آژانس هواپیماییexchanging

رفرش شدن یه اسکریپت در هر بار لود شدن صفحه

شروع موضوع توسط setareh2 ‏16 اکتبر 2005 در انجمن JavaScript , VBScript

  1. setareh2

    setareh2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    OC
    با یه مثال سوالم رو می پرسم:
    اگه دقت کرده باشید اکثر سایتهایی که ملت ازشون تبلیغ میگیرند مثل ادبرایت یا ادسنس یا ... کدها رو به صورت جاوا اسکریپت در اختیار سایتها قرار میدند.
    حالا مشکل من سر اختلاف ادسنس با ادبرایت هست
    کد های ادسنس با هر بار فراخوانی صفحه (نه رفرش شدن) این کد یک بار رفرش میشه یعنی دوباره لود میشه. یعنی اگه یک سایت شامل 5 صفحه باشه ویزیتور که صفحه اول رو باز می کنه یه بار کد جاوااسکریپت لود میشه .
    ولی تو ادبرایت با رفتن تو صفحه های بعد به نظر می رسه این کد جاوا اسکریپت تو کامپیوتر catch میشه یعنی تو صفحات بعدی که میریم از همون اطلاعات قبلی که قبلا دانلود شده استفاده می کنه (از اونجایی که تبلیغات تو این سیستمها چرخشیه با ثابت موندن تبلیغ میتونید به این نتیجه برسید) در حالی که اگه کل صفحه رو رفرش کنید این کد دوباره فراخوان میشه...
    اگه شما از هر دو این کدها تو یه صفحه استفاده کنید(هم ادبرایت هم ادسنس) این اختلاف خودشو تو گزارش pageview نشون میده. یعنی ادسنس مقدار pageview بالاتری نشون میده.

    من سعی کردم با کدهای متا تگ کاری کنم که این اسکریپت با هر بار لود شدن صفحه تغییر کنه ولی این متا تگ catch-all فقط باعث لود شدن دوباره کد های html میشه

    حالا سوال من اینه
    میشه کاری کرد که با هر بار لود صفحه (نه رفرش کردن) این اسکریپت رفرش بشه؟
     
  2. amironline

    amironline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    674
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tabriz
    فكر كنم اينطوري بتوني مشكلتو حل كني
    < body onload="scriptname">​

    بجاي scriptname نام اسكريپتتونو بنويسين
     
  3. setareh2

    setareh2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    OC
    ممنون از جواب
    ولی این اسکریپت این شکلیه:
    کد:
    <script type="text/javascript" src="http://3.adbrite.com/mb/text_group.php?sid=abcdef&br=1&dk=7rk59tk59t"></script>
    نام این اسکریپت چیه؟ یعنی تو تگ body چی باید بنویسم؟
     
  4. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    HTML:
    <body>
    <script for onload 
    type="text/javascript" 
    src="http://3.adbrite.com/mb/text_group.php?sid=abcdef&br=1&dk=7rk59tk59t">
    </script>
    ...
    ...
    ...
    </body>
     
  5. setareh2

    setareh2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    OC
    ممنون مازولاق جان
    ولی با این هم نشد:(
     
  6. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    راستش رو بخوای سئوال اصلیت رو که متوجه نشدم - این برای سئوال دومت بود!

    حالا یک جوری توضیح بده که در سطح IQ من باشه!
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    راستی!
    نکنه منظورت اینه که با هر بار لود شدن صفحه اسکریپت Ad هم راندوم عوض بشه؟
     
  9. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    می گم شاید داره از session استفاده می کنه !
    تو که یک javascript رو لود می کنی یک session واست درست می کنه و تو هر صفحه هم که بری چون session یک بار برات ساخته همون رو نشون می ده !؟؟
     
  10. setareh2

    setareh2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    OC
    فکر نکنم
    اگه session میساخت با رفرش کردن باید این Warningرو بده:
    Warning: Page has Expired
    که نمیده!
    ولی با رفرش کردن صفحه اسکریپت دوباره نمایش داده میشه
    اگه با باز شدن صفحه اسکریپت رفرش شه مشکلم حله!:blush:

    مازولاق:
    خیلی مختصر : فرض کن یه سایت داریم با 2 تا صفحه و تو هر دو صفحه این اسکریپت رو داریم .این 2 تا صفحه هم به هم لینک دادن..(این اسکریپت تو هر بار لود شدن به صورت رندم 6 تا خط تبلیغ نشون میده و هر بار جاشون رو تغییر میده)
    مشکل اینجاس که وقتی ما از صفحه 1 به صفحه 2 می ریم(از طریق کلیک روی لینک) این اسکریپت دوباره فراخوان نمیشه و انگار که کش شده باشه همون قبلی رو نمایش میده و برای فراخوانی دوباره باید کل صفحه 2 رو رفرش کنیم !
    میخوام کاری کنم که وقتی از صفحه 1 به 2 میره این اسکریپت هم رفرش بشه ...
     
  11. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    میتونی آدرس صفحه ات رو بدی یک نگاهی بهش بندازم!
     
  12. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    ستاره جان چرا باید ارور Warning: Page has Expired رو بهت بده ؟
    دلیلی نداره که !
    تو یک فایل درست کن بدون اینکه بهش فرمی post بشه
    توی اون فایل session برای خودت درست کن هر چند بار می خواهی refresh کن !

    من فهمیدم چی می خواهی
    این برنامه تبلیغاتی میاد به ازای هر بازدید کننده از سایت تو فقط یک شماره به کانتر اضافه می کنه و به ازای همون کاربری که صفحه دیگه می ره واست کانتر نمی اندازه ! درسته ؟
    اگر این طوری باشه تنهای چیزی که به عقل ناقص من می رسه اینه که داره از seesion استفاده می کنه !
     
  13. setareh2

    setareh2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    OC
    درست گفتی میلاد
    یه ایمیل زدم اونا هم همینو بهم گفتن;)
    این جاوا اسکریپتشون در اصل یه فایل php هست که با mod rewrite اسم فایل رو js گذاشتن! از سشن هم استفاده کردند.
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right