• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه حلی برای عدم ارتباط کاربرها در سایتهای واسط؟

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
سلام دوستان،

سایت واسط که میدونید منظورم چی هست؟ یه چیزی شبیه برنامه جو و freelancer

یه مشکلی که تو این سایتها هست ارتباط مشتری با ارائه دهنده خدمات هست که باعث میشه سایت واسط دور زده بشه! حالا اگه این خدمات فقط 1 بار ارائه داده بشه میشه یه کاریش کرد (مثل برنامه نویسی، که به یک نفر خاص داده میشه و تموم میشه) اما اگه این خدمات به صورت مستمر ادامه پیدا کنه (مثلا خدمات دهنده توسط خدمات گیرنده استخدام بشه به شرطی که تمامی ارائه خدمات توسط سایت واسط صورت بگیره، مثلا گزارشی رو هر روز به طرف بده و برای هر گزارش یه مبلغی رو بگیره) در این صورت این ارتباط مشتری و ارائه دهنده خدمات بیشتر میتونه ضرر بزنه!!

به نظر شما راه حلی برای این مشکل هست؟

Last edited:

b6967385

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سیستم اسکرو راه بنداز...

پول رو بگیر کار که تموم شد پول بده برنامه نویس...

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
سیستم اسکرو راه بنداز...

پول رو بگیر کار که تموم شد پول بده برنامه نویس...

عرض کردم، برای کاری که یک بار انجام میشه مناسبه این روش شما، برای مثلا گزارش دهی خوب نیست! مثلا من میتونم گزارش اول رو بدم بعد ایمیلمو تو گزارش اول بزارم بدون اینکه سیستم بفهمه!! خریدار باهام تماس بگیره گزارشهای بعدی رو بهش میل کنم و سیستم کنف شه!!

اما هرچی فکر میکنم راه حلی به ذهنم نمیرسه!! :D

b6967385

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
عرض کردم، برای کاری که یک بار انجام میشه مناسبه این روش شما، برای مثلا گزارش دهی خوب نیست! مثلا من میتونم گزارش اول رو بدم بعد ایمیلمو تو گزارش اول بزارم بدون اینکه سیستم بفهمه!! خریدار باهام تماس بگیره گزارشهای بعدی رو بهش میل کنم و سیستم کنف شه!!

اما هرچی فکر میکنم راه حلی به ذهنم نمیرسه!! :D

اصلا فهمیدی اسکرو چی هست؟

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
اصلا فهمیدی اسکرو چی هست؟

نه! :D
اما اونطور که تو یه جمله گفتین این رو فهمیدم:

واسط پول رو از مشتری میگیره و نگه میداره تا مجری کار رو انجام بده بعد پول رو بهش بده! این نیست؟

b6967385

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نه! :D
اما اونطور که تو یه جمله گفتین این رو فهمیدم:

واسط پول رو از مشتری میگیره و نگه میداره تا مجری کار رو انجام بده بعد پول رو بهش بده! این نیست؟

درسته...
چون مشتری وقتی پول رو به سایت بده , تضمین براش وجود داره که کار رو تو زمان مشخص کامل دریافت می کنه و کارو نگرفت پولش رو پس می گیره
ولی اگه مستقیم با برنامه نویس تماس بگیره این ریسک وجود داره که برنامه نویس مشتری رو بپیچونه یا کارو ناقص تحویل بده...

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
درسته...
چون مشتری وقتی پول رو به سایت بده , تضمین براش وجود داره که کار رو تو زمان مشخص کامل دریافت می کنه و کارو نگرفت پولش رو پس می گیره
ولی اگه مستقیم با برنامه نویس تماس بگیره این ریسک وجود داره که برنامه نویس مشتری رو بپیچونه یا کارو ناقص تحویل بده...

همونطور که گفتم برای روش دوم جوابگو نیست! یه باردیگه سوال منو بخون...

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
هیچ راهی اگر کاربرا ایرانی هستند مطلقا وجود نداره

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
برای خارجیها چی؟!

یه روشی چیزی مثلا برای تشویق اینا نمیشه به نظرتون گذاشت؟! :D
خارجی شعورش میرسه کارمزد سایت رو بده D:
مگر اینکه یه چیزی بذاری روی پولشون دستی بدی که تشویق بشن D:

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام دوستان،

سایت واسط که میدونید منظورم چی هست؟ یه چیزی شبیه برنامه نویس و freelancer

یه مشکلی که تو این سایتها هست ارتباط مشتری با ارائه دهنده خدمات هست که باعث میشه سایت واسط دور زده بشه! حالا اگه این خدمات فقط 1 بار ارائه داده بشه میشه یه کاریش کرد (مثل برنامه نویسی، که به یک نفر خاص داده میشه و تموم میشه) اما اگه این خدمات به صورت مستمر ادامه پیدا کنه (مثلا خدمات دهنده توسط خدمات گیرنده استخدام بشه به شرطی که تمامی ارائه خدمات توسط سایت واسط صورت بگیره، مثلا گزارشی رو هر روز به طرف بده و برای هر گزارش یه مبلغی رو بگیره) در این صورت این ارتباط مشتری و ارائه دهنده خدمات بیشتر میتونه ضرر بزنه!!

به نظر شما راه حلی برای این مشکل هست؟

سلام
خب خیلی ها از جمله خودم ، همیشه سعی میکنن از سایت واسط استفاده کنن برای جلوگیری از کلاه برداری و دردسر های جانبی.
به هر حال سایت واسط احتمال کار خراب رو کمتر میکنه.
در ضمن خیلی از سایت های واسط اجازه نمیدن مثلاً ایمیل رد و بدل کنی و کارهایی از این قبیل. به صورت اتوماتیک فیلتر میکنن و ...
ولی به هر حال ، همیشه راهی برای دور زدن این سایت ها وجود داره. سایت اگه کارمزدش معقول باشه و کارکرد و پشتیبانی و رسیدگیش خوب باشه.
اکثراً ترجیه میدن از این طریق خرید انجام بدن و به تبع اون فروشنده ها هم ترجیه میدن از این طریق خدماتشون رو بفروشن.
حتی گاهاً وقتی سایت واسط خوب عمل نمیکنه ، خریدار و فروشنده (حداقل خودم) ترجیه میدن سایت واسط رو عوض کنن و مستقیم کار نکنن.
پیروز باشی

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
خوب وقتی صاحب سایتی که مثال زدی(البته درستش برنامه جو هست) میگه نمیشه، خوب حتما راهی وجود نداره.

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
سلام
خب خیلی ها از جمله خودم ، همیشه سعی میکنن از سایت واسط استفاده کنن برای جلوگیری از کلاه برداری و دردسر های جانبی.
به هر حال سایت واسط احتمال کار خراب رو کمتر میکنه.
در ضمن خیلی از سایت های واسط اجازه نمیدن مثلاً ایمیل رد و بدل کنی و کارهایی از این قبیل. به صورت اتوماتیک فیلتر میکنن و ...
ولی به هر حال ، همیشه راهی برای دور زدن این سایت ها وجود داره. سایت اگه کارمزدش معقول باشه و کارکرد و پشتیبانی و رسیدگیش خوب باشه.
اکثراً ترجیه میدن از این طریق خرید انجام بدن و به تبع اون فروشنده ها هم ترجیه میدن از این طریق خدماتشون رو بفروشن.
حتی گاهاً وقتی سایت واسط خوب عمل نمیکنه ، خریدار و فروشنده (حداقل خودم) ترجیه میدن سایت واسط رو عوض کنن و مستقیم کار نکنن.
پیروز باشی

آره این بحث اعتماد هم یه مساله ای هست که بیشتر ملت ترجیه میدن با واسط کار کنن!

ممنون

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
من یه آمار سه ساله بهت بدم D:
طی سه سال اخیر کمتر از 1% پروژه ها بدون کلک و دور زدن، کارمزد پرداخت کردن D:
تقریبا 100% پروژه هایی هم که کارمزد پرداخت کردن سقف بودجه پایینتر از 300 تومن داشتن!

بودن کسانی که از سیستم استفاده کردن منتها میزان استقبال و رعایت قوانین اونقدر نیست که مثل سایت های خارجی مشابه موفق باشیم! یعنی هزینه ها رو اصلا پوشش نمیده! مگر اینکه وقت بگذاری تک تک پیغام ها رو کنترل کنی که باز در این صورت هم با توجه به باز بودن فضای اینترنت اصلا شدنی نیست D: و هرچی بیشتر هم سخت بگیری بدتر میشه! موضوع این هست که برای ایرانی پرداخت هزینه یک سرویس جا نیوفتاده هنوز...

حالا خودت فریلنس زدی شیطون بلا؟ D: آدرسشو بگو بیایم عضوشیم :}

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
من یه آمار سه ساله بهت بدم D:
طی سه سال اخیر کمتر از 1% پروژه ها بدون کلک و دور زدن، کارمزد پرداخت کردن D:
تقریبا 100% پروژه هایی هم که کارمزد پرداخت کردن سقف بودجه پایینتر از 300 تومن داشتن!

بودن کسانی که از سیستم استفاده کردن منتها میزان استقبال و رعایت قوانین اونقدر نیست که مثل سایت های خارجی مشابه موفق باشیم! یعنی هزینه ها رو اصلا پوشش نمیده! مگر اینکه وقت بگذاری تک تک پیغام ها رو کنترل کنی که باز در این صورت هم با توجه به باز بودن فضای اینترنت اصلا شدنی نیست D: و هرچی بیشتر هم سخت بگیری بدتر میشه! موضوع این هست که برای ایرانی پرداخت هزینه یک سرویس جا نیوفتاده هنوز...

حالا خودت فریلنس زدی شیطون بلا؟ D: آدرسشو بگو بیایم عضوشیم :}

اوووووووووه!! این که خیلی بده، همش که ضرر میشه!!

دمت گرم واسه این آمار. من موندم ما ایرانی ها چرا اینطوری هستیم! :D

نه بابا فریلنسم کجا بود! فقط آمار میگرفتم ببینم اوضاع چطوره! :D

بالا