• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازی mail روی لوکال با پک wampp و نرم افزار mercury

yehnafar

Registered User
لایک‌ها
0
یادمه قبلا در فروم movable type دو سه تا تاپیک در مورد پک wampp که «رضا ولی نژاد» (valinejad.com) برای راه اندازی localhost معرفی کرده بودش وجود داشت. ولی من الان هر چی گشتم نمی دونم چرا پیداشون نکردم.
حالا سوال من در مورد راه اندازی mail روی لوکال با استفاده از همین پکه. در این پک یه فولدر وجود داره به نام mailserver که در اون یه چیزی به نام mercury هست که به نظر میرسه یه نرم افزار برای این کاره. منتها من چون سواد درست و حسابی در این مورد ندارم هر چی باهاش ور رفتم به نتیجه نرسیدم.
کسی هست که بتونه در این مورد کمک کنه؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
چاکریم
توضيح: من هر چي فكر كردم به ذهنم نرسيد كه مناسبترين موضوع براي درج اين تاپيك كجاست. براي همين اينو اينجا نوشتم. اگه خيلي پرته ببخشيد.

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
ببين براي راه اندازي ايميل روي لوكال هاست بايد يا يك pop3 اکانت از جایی داشته باشی یا اینکه یک برنامه mailserver داشته باشی.
این برنامه های اینجوری برنامه mailserver نیستند.
البته من تا حالا این کار رو نکردم.

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
اين برنامه روي وب سرور نصب مي شه.
مثلا exim و ....
فکر کنم کوروش این رو بلد باشه.

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
اهم

داخله پك xampp يك يرنامه است به نام mercury شما مي تونيد اون رو اجرا كنيد بعد ميل بزنيد من انجام دادم و كار هم كرده تازه در اون پك يك برنامه براي FTP هم وجود داره

yehnafar

Registered User
لایک‌ها
0
ميلاد عزيز منم اين مركوري رو دارم. منتها نمي دونم چجوري بايد از ش استفاده كنم. يعني چه جوري باهاش ميل سند كنم يا وقتي ريسيو ميشه كجا ريسيو ميشه. ممنون ميشم بيشتر توضيح بدي.

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
راستش من هم نمي دونم وقتي كه رسيو مي شه كجا ميره
ولي براي فرستادن از تابع PHP استفاده مي كنم و راحت هم فرستاده مي شه

بالا