سایت ساز وبزیکسب درآمد

ربات

شروع موضوع توسط [email protected]®@† ‏17 مارس 2007 در انجمن برنامه نویسی

  1. †$H@ki®@†

    [email protected]®@† Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    1,765
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    The Wall (0)
    برو بچه های هکر عزیز
    من یک کامپیوتر متصل به اینترنت بی کار پیدا کردم
    میخواهم روی اون ربات رو اجرا کنم
    ویندوزش اکس پی هست
    رباتی که میخواهم خیلی ساده هست
    یک آدرس رو بهش میدی
    میره بهش و بعد اون هی اینور و اون ور ریدایرکت میشه آخرش که وایساد و دیگه مرور گر لویدی چیزی نکرد بعد سری دوباره بر گرده به اون آدرس و دوباره روز از نو روزی از نو
    ممنون میشم راهنمایی کنید...
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. Arash_j13

    Arash_j13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2005
    نوشته ها:
    778
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    مشهد
    کدوم قسمتش مشکل دارید؟
    اگه با دلفی بنویسید که دو سه خط کد بیشتر نداره خیلی راحت از indy استفاده کنید یه کامپوننت tidhttp داره که خودش می تونه ریدارکت بشه و برای اون لازم نیست کدی بنویسید
     
  4. †$H@ki®@†

    [email protected]®@† Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    1,765
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    The Wall (0)
    من برنامه نویسی بلد نیستم و به خاطر همین از شما تقاضای کمک دارم
    البته اون ریدایرکت رو ما نمیکنیم
    ربات لینکی رو که میگیره یک صفحه هست که هر کس با هر مرور گری بره تو اون به یک صفحه ای ریدایرکت میشه
    بنابر این باید ربات در صفحه دوم یا اینکه وقتی لود تمام شد سریع برگرده به لینک اول
    OK?
    میتونید برام بنویسید؟
    ممنون میشم
     
  5. Arash_j13

    Arash_j13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2005
    نوشته ها:
    778
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    مشهد
    آگه برنامه نویسی بلد نیستید چه جوری می خوایید کمکتون کنم؟
     
  6. †$H@ki®@†

    [email protected]®@† Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    1,765
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    The Wall (0)
    اگه سه چهار خطه ممنون میشم برام بنویسیدش
    صواب داره
    جبران میکنم
     
  7. †$H@ki®@†

    [email protected]®@† Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    1,765
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    The Wall (0)
    کسی نیست برام این رو بنویسه؟
    سه چهار خط بیشتر نیست
    من برنامه نویسی بلد نیستم
    صواب داره...
     
  8. sokooot

    sokooot Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    326
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    جهنم
    دوست من نوع دسترسی تو به سیستم مشخص کن!1
    منظورت رو هم واضح تر بگو لطفا
     
  9. †$H@ki®@†

    [email protected]®@† Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    1,765
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    The Wall (0)
    مثلا من یک صفحه دارم به نام abbas.com
    حالا یک کدی در این صفحه عباس هست که هر کی بره توش به صفحه ی abbasgholy.comریدایرکت میشه(ربطی به ربات نداره این مسئله - کد اچ تی ام ال هست که خودش ریدایرکت میکنه
    من میخواهم وقتی به صفحه دوم رفت و کامل لود تموم شد بلا فاصله برگرده بهabbas.comو دوباره این رو بخونه ربات تا خود به خود به صفحه ی abbasgholy.comریدایرکت بشه و همینجوری الی آخر تا روزی چند میلیون هیت بشه
    OK?
    _________
    دسترسی به سیستم چیه؟
     
  10. Mamylo

    Mamylo کاربر فعال بازیهای کامپیوتری کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 مارس 2005
    نوشته ها:
    948
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    کرج
    يحتمل من سوادم در اين مورد قد نمي ده.
    مي شه بگيد به چه دردي مي خوره؟ (خدائيش نمي دونم)
    البته يه فايده ش اينه که زود پهناي باندو پر مي کنه!
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی