nexpay

رفتن به صفحه ديگر

شروع موضوع توسط raminonline ‏23 ژوئن 2005 در انجمن PHP

  1. raminonline

    raminonline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 مارس 2004
    نوشته ها:
    657
    تشکر شده:
    773
    محل سکونت:
    سرزمین پارسم آرزوست!
    سلام
    من يه فايل php دارم كه بعد از اينكه اطلاعات رو از طريق يه فرم ميفرسته يه پيامي رو كه داخل خود فايل هست نشون ميده
    حالا من ميخوام عوض نشون دادن پيام مستقيما به يه صفحه ي ديگه بره
    ميخواستم بدونم چه كدي رو بايد وارد كنم
    باي
     
  2. PersianPC

    PersianPC کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏9 فوریه 2005
    نوشته ها:
    582
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    تاپیک های قبلی رو یه نگاه میکردید به نتیجه میرسیدید

    با استفاده از Header :
    کد:
    Header ("Location: $Page");
    یا :
    کد:
    Header ("Location: index.php");
     
  3. raminonline

    raminonline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 مارس 2004
    نوشته ها:
    657
    تشکر شده:
    773
    محل سکونت:
    سرزمین پارسم آرزوست!
    ميشه بگيد كجاي اين فايل بايد اضافه كنم​
    <?php
    $first_name = $_POST['first_name'];
    $last_name = $_POST['last_name'];
    $email_address = $_POST['email_address'];

    $first_name = stripslashes($first_name);
    $last_name = stripslashes($last_name);
    $email_address = stripslashes($email_address);


    if((!$first_name) || (!$last_name) || (!$email_address) ){
    echo 'You did not submit the following required information! <br />';
    if(!$first_name){
    echo "First Name is a required field. Please enter it below.<br />";
    }
    if(!$last_name){
    echo "Last Name is a required field. Please enter it below.<br />";
    }
    if(!$email_address){
    echo "Email Address is a required field. Please enter it below.<br />";
    }


    include 'form.htm';
    exit();
    }


    $subject = "user";
    $message = "$first_name <br> $last_name <br> $email_address";

    if(mail("[email protected]" , $subject, $message)=== true){
    echo "Now You Can Go To http://www.mihanblog.com";
    }else{
    echo "You Can Go To www.mihanblog.com";
    }



    ?>​
     
  4. PersianPC

    PersianPC کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏9 فوریه 2005
    نوشته ها:
    582
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran


    كد رو جايگزين كردم :

    PHP:
    <?php 
    $first_name 
    $_POST['first_name']; 
    $last_name $_POST['last_name']; 
    $email_address $_POST['email_address']; 

    $first_name stripslashes($first_name); 
    $last_name stripslashes($last_name); 
    $email_address stripslashes($email_address); 

    if((!
    $first_name) || (!$last_name) || (!$email_address) ){ 
    echo 
    'You did not submit the following required information! <br />'
    if(!
    $first_name){ 
    echo 
    "First Name is a required field. Please enter it below.<br />"

    if(!
    $last_name){ 
    echo 
    "Last Name is a required field. Please enter it below.<br />"

    if(!
    $email_address){ 
    echo 
    "Email Address is a required field. Please enter it below.<br />"


    include 
    'form.htm'
    exit(); 


    $subject "user"
    $message "$first_name <br> $last_name <br> $email_address"

    if(
    mail("[email protected]$subject$message) == true){ 
    Header ("Location:http:// www.mihanblog.com");
    }else{ 
    Header ("Location: http://www.mihanblog.com");



    ?>
     
  5. raminonline

    raminonline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 مارس 2004
    نوشته ها:
    657
    تشکر شده:
    773
    محل سکونت:
    سرزمین پارسم آرزوست!
    ولي اين ارور ميده
     
  6. PersianPC

    PersianPC کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏9 فوریه 2005
    نوشته ها:
    582
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
  7. raminonline

    raminonline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 مارس 2004
    نوشته ها:
    657
    تشکر شده:
    773
    محل سکونت:
    سرزمین پارسم آرزوست!
    بازم ارور ميده
     
  8. PersianPC

    PersianPC کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏9 فوریه 2005
    نوشته ها:
    582
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    اخه چه اروری میده ؟
     
  9. raminonline

    raminonline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 مارس 2004
    نوشته ها:
    657
    تشکر شده:
    773
    محل سکونت:
    سرزمین پارسم آرزوست!
    ببخشيد ارورش از سرور بود من اشتباها گفتم از فايله
    حالا سرورو عوض كردم ولي ديگه ايميل نميفرسته و فقط بعد اينكه اطلاعاتو ميفرستي ميره تو ميهن بلاگ
     
  10. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    ()mail رو توی if نذار
     
  11. raminonline

    raminonline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 مارس 2004
    نوشته ها:
    657
    تشکر شده:
    773
    محل سکونت:
    سرزمین پارسم آرزوست!
    اگه if رو پاك كنم ارور زير رو ميده
    Parse error: parse error in /data/members/free/tripod/it/m/i/h/mihanblog/htdocs/sumbit.php on line 29
     
  12. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    منظورم اين بود كه :
    PHP:
    <?php
    $subject 
    "Something";
    $sendmail "YES";

    if(
    $sendmail){
    mail();
    //...
    }
    ?>
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. raminonline

    raminonline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 مارس 2004
    نوشته ها:
    657
    تشکر شده:
    773
    محل سکونت:
    سرزمین پارسم آرزوست!
    امروز ديدم نوشته هايي رو كه 3 روز پيش واسه امتحان با همون فايلي كه پرشين پي سي داده بود نوشتم تازه رسيده
    كسي ميدونه دليله دير رسيدنش چيه
    من هر روز چك ميكردم ولي تازه امروز رسيده
     
  15. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    چي ؟؟؟؟ ؟ :blink:
     
  16. PersianPC

    PersianPC کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏9 فوریه 2005
    نوشته ها:
    582
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    شاید مشکل از میل سرور تون بوده ، دلیل دیگه ای نمیتونه داشته باشه.
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal