• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه نمای راه اندازی شبکه ی بی سیم بین نوت بوک و پی دی ای

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان سلام
برای درست کردن یه شبکه "به اشتراک گزاشتن فایل و اینترنت" می توانید از طریق زیر عمل کنید
Wi-Fi پی دی ای خود رو روشن کنید.
برای اینکار روی آیکن اون در سمت راست نوار ابزار پایین صفحه روی آیکن اون کلیک کنید و گزینه ی Turn Wi-Fi On رو انتخاب کنید.
بعد از این که وای فای PDA شما روشن شد. روی آیکن اون کلیک کنید و ایندفعه گزینه ی Configure Wi-Fi رو انتخاب کنید
در تب وایرلس روی قسمت Add New.... کلیک کنید. نام نتورک رو در قسمت بالایی وارد کنید
Connect to رو به Work تغییر بدید و گزینه ی This is a device-to-device (ad-hoc) connection رو بزنید.
وارد تب Network Key بشید.
قسمت Authentication رو به Open تغییر بدید و Data Encryption تون هم حتما WEP باشه
تیک گزینه ی This Key is provided for me automatically رو هم بردارید و در قسمت نتورک کی یک عدد ده رقمی رو به انتخاب خودتون مثلا ده تا صفر وارد کنید." به این عدد بعدها هم نیاز دارید" و دقت کنید Key index هم 1 باشه
سپس گزینه ی ok رو بزنید.
سپس میبینید نامی که در قسمت اول برای شبکه ی خود انتخاب کردین زیر add new ظاهر میشه.
چند ثانیه قلم PDA خودتون رو روی اون نگه دارید و گزینه ی کانکت رو بزنید.
این قسمت مربوط به تنظیمات پی دی ای بود و حالا تنظیمات نوت بوک
شما باید برای این قسمت از نرم افزار وای فای پیش فرض سرویس پک 2 ویندوز ایکس پی استفاده کنید
حالا بعد از روشن کردن وای فای روی نوت بوک خودتون وارد قسمت کنترل وای فای بشید و گزینه ی Refresh network list رو از منوی سمت راست انتخاب کنید.
وقتی اسم شبکه ی شما ظاهر شد روی اون کلیک کنید و دکمه ی Connect رو بزنید
حالا یه پنجره باز میشه و از شما network key می خواد
نتورک کی خودتون رو در هر دو محل وارد کنید (Network key و Confirm Network key) حالا شبکه ی شما بعد از چند ثانیه راه میفته.
برای انتقال فایل هم باید فایلهایی رو که میخواهید در ویندوز share کنید.
بعد دوباره برید سراغ PDA
وارد File Explorer بشید و آیکون سرور "کیسی که روی یه دست هست انتخاب کنید.
حالا اسم پی سی خود رو بعد از // تایپ کنید. منظور همون computer name هست
بعد یه پنجره باز میشه که از شما یوزر نیم و پسورد و دامین میخواد
همه ی اونها رو خالی بزارید و گزینه ی ok رو بزنید.
حالا هر چی فایل و فولدر share َشده دارید برای شما نمایش داده میشه

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
وارد File Explorer بشید و آیکون سرور "کیسی که روی یه دست هست انتخاب کنید.
حالا اسم پی سی خود رو بعد از // تایپ کنید. منظور همون computer name هست

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من این قسمت رو متوجه نمی شم....
ببینید من تمام این کارارو انجام دادم، توی این مرحله ی آخر رفتم توی file explorer توی open path ، اونجا هــــــــر آدرسی تایپ کردم ارور داد.... پی باید بنویسم اونجا؟! آی پی رو نوشتم، آی پی و فولدر رو نوشتم، فقط اسم کامپیوتر رو نوشتم، همه کار کردم ولی در همه حالت ارور داد...:(

درضمن خیلی ممنون به خاطر راهنما، حالا ببینم، مثلاً اگه لپ تاپ به اینترنت وصل باشه و بخوایم از طریق لپ تاپ و وایفای به اینترنت وصل شیم باید چه کنیم؟ :-؟

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من این قسمت رو متوجه نمی شم....
ببینید من تمام این کارارو انجام دادم، توی این مرحله ی آخر رفتم توی file explorer توی open path ، اونجا هــــــــر آدرسی تایپ کردم ارور داد.... پی باید بنویسم اونجا؟! آی پی رو نوشتم، آی پی و فولدر رو نوشتم، فقط اسم کامپیوتر رو نوشتم، همه کار کردم ولی در همه حالت ارور داد...:(

درضمن خیلی ممنون به خاطر راهنما، حالا ببینم، مثلاً اگه لپ تاپ به اینترنت وصل باشه و بخوایم از طریق لپ تاپ و وایفای به اینترنت وصل شیم باید چه کنیم؟ :-؟
سلام ایکس فرهاد
اگه تمامی مراحل رو درست پیش رفته باشی باید توی همون open pathی که گفتی خودت باید بعد از اون دو تا اسلش "یا بک اسلش" اسم کامپیوترت رو بنویسی
برای واصل شدن به اینترنت هم کافیه روی کانکشن اینترنتت رایت کلیک کنی
و توی بت Advanced تیک گزینه ی Allow other network users to connect ... رو بزنی و بعدش هم ok رو بزنی.

بالا