• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رتبه الکسا با توجه به کاربران تولبار الکسا محاسبه میشه ؟

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
الکسا امارش بیخود ترین و کیلویی ترین اماری هست که من دیدم حتی از امار بعضی ها هم که خودمون میدونیم کیلویی تره :دی
سایتی که به راحتی گول بخوره حساب نمیشه به عنوان مرجع جهانی
اگر مشکل بلاک شدن در گوگل نبود همه با استفاده از سایت هایی مثل p30rank میومدن رتبه یک تنها دلیلی که همه دارن پرهیز میکنند همین داستان گوگل هست
اما کلا برای الکسا ساده ترین و سریع ترین روش استفاده از تولبار و قرار دادن صفحه ی خانگی هست
یک روش دیگه هم هست که تجربیه و اگر هم جایی الکسا بهش اشاره کرده من ندیدم و اون هم اپدیت در یک زمان معین هست شما هر روز مثلا راس ساعت 1 بعد از ظهر اپدیت کن ببین چه راحت خودتو میکشی بالا
با این روش ما سئوموز داشتیم میبردیم زیر 100 هزار جهان

Ehsan--M

Registered User
لایک‌ها
34
دقیقآ خیلی نیمشه به الکسا اعتماد کرد ولی خوب باز مرجع خوبیه.
من همین الان سایتی رو میشناسم که زیر 50 ایران هست رتبه اش همه آنلاین هاش هم fake user هستن :دی
دیگه مشخصه که قضیه از چه قراره:D

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
حسودیتون میشه سایت ها جز 100سایت برتر الکساس حسود ها

خداحسود هارو دوست نداره :D

faithless

Registered User
لایک‌ها
48
50 تومن بدید به صاحب یه کافی نت رو سیستماش تولبار نصب کنید سایتتونم بزارید هوم پیج. هفته ای خدا تا کم میشه
کلا ازین چرت تر وجود نداره

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
ماشا... خانوادگی پس توی نت فعالیت دارید :دی از هر انگشتتون یک سایت میریزه:D

اره دیگه نفگتم ریا نشه :دی حالا نمیخواستم بگم اما نصف گوگل مال پدربزرگ خدابیامرزه که فعلا سرش دعواست :دی
اما جدی اگر به الکسا پول بدید رنکتون میره بالا اینو تو صفحه ی اول خود الکسا هم زده

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
50 تومن بدید به صاحب یه کافی نت رو سیستماش تولبار نصب کنید سایتتونم بزارید هوم پیج. هفته ای خدا تا کم میشه
کلا ازین چرت تر وجود نداره

عجب ایده ای : ))
من یه مدت تو انفورماتیک دانشگاهمون کار میکردم،کاش اونموقع اینکارو میکردم :( 250 تا پی سی رو کنترل داشتم رووووش :(

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
عجب ایده ای : ))
من یه مدت تو انفورماتیک دانشگاهمون کار میکردم،کاش اونموقع اینکارو میکردم :( 250 تا پی سی رو کنترل داشتم رووووش :(

:thumbsdow یعنی آدم می مونه بهت چی بگه!! :دی
250 تا پی سی!!!! هیچ کاری هم نکردی!! :دی

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
الکسا را برای ما ایرانی ها که نساختن :دی کلا ما همه جا تقلب میکنیم :دی

اگر بخواید سر اگهی دهنده ها کلاه بزارید یا امار الکی به ملت بدید بله معیار نامناسبی هست راحت میشه دستکاریش کرد :)

ولی اگر خودتان می خواید بدونید سایتتان در چه سطحی هست یا نسبت به یک سایت دیگه که دستکاری نکرده مقایسه کنید معیار خوبیه :)

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
:thumbsdow یعنی آدم می مونه بهت چی بگه!! :دی
250 تا پی سی!!!! هیچ کاری هم نکردی!! :دی

من همین امروز اینا رو فهمیدم : ))
ولی تنها کاری که میکردم این بود پهنای باند خودم رو میذاشتم رو 2 مگ،بقیه رو کلا میذاشتم رو 512 : )) سرعت دانلود خودم رو عکس گرفتم گذاشتم تو گفتگو آزاد اینجا،دقیقا 2 مگابایت بر ثانیه بود،Call of Duty Black ops رو تو 1.5 ساعت دانلود کردم :دی

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
من همین امروز اینا رو فهمیدم : ))
ولی تنها کاری که میکردم این بود پهنای باند خودم رو میذاشتم رو 2 مگ،بقیه رو کلا میذاشتم رو 512 : )) سرعت دانلود خودم رو عکس گرفتم گذاشتم تو گفتگو آزاد اینجا،دقیقا 2 مگابایت بر ثانیه بود،Call of Duty Black ops رو تو 1.5 ساعت دانلود کردم :دی
اگه اون 250 تا پی سی فقط روزی 5 بار سایتتو رفرش میکردن

الان زیر 50 هزار بودی :دی

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
اگه اون 250 تا پی سی فقط روزی 5 بار سایتتو رفرش میکردن

الان زیر 50 هزار بودی :دی

حالا فرض کنید با کلک زیر 50 هزار هم شدید. تبلیغ دهنده هم اومد و آگهی داد. ولی وقتی میبینیه که آگهی هیچ بازده ای نداره (چون در حقیقت سایت کاربر واقعی نداره) تبلیغاتش رو کنسل می کنه و دیگه پشت سرش رو هم نگاه نمی کنه. تازه همه جا هم می گه که تبلیغ توی سایت فلان بازده ای نداره و بدرد نمی خوره.

بالا