سایت ساز وبزیخرید بک لینک

رم 256 شد يهو 194

شروع موضوع توسط faridbahal ‏16 آگوست 2004 در انجمن سخت افزار

  1. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,508
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    امروز يه بار دستگاه رو ريست كردم يهو ديدم موقع شمارش رم زد 194 مگ با اينكه 256 مگ رم دارم_البته دقت نكرده بودم كه از كي اينجوري شده) رفتم توي ويندوز اونجا هم همينو زد بالاخره بعد از چند بار كه رمها رو در اوردم و دوباره جا زدم نوشت 256
    ميخواستم بدونم مشكل از چي بوده؟
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. MohammadR

    MohammadR مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    2,611
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Tehran
    رمهات هر كدوم چه قدر بوده؟ و چند تا رم داري؟
    مثلا اينكه ممكنه يكي از رمهات مشكل كرده بوده كار نمي كرده؟ يا شل شده بوده اتصالش و از اين حرفها ...؟ و بقيه درست كار مي كردن و اين طوري اين اتفاق افتاده؟
     
  4. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,508
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    دو تا رم 128 SD دارم شل هم نشده بودن اصلا خیلی وقت بود که بهشون دست نزده بودم جالب اینکه وقتی هی داشتم در میوردم و دوباره جا میزدم بعضی وقتها اصلا یکیشونو نمیشمرد (نه اینکه فقط یکیش خراب باشه هر دوتاشون) 3 تا اسلات که داره تو همشون داشتم تست میکردم که بالاخره وقتی مثل اول جازدم درست شد
     
  5. Bahreyni

    Bahreyni Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آپریل 2004
    نوشته ها:
    1,712
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    کرمان دیار کریمان
    بيا 2 تا رم هات رو بده يه 256 بهت بدم!خيالت راحت شه
    اينم شماره من:09131406964
     
  6. alireza1023

    alireza1023 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آگوست 2004
    نوشته ها:
    19
    تشکر شده:
    0
    برادر
    به عنوان مثال
    يه كارتت مثلا VGA
    از كار نيافتاده و motherboard آنبردشو داشته باشه
    چون در اين صورت از رمت share ميگيره
    چون 64mb تو گرفته احتمالا همينه
    البته قبل صفحه BIOS اينو ذكر ميكنه
     
  7. alireza1023

    alireza1023 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آگوست 2004
    نوشته ها:
    19
    تشکر شده:
    0
    برادر بحريني شما از آب گل آلود ماهي نگير
    رم 128 SD از 256 گرونتره
    ا.نوقت شما 2تا 128 ميگيري يه 256 بدي
     
  8. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,508
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    مادر بردم فقط صدا رو انبورد داره

    جدا رم 128 SD از رم 256 ُِSD گرونتره؟
     
  9. Bahreyni

    Bahreyni Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آپریل 2004
    نوشته ها:
    1,712
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    کرمان دیار کریمان
    اوّلا سلام
    دوّما از کی تا حالا رم 128 از 256 گرون تر شده؟
    سوّما من 5 تا رم 128 دارم
    چه قيمتی ميخری شما که ميگی گرون تره؟
    من حاضرم 128 هام رو با 256 شما عوض کنم
    لطفاً تا از چيزی اطلاعی ندارين بی جهت نظر ندين.!
    ممنون :D :D :D :blink: :blink: :blink:
     
  10. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
  11. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,508
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    اینو که خودم میدونم sd از ddr گرونتره اما شما فکر نکردید که خوب وقتی من sd دارم ddr به مادر بوردم نمیخوره!!
     
  12. pay

    pay کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    611
    تشکر شده:
    8
    البته رم SD تا وقتی که شما می خوایین بخرین گرونه ولی اگه خودتون بخوایین بفروشین چندر غاز نمی خرن!
    من خودم SD 512 رو چند ماه قبل 30 تومن فروختم.
     
  13. gharin

    gharin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    68
    تشکر شده:
    10
    با عرض تشكر و قدرداني لطفا(خواهشن ) هرچه سريعتر به سوالي كه براي من پيش امده جواب بدهيد ، من حدودا چند سال پيش با ويندوز اكسپي كار ميكردم و خيلي راحت و سريع وحتي يكبار هم پيش نيامده بود كه ان ويندو كامپيوتر هنگ كند . اما به تازگي حتي در وسط نصب ويندوز اكسپي كامپيوتر هنگ ميكند . حتي اگر ويندوز ريخته هم بشود در داخل ويندوز يا صفحه ي Welcome كامپيوتر مي ايستد . ضمنا همين مشگل را با لينوكس هم دارم . ولي در محيط ويندوز 98 يا me اين مشكل وجود ندارد ، البته اگر در اين ويندوزها از پوسته هاي شبيه به اكسپي استفاده كنم اين مشكل پيش مي ايد . اين هم بگويم كه اين مشل حتي پس از پارتيشن بندي دوباره كامپيوتر حل نشد ، ايا با توجه به اينكه سيستم عامل اكسپي چند مدت پيش مشكلي نداشته امكان دارد ويروسي باشد كه رم ram را اشغال كند ؟ لطفا ضمن جواب به سوال راه حل ان را بنويسيد .
     
    Last edited: ‏10 ژانویه 2009
  14. rax

    rax کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    10,329
    تشکر شده:
    1,472
    محل سکونت:
    تهران
    اقايون چقدر چونه ميزنيد...
    رم 128 SD فروشش 14 هزار خريد 11(البته باس 133 معمولي)
    256 ف 25 خ20

    پس در هر صورت الان رم DDR گرونتره چون اشغالترين رمش 27 هزار تومنه.
     
  15. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,215
    تشکر شده:
    29
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    قلبم ريخت بابا !!
    گفتم برم رمم رو بفروشم كلي سود ببرم :D
    فكر كردم قيمتش 194 تومن شده !! :blink:
     
  16. Jacky

    Jacky مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    1,770
    تشکر شده:
    34
    سلام دوست عزيز
    خوش اومدي :)
    اول كه تغيير سخت افزاري در سيستم نداشتي ؟
    دوم مشخصات سيستم رو بگي ، خيلي بهتره .
     
  17. Hercule Poirot

    Hercule Poirot کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    37
    تشکر شده:
    0
    به به آقاي فاير بوي
    مدتها بود زيارتتون نكرده بوديم
    البته من همون بحريني هستم كه اونم نميشناسي :blink: :blink: :lol:
     
  18. gharin

    gharin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    68
    تشکر شده:
    10
    اين سوالم :
    عرض تشكر و قدرداني لطفا(خواهشن ) هرچه سريعتر به سوالي كه براي من پيش امده جواب بدهيد ، من حدودا چند سال پيش با ويندوز اكسپي كار ميكردم و خيلي راحت و سريع وحتي يكبار هم پيش نيامده بود كه ان ويندو كامپيوتر هنگ كند . اما به تازگي حتي در وسط نصب ويندوز اكسپي كامپيوتر هنگ ميكند . حتي اگر ويندوز ريخته هم بشود در داخل ويندوز يا صفحه ي Welcome كامپيوتر مي ايستد . ضمنا همين مشگل را با لينوكس هم دارم . ولي در محيط ويندوز 98 يا me اين مشكل وجود ندارد ، البته اگر در اين ويندوزها از پوسته هاي شبيه به اكسپي استفاده كنم اين مشكل پيش مي ايد . اين هم بگويم كه اين مشل حتي پس از پارتيشن بندي دوباره كامپيوتر حل نشد ، ايا با توجه به اينكه سيستم عامل اكسپي چند مدت پيش مشكلي نداشته امكان دارد ويروسي باشد كه رم ram را اشغال كند ؟ لطفا ضمن جواب به سوال راه حل ان را بنويسيد .
    قربان شما ، نويد ،
    اينم مشخصات سيستم :
    رم : 128
    گرافيك : 4 ( چهار مگابايت . قديميه )
    سي پي يو : 500 پنتيوم 2
    هارد : 20
    ماوس : ........ كيبورد : ......... اسپيكر : ........... پد : ......! :f34r:
     
  19. gharin

    gharin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    68
    تشکر شده:
    10
    nothing
     
    Last edited: ‏16 ژانویه 2009
  20. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,508
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    اول اینکه دوست عزیز اینجا اصلا جای مطرح کردن سوال و همچنین اموزش مووی میکر نبود شما برای اینکار باید تاپیک جدا باز کنی
    در مورد سوالت با توجه و اونجایی که من بزرگ کردم مشکل شما نمتونه و نباید با ویندوز اکس پی باشه
    به احتمال 99 درصد ویروس هم نیست
    احتمالی که من میدم ممکنه عجیب باشه اما برام پیش اومده مشکل شما یا از پاور سیستمه یا هاردت مشکل داره
     
خرید و فروش ارزهای الکترونیکیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی عسل طبیعی و گرده گل ایرانی