دوستان سیستم رد پاپ آپ امروز باهام تسویه کرد برای شما هم تسویه زد؟ اونطوری که من دیدم سه شنبه هر هفته تسویهه میکنند به نظرم از سیستم های دیگه هنو سرتره هرچند پرداخت هاش دیر انجام میشه ولی آیپی هفت تومنیش خیلی بهتره تا سیستم های دیگه.
بله من برداشتم ، اما در فرهنگ لغت یه چیزایی داریم با عنوان های طلبکار و بدهکاردوستان نکنه شما کدهاتون رو برداشتید؟ که بهتون پرداخت نمیکنه
درسته حق با شماست . شاید اونها هم این نظر رو دارند که اونهائی که دارند با ما کار میکنند در اولویتند . بقیه دیگه چه فرقی میکنه کی پرداخت بشه بهشون. البته این نظر منه چون از عملکردشون داره اینو میگه. به نظرم شما هم تا یه هفته کدهاشون رو بذارید هم درآمدتون بیشتر میشه هم بدهیتون ممکنه پرداخت بشهبله من برداشتم ، اما در فرهنگ لغت یه چیزایی داریم با عنوان های طلبکار و بدهکار
ایشون بدهکار هستن ، ربطی نداره به اینکه الان کد هست یا خیر
طلا پاپ بنظرم تا الان بهتره يه روزم دير كرد نداشته من دو ماهه دارم باهاش كار ميكنم مشكلي تا الان نداشته
Not Found
The requested URL /index.php was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2 Server at talapop.ir Port 80
t
درسته حق با شماست . شاید اونها هم این نظر رو دارند که اونهائی که دارند با ما کار میکنند در اولویتند . بقیه دیگه چه فرقی میکنه کی پرداخت بشه بهشون. البته این نظر منه چون از عملکردشون داره اینو میگه. به نظرم شما هم تا یه هفته کدهاشون رو بذارید هم درآمدتون بیشتر میشه هم بدهیتون ممکنه پرداخت بشه
چه جوری باید محاسبه کنمهر 1000 ای پی چقدر میده
درامد یک روز تقسیم بر تعداد ای پی یک روز ضربدر 1000چه جوری باید محاسبه کنم
بعدش یه انتگرال بگیر دیگه کاملن حلهدرامد یک روز تقسیم بر تعداد ای پی یک روز ضربدر 1000
بده یه فرمول اختراع کردمبعدش یه انتگرال بگیر دیگه کاملن حله![]()
اگر حدش به سمت صفر میل کرد اونوقته که قضیه دو شرطی میشه :بعدش یه انتگرال بگیر دیگه کاملن حله![]()