• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه حل برای فول بکاپ غیرفعال شده از سوی هاست

nasimparsi

Registered User
تاریخ عضویت
25 ژوئن 2007
نوشته‌ها
1,183
لایک‌ها
124
دوستان بنده یک وبسایت دارم که به نظر یک ی دو روز هست زمان از تمدیدش گذشته و من دیگه نمی خوام از این میزبان هاست رو بگیرم.

وقتی به سیپنل می رم امکان گرفتن فول بکاپ به نظر مسدود شده و اجازه داده نمی شه که بتونم از فایل ها فول بکاپ بگیرم

ولی به فایل ها دسترسی دارم از طریق سیپنل و فایل منیجر

چطور می تونم از همگی سایت پشتیبانی تهیه کنم که بتونم به هاست جدید انتقال بدم؟

چون از این هاست بعید نیست که به خاطر رقابت اجازه نده فول بکاپ بیگرم و ...

لطفا راهنمایی کنید

با سپاس
 

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
6 فوریه 2011
نوشته‌ها
5,284
لایک‌ها
2,936
سن
39
محل سکونت
Izmir
دوستان بنده یک وبسایت دارم که به نظر یک ی دو روز هست زمان از تمدیدش گذشته و من دیگه نمی خوام از این میزبان هاست رو بگیرم.

وقتی به سیپنل می رم امکان گرفتن فول بکاپ به نظر مسدود شده و اجازه داده نمی شه که بتونم از فایل ها فول بکاپ بگیرم

ولی به فایل ها دسترسی دارم از طریق سیپنل و فایل منیجر

چطور می تونم از همگی سایت پشتیبانی تهیه کنم که بتونم به هاست جدید انتقال بدم؟

چون از این هاست بعید نیست که به خاطر رقابت اجازه نده فول بکاپ بیگرم و ...

لطفا راهنمایی کنید

با سپاس
اگه حجمش کمه دستی دانلود کن و بعد توی هاست بعدیت آپلود کن.
 

saeidweb

Registered User
تاریخ عضویت
1 اکتبر 2016
نوشته‌ها
300
لایک‌ها
126
محل سکونت
Kansas City
ازشون درخواست کنید حتما یک مدت معینی براتون باز می کنند و مهلت میدهند که منتقل کنید.
 

hanijafari

Registered User
تاریخ عضویت
20 آگوست 2012
نوشته‌ها
1,295
لایک‌ها
567
اگر میزبانتون شرکت معتبری باشه ، یا طبق گفته دوستمون براتون مدتی باز میکنن تا بک آپ بگیرید یا بهشون بگید ، خودشون بک آپ میگیرن بهتون لینک میدن، البته بستگی به شرکت میزبانی داره.
 

nasimparsi

Registered User
تاریخ عضویت
25 ژوئن 2007
نوشته‌ها
1,183
لایک‌ها
124
نمی خواستم از شرکت نام ببرم ولی شرکت سرور پارس هست و متاسفانه به نظر به این دلیل که من همگی سایت هام رو به هاست دیگه انتقال دادم می خوان اذیت کنند و ...
 

hanijafari

Registered User
تاریخ عضویت
20 آگوست 2012
نوشته‌ها
1,295
لایک‌ها
567
سعی کنید با نرمش و زبون خوش ازشون همکاری بگیرید ، چون کارتون گیره.

نمیخوام ناامیدتون کنم ، اما با یه سرچ کوچیک توی گوگل به وضعیت این شرکت پی میبرید
 

LORD.SPY

Registered User
تاریخ عضویت
7 سپتامبر 2011
نوشته‌ها
463
لایک‌ها
117
سلام

خیلی از سرویس دهنده ها این مساله رو دارند و بکاپ توسط کاربر رو غیرفعال کردند .
این عمل به دلیل حفظ کیفیت سرویس هست . حالا اگر میزبان شما برای مقاصد دیگه ای اینکار رو میکنه دلیلش رو نمیدونم .

عموما در این مواقع اگر تیکتی ارسال کنید به پشتیبانی ،‌ خودشون به شما بکاپ میدن . در غیر اینصورت تمام فایل های خودتون رو زیپ کنید و دانلود کنید و یا به میزبان جدیدتون آدرس فایل رو بدید و بفرمایید که منتقل کنند روی سرور . سپس از دیتابیستون بکاپ تهیه کنید و در هاست جدید اعمال بفرمایید . اگر با میزبان جدیدتون مشورت کنید ممکنه خودشون براتون اینکار رو انجام بدن . ( ممکنه )
 
بالا