آژانس هواپیماییexchanging

رفتن به آدرس

شروع موضوع توسط mnabaee ‏20 ژوئن 2005 در انجمن PHP

  1. mnabaee

    mnabaee کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    91
    تشکر شده:
    0
    چه طوري ميشه پنجره رو به يک آدرس ديگر هدايت کرد؟
     
  2. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    در PHP با استفاده از header:
    PHP:
    header("Location: http://www.sama-mahabad.com");

    or

    header("Location: index.php");
     
  3. aarash

    aarash Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    2,325
    تشکر شده:
    103
    محل سکونت:
    شیراز
    این دو تا کد فرقی داره ؟
     
  4. PersianPC

    PersianPC کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏9 فوریه 2005
    نوشته ها:
    582
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    نه اقا هیچ فرقی نداره ، اگه به ساعت ارسال دوتا جواب دقت کنید میبینید که همزمان ارسال شدن این دوتا . حالا من بازم میریم درست میکنم پست بالا رو
     
  5. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    :lol: آره با هم ارسال كرديم PersianPC جان چرا مال خودتو حذف کردی؟ :cool:
     
  6. PersianPC

    PersianPC کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏9 فوریه 2005
    نوشته ها:
    582
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    شما جوابه کاملو دادی دیگه ، یه جواب بسه !
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    به هر حال ... ممنون