اسم این رستوران کاترون است و در بانکوک واقع شده و غذاهای تاپی نداره و فقط نحوه سرویس دهیش این رستوران رو معروف کرده است.
در بین غذا هاش جوجه ی سرخ شده اش بسیار معروف است.
نحوه بردن غذا برای مشتریان به این صورته که ابتدا یکی از پیشخدمت ها جوجه سرخ شده را درون منجنیق گذاشته و پرتاب می کند، در همین حین پیشخدمت دیگری سوار بر یک تک چرخ آن را روی هوا می زند و برای مشتریان می برد.
در بین غذا هاش جوجه ی سرخ شده اش بسیار معروف است.
نحوه بردن غذا برای مشتریان به این صورته که ابتدا یکی از پیشخدمت ها جوجه سرخ شده را درون منجنیق گذاشته و پرتاب می کند، در همین حین پیشخدمت دیگری سوار بر یک تک چرخ آن را روی هوا می زند و برای مشتریان می برد.
البته ناگفته نماند پیشخدمتی که سوار بر تک چرخ است باید همزمان تعادل خود را حفظ کند و غذاها را روی هوا بگیرد.در مسیر تور تایلند این رستوران را فراموش نکنید.
این پیشخدمت 26 ساله تا کنون، تنها تعداد انگشت شماری جوجه سرخ شده از دستش رها شده است .