• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رم , پاور و مادربورد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Phantom Acid

Registered User
لایک‌ها
2
سلام به دوستان

قطعات دست دوم زیر به فروس میرسد:

دو عدد رم ddr2 یک گیگ patriot باس 800 با تایمینگ 5-5-5-15
توضیح : من با این رم مشکل داشتم و با مادربردم conflict ناسازگاری داشت مخصوصا در حالت dual channel . البته رم سالمه و هیچ عیب و نقصی پیدا نکرده و صرفا مشکلش اینه که با همه ماردبردها ممکنه سازگار نباشه . به همین منظور من مهلت تست میدم تا خریدار مطمئن بشه که مشکلی نداره(رم ها رو یه بار کلا با گارانتی عوض کردم و مشکل حل نشد و معلوم هست که این سری کلا با همه مادربردها سازگار نیست)

یک عدد پاور thermaltake مدل W0010 و 480 وات ریل! همراه با 2 عدد کنترلر تنطیم سرعت فن که البته با خودشه
توضیح : این پاور قدیمیه و از طرف کارخانه هم دیگه تولید نمیشه . کاملا سالم و تمیزه . کابل اصلیش 20 پین هست که مادربردها جدیدا همه 24 پین شدند . اما همونطور که میدونیم کابل 20 پین رو هم بدون هیچ مشکلی میشه به 24 پین زد و خودم تا مدتی به این صورت از سیستم استفاده میکردم

یک عدد مادربرد Abit Am2 support kN9 ultra nforce 570 ultra

توجه : به کلیه خریداران مهلت تست داده میشود تا چنان چه با قطعه مورد نظر به مشکلی بر خورد کرد جنس و هزینه پس گرفته شود
توجه:معامله و فروش تنها با ساکنین تهران و حضوری صورت میگیرد تا در صورت مشکل قابل حل و فصل باشد

mehr20

Registered User
لایک‌ها
0
اقا من يكي ز رم ها را مي خوام قيمت + شماره حساب لطفا
من شهرستانم مشكلش مهم نيست مهلت تست نميخوام

با تشكر

imhotep

Registered User
لایک‌ها
0
من مادربرد و درصورتی که رم ها باهاش کار کنه ، رم ها