آژانس هواپیمایی
pop up

رسم نمودار در asp

شروع موضوع توسط kohyar ‏11 سپتامبر 2007 در انجمن asp , ASP.NET

  1. kohyar

    kohyar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2007
    نوشته ها:
    94
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    با سلام
    من ميخوام از تعداد بازديد كنندگان تو سايتم كه در هر روز تو يك بانك اطلاعاتي ذخيره مي شوند يك نمودار بكشم
    من با asp كار مي كنم
    اگر ميشه منو راهنمايي كنيد.
     
  2. H_R

    H_R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,285
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    North Pole
    نمیدونم کامپوننتی چیزی برای کشیدن نمدار توی ASP 3 وجود داشته باشه ولی من خودم جوونیام یک بار با استفاده از سایز سطر و و ستونهای Table توی HTML نمودار کشیدم ای بدکم نشد !
     
  3. Sama01

    Sama01 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 جولای 2005
    نوشته ها:
    387
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    برای asp.net، یک کامپوننت وجود داره به اسم DotNet Charting winforms که من خودم ازش استفاده نکردم. ولی تتعریفش رو زیاد شنیدم.
    همچنین در asp.net، یک namespace به نام drawing وجود داره که برای ایجاد تصویر است که باید برنامه نویسی کنید.

    ولی اگر منظور شما asp کلاسیک هست، نمی‌دونم.
     
  4. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    تو asp همونجور که گفته شد با خلاقیت میشه این کار رو کرد و نمودار های سطری و ستونی رو کشید :دی
     
  5. Flash_MX

    Flash_MX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    54
    تشکر شده:
    2
    نمودار سطری که خیلی راحته ، یک عکس با عرض 1 پیکسل رو به تعداد بازدید کننده هات در اون روز توی Loop بزار.
    برای ستونی شرمنده چیزی به فکر شما رسید به منم یاد بده لطفا.
     
  6. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    پس با ای اس پی نمیشه نمودارهای مختلف کشید مثلا دایره ای و ... ؟!‌ :(
     
  7. boxilink
  8. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    با استفاده از کامپوننت های اضافی میشه، به شرطی که اون کامپوننت بر روی هاست ، نصب شده باشه :)
     
  9. mosyhey1

    mosyhey1 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2005
    نوشته ها:
    224
    تشکر شده:
    4
    اگر کار به نصب کامپوننت و این درد سر ها رسید، راحت تر است از فلش استفاده کنید، به شرطی که فلش بلد باشید. اطلاعاتش را فایل asp. بخواند و رسم کند. انواع مختلف و با هر گرافیکی که بخواهید.
     
  10. kohyar

    kohyar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2007
    نوشته ها:
    94
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    دوست عزيز ميشه بگين چطور ميشه بصورت آنلاين از بانك اطلاعاتي خوند و فايل فلش را با مولفه هاي جديد نمايش داد
     
  11. mosyhey1

    mosyhey1 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2005
    نوشته ها:
    224
    تشکر شده:
    4
    با سلام

    البته این راه که گفتم یک پیشنهاد بود و خود تاکنون این راه را نرفته ام و زیاد هم بلد نیستم ولی تا اندازه ای که به ذهنم می رسد خواهم گفت.

    ابتدا باید بدانید که در فلش می توانیم یک فایل متنی ای که حاوی متغیرها و اندازه هایشان است، را درون خود فلش لود کنیم، به صورتی که آن متغیر هایی که در داخل فایل متنی مقدار دهی شده بودند اینک در خود فلش تعریف و صاحب مقدار شوند.

    در زیر نمونه ای از یک فایل متنی (txt.) که می تواند چند متغیر را تعریف و مقدار دهی کند، آمده است:

    کد:
    var1=100&var2=200&var3=300&
    حالا برای اینکه بخواهیم فایل متنی ای پویا داشته باشیم که مقادیر را مثلاً از دیتابیس بخواند، برای همین مثال بایستی در یک فایل asp. این جوری کد بنویسیم و به جای فایل تکستی (txt.) فایل ای اس پی (asp.) را لود می کنیم. که در روی سرور ابتدا اجرا می شود و سپس اجرا شده اش درون فلش لود می شود:

    کد:
    <%
    'فرض کنیم اتصال های با بانک برقرار شده است
    Response.Write("var1=" & ors("field1") & "&")
    Response.Write("var2=" & ors("field2") & "&")
    Response.Write("var3=" & ors("field3") & "&")
    %>
    
    حال باید این فایل را در فلش لود کنیم. اول از همه و قبل از هر کار باید این فایل را در فلش لود کنیم. پس دستورات لود آن را در اولین فریم یا برای اطمینان بیشتر قبل از یک لودینگ که خواهیم ساخت، قرار می دهیم و یا اینکه با کلیک بر روی کلیدی اجرا شود..

    اگر مثلاً این کد ها در فایلی با نام vars.asp و در همان پوشه ای که فایل فلش است ذخیره شده باشند، دستور لود آن در فلش این چنین می تواند باشد:

    کد:
    loadVariablesNum("vars.asp",0);
    البته این کد برای روی سرور بود و اگر بخواهیم در کلاینت از این فلش استفاده کنیم فایل var.asp را باید در پوشه مربوط به IIS یعنی مثلاً (C:\Inetpub\wwwroot) قرار دهیم و مثلاً دستور را اینگونه بنویسیم که:

    کد:
    loadVariablesNum("http://localhost/vars.asp", 0);
    حالا متغیر های ما از دیتابیس وارد فلش شده اند با همین نام ها و با این دستور ها می توانیم آنها را به مقدار عددی تبدیل کنیم؛ یک چیزی شبیه همان CInt در asp.

    کد:
    Number(var1);
    var2.valueOf();
    حالا که متغیر ها وارد شدند می توان هر آنچه از نظر گرافیکی و متنی و ... در سر دارید برای طراحی نمودار ها پیاده کنید.

    اگر دقیقتر بگویید چه نوع نموداری می خواهید و اجزایش را شرح دهید شاید بشود آن را درست کرد.
     
  12. Sama01

    Sama01 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 جولای 2005
    نوشته ها:
    387
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    من هم در جایی البته نه برای رسم نمودار، بلکه برای یک کار پیچیده تر، از فلش استفاده کردم. اگر فلش بلد باشید، فکر می‌کنم راه خیلی خوبیه.
    ولی اگر asp.net استفاده می‌کند (که من هنوز نمی‌دانم شما از asp کلاسیک استفاده می‌کنید با asp.net) کلاس drawing قابلیت‌های خوبی برای رسم اشکال دارد.