! با این افزوه مبشه تو یه دقیقه چندتا پست ارسال کرد.

Deepest sender

البته مخصوص سایت های وردپرسی هست.

بالا