منتخب بازارچه

برگزیده های پرشین تولز

رم لپ تاپ مدل اس. دی (RAM SD)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

helijoop

Registered User
امتیاز - 100%
93   0   0
تاریخ عضویت
21 نوامبر 2005
نوشته‌ها
1,777
لایک‌ها
966
محل سکونت
IRAN,Tehran
یک عدد رم لپ تاپ مدل SD به میزان 256 یا 512 مگابایت خریدارم، دوستان لطفا قیمت و میزان حافظه رم پیشنهادی را اعلام بفرمایید....

با تشکر
 

ipc110

Registered User
امتیاز - 100%
5   0   0
تاریخ عضویت
25 فوریه 2005
نوشته‌ها
1,372
لایک‌ها
57
محل سکونت
Tehran
سلام
مدل لپتاپ چیست؟
رم SD 512 مگابایت را ساپورت می کند؟
رم SD 512 مگابایت برای لپ تاپ تا حالا من در ایران ندیده ام.
 

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
امتیاز - 100%
164   0   0
تاریخ عضویت
25 ژانویه 2005
نوشته‌ها
2,123
لایک‌ها
163
سن
39
محل سکونت
Iran , Tehran
سلام

من دارم ... فردا دقیقا میگم بهت چه مقدار هست .. صحیح و سالم
 

helijoop

Registered User
امتیاز - 100%
93   0   0
تاریخ عضویت
21 نوامبر 2005
نوشته‌ها
1,777
لایک‌ها
966
محل سکونت
IRAN,Tehran
سلام
نکته خوبی اشاره کردید، حقیقتش مطمئن نیستم که آیا 512 ساپورت میکنه یا نه، شاید هم ساپورت نکنه ولی 256 ساپورت میکنه چون الان 2 تا 128 رم داره، یکی از رم ها خراب شده به همین خاطر دنبال 256 یا 512 هستم.
مدل لپ تاپ خیلی قدیمی هست، DELL latitute CPx هست . سی پی یو 500 مگاهرتز ! اول رو خودش ویندوز 2000 نصب بود (فکر کنم چون ویندوز 2000 بصورت اورجینال روش نصب بود 512 را ساپورت کنه) تا اینکه ویندوز ایکس پی نصب کردم و بدون نیاز به درایور خود ویندوز همه درایور ها را شناخت و خوشبختانه همه پورت ها کار میکنند . ویندوز با 128 مگابایت رم نصب کردم و با خودم میگفتم اگر بتونم رم اضافه کنم نصبت به این سی پی یو که الان هست کمی ویندوز راحت تر کار بکنه. دفترچه و راهنما نداره که نگاه کنم ببینم حداکثر چه میزان رم میشه نصب کرد. البته به خود سایت "دل" رفتم و نگاهی به درایورها انداختم ولی دفترچه نبود حالا باید بازم سر بزنم ببینم ....
خوب و بد لپ تاپ، وضعیتش به این صورت هست اگر بشه و شرایط فراهم بشه و قیمت رم برای افزایش مناسب باشه قصد افزایش رم دارم.....
تنها استفاده از این لپ تاپ هم وصل شدن به اینترنت و تایپ کردن و همین کارهای روزمره و ساده هست و انتظار دیگه هم نمیشه ازش داشت.


با سپاس
 

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
امتیاز - 0%
0   0   0
تاریخ عضویت
23 سپتامبر 2005
نوشته‌ها
2,146
لایک‌ها
1,229

helijoop

Registered User
امتیاز - 100%
93   0   0
تاریخ عضویت
21 نوامبر 2005
نوشته‌ها
1,777
لایک‌ها
966
محل سکونت
IRAN,Tehran

ipc110

Registered User
امتیاز - 100%
5   0   0
تاریخ عضویت
25 فوریه 2005
نوشته‌ها
1,372
لایک‌ها
57
محل سکونت
Tehran
لپ تاپ شما مجموعا 512 مگابایت SD رم باس 133 MHZ (در هر جای خالی رم، حداکثر رم SD 256 مگابایت باس 133 مگاهرتز) را ساپورت می کند.
 

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
امتیاز - 100%
164   0   0
تاریخ عضویت
25 ژانویه 2005
نوشته‌ها
2,123
لایک‌ها
163
سن
39
محل سکونت
Iran , Tehran
سلام

جناب من 2 تا 128 دقیقا همون چیزی که میخای دارم ......

خاستی بگو .
 

helijoop

Registered User
امتیاز - 100%
93   0   0
تاریخ عضویت
21 نوامبر 2005
نوشته‌ها
1,777
لایک‌ها
966
محل سکونت
IRAN,Tehran
لپ تاپ شما مجموعا 512 مگابایت SD رم باس 133 MHZ (در هر جای خالی رم، حداکثر رم SD 256 مگابایت باس 133 مگاهرتز) را ساپورت می کند.

سلام
تشکر میکنم از وقتی که گذاشتید و در مورد رم این لپتاپ تحقیق نمودید، من هم حدااکثر دنبال 512 مگابایت هستم.

شاد باشید.
 

helijoop

Registered User
امتیاز - 100%
93   0   0
تاریخ عضویت
21 نوامبر 2005
نوشته‌ها
1,777
لایک‌ها
966
محل سکونت
IRAN,Tehran
سلام

جناب من 2 تا 128 دقیقا همون چیزی که میخای دارم ......

خاستی بگو .

شانس من اینجوریه :( در حال حاضر دو تا رم 128 روی خودش هست ولی وقتی همزمان رم ها را نصب میکنم گاهی اوقات پیغام خطا صفحه آبی ویندوز در مورد حافظه میده. حالا یا یکی از رمها خراب شده یا اسلات که رم بروی اون میشینه یکیشون خراب شده، بدنبال 256 یا 512 هستم. اگر اسلات بیش از دوتا داشت دو عدد رم 128 شما گره از مشکل باز میکرد ....


ممنونم از همیاری شما دوست عزیز.
:)
 

S.T.A.R.S

کاربر تازه وارد
امتیاز - 0%
0   0   0
تاریخ عضویت
11 فوریه 2007
نوشته‌ها
99
لایک‌ها
0
شانس من اینجوریه :( در حال حاضر دو تا رم 128 روی خودش هست ولی وقتی همزمان رم ها را نصب میکنم گاهی اوقات پیغام خطا صفحه آبی ویندوز در مورد حافظه میده. حالا یا یکی از رمها خراب شده یا اسلات که رم بروی اون میشینه یکیشون خراب شده، بدنبال 256 یا 512 هستم. اگر اسلات بیش از دوتا داشت دو عدد رم 128 شما گره از مشکل باز میکرد ....


ممنونم از همیاری شما دوست عزیز.
:)

مطمئنا مشکل از رم شماست... البته هنوزم می تونی ازش استفاده کنی...
برای این کار رمها رو در بیار ... تمیزشون کن و بعد جاشونو با هم عوض کن.. یکی دو بار این کارو بکن مطمئنا جواب می گیری.;)
 

helijoop

Registered User
امتیاز - 100%
93   0   0
تاریخ عضویت
21 نوامبر 2005
نوشته‌ها
1,777
لایک‌ها
966
محل سکونت
IRAN,Tehran
مطمئنا مشکل از رم شماست... البته هنوزم می تونی ازش استفاده کنی...
برای این کار رمها رو در بیار ... تمیزشون کن و بعد جاشونو با هم عوض کن.. یکی دو بار این کارو بکن مطمئنا جواب می گیری.;)

سلام
ممنونم از راهنمایی شما، باید سر فرصت بشینم و تمیز کاری کنم ....

راستی یه خبر خوش برای دوستانی که مثل من مشکل کمبود رم دارند، لطفا به این سایت سر بزنید :
http://www.eboostr.com

این شرکت برنامه ای منتشر کرده که از حافظه های جانبی شما مثل فلش و مموری کارت بعنوان رم استفاده میکنه .

:guitar::thumbsup::lol:​
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا