• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رفیقان بدادم برسید . مشکل شدید بالا رفتن وزن

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
دوستان بنده قبل اذرماه سال قبل ۷۳ کیلو بودم و بعلت بوی بد دهنم رفتم دکتر دکتر بعد اندوسکوپی و فلان گفت معدت عفونت داره و یه سری قرص داد
قرص ها کاملا بوی بد دهنمو از بین برد و معدمو کاملا باز کرد به یه اشتهای وحشی رسیدم که اصلا سیر نمیشم برا هپین وزنم از ۷۳ کیلو تو ۱۰ ماه رسید به ۸۷ کیلو در حال که قبل از خوردن قرص ها هرچقد غذا نمیخوردم گشنگیک احساس نمیکردم مثلا میدیدی از صبح تا شب هیچی نخورده بودم ولی الان نیم ساعت بعد خوردن ناهار یا شام معدم احساس سوزش میکنه و گشنم میشه
بدنم اصلا خیلی پر شده هرچقدم میخورم سیر نمیشم
متاسفانه نه ورزشی دارم نه تحرکی نه رژیمی
یه راهکاری نشون بدین
دکتری ورزشی هرچی باشه بگین

hepta_pc

Registered User
لایک‌ها
1,084
وزن کم کردن همیشه سخته.شما ورود قندها و چربی ها رو به بدنت مدیریت کن بخش بزرگی از مشکلت حل میشه.قبل از غذا خوردن هم آب بخور معده تو پر میکنه و جلوی اشتهای کاذبو میگیره.من خودم از سال 87 وزنمو از 120 رسوندم به 84 الانم حدود 5 ساله وزنم بین 88 تا 94 در نوسانه.گاها 2 3 ماهیی ناپرهیزی میکنم وزن میره بالا دوباره با مدیریت درستش میکنم

Sent from my PLK-L01 using Tapatalk

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
وزن کم کردن همیشه سخته.شما ورود قندها و چربی ها رو به بدنت مدیریت کن بخش بزرگی از مشکلت حل میشه.قبل از غذا خوردن هم آب بخور معده تو پر میکنه و جلوی اشتهای کاذبو میگیره.من خودم از سال 87 وزنمو از 120 رسوندم به 84 الانم حدود 5 ساله وزنم بین 88 تا 94 در نوسانه.گاها 2 3 ماهیی ناپرهیزی میکنم وزن میره بالا دوباره با مدیریت درستش میکنم

ممنون دوست عزیز
الان مشکل من اینه نمیدونم از کجا شرو کنم واقعا بدجور ذهنمو درگیر کرده
ورزش باید برم باشگاه؟ **** چجوری گرفتین؟ چه ورزشایی کردین میشه بیشتر توضیح بدین

hepta_pc

Registered User
لایک‌ها
1,084
من خودم فرصت ورزش کردن ندارم ولی خواستی خصوصی بده شمارمو بدم با هم در مورد تجاربم صحبت کنیم

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
مگه مصرف قرص را قطع نکردی؟
بهتر بود برای عفونت پیاز میخوردی تا قرص

بالا