رند کردن عدد

شروع موضوع توسط hba ‏12 نوامبر 2005 در انجمن PHP

  1. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    من یه دستور می خوام با php که عددی که بحش می دهیم رو رند کنه مثلا
    3.323333333 رو بگه 3
    کلا برا رند کردن چی می شه کرد یه چیزهایی می دونستم ولی اصلا یادم نمی اد یه کمکی بکنید
    مرسی
     
  2. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
  3. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    چرا چت کردم من !
    round !!
     
  4. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    بوسیله تابع round روند عدد داده شده رند به سمت پایین میشه و بوسیله تابع ceil روند به سمت بالا
     
  5. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    مرسی پیدا کردم
    ممنون همین ها بود
     
  6. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    به وسیله تابع printf (که یکم کار باش سخته) می شه عدد رو تا رقم دلخواه اعشاری رند کرد

    مثلاً یک عدد که 12 رقم اعشار داره یا حتی معلوم نیست چند رقم اعشاری داره رو می گیم تا 2 رقم اعشاری ساده کن
     
  7. Asef

    Asef کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,186
    تشکر شده:
    5
    شانكي اينجا كه كلاس ميري خوب آموزش ميده؟ :D
    مرسي
     
  8. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    مگه کجا کلاس میره؟
     
  9. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    اینم برای کسانی که حوصله php manual رو ندارن!
    تابع round یک مقدار گرد شده از داده وارد شده رو به ما برمیگردونه و در صورت ناموفق بودن عملیات مقدار منفی یعنی false رو به برنامه میده ؛ ساختار کلی این تابع:
    PHP:
    float round float val [, int precision] )
    چند تا نمونه برای round:
    PHP:
    <?php
    echo round(3.4);         // 3
    echo round(3.5);         // 4
    echo round(3.6);         // 4
    echo round(3.60);      // 4
    echo round(1.955832);  // 1.96
    echo round(1241757, -3); // 1242000
    echo round(5.0452);    // 5.05
    echo round(5.0552);    // 5.06
    ?>
    نکته: پی اچ پی به طور اتوماتیک عدد هایی رو مانند "12,300.2" دستکاری نمیکنه!

    بهتره تابع ceil رو هم بشناسید؛ در صورتی که ما به این تابع یک رقم اعشاری رو وارد کنیم درستترین عددی رو که بعد از round کردن ایجاد میشه رو به ما میده مثل 5 یا 10
    ساختار:
    PHP:
    float ceil float value )
    یک نمونه:
    PHP:
    <?php
    echo ceil(4.3);    // 5
    echo ceil(9.999);  // 10
    ?>

    چاکر آغایون ( و خانمها )
     
  10. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    دست درد نکنه اسف جان . ما 6 - 7 ساله داریم وب کار میکنیم بعد برا یه php فکستنی بریم کلاس ؟

    به خداوندی خدا قسم من تا حالا کلاسی در باره کامپیوتر نرفتم . با کامپیوتر خودم کار کردم و یواش یواش یاد گرفتم . البطه بچگی هام . حتی دریغ از یک کتاب . ولی عموم مهندس کامپیوتر بود بعضی موق ها ازش سوال میکردم .
    asp و php رو هم تماما خودم یاد گرفتم . ( از روی سورس ها و ... . یکمم نت ) . html و sql رو هم خودم با کمک چند تا کتاب یاد گرفتم . زبون های دیگه رو هم تجربی یاد گرفتیم .
    من نمی خام برا کسی کلاس بزارم ولی اگه کسی یه چیزی سوال کنه که بلد باشم سعی میکنم جوابشو بدم
     
  11. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    درست مثل من!
    خوشبختم!
     
  12. Asef

    Asef کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,186
    تشکر شده:
    5
    اكثرا همين طوري هستيم ولي تو ديگه معلومه هيچي ته كتابا نميزاري بمونه [​IMG] [​IMG] [​IMG] موفق باشي قصد بدي نداشتم [​IMG] [​IMG]
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    من هم همینطور !
    خوشبختم :D
    ولی دیگه دوره های MCSE رو نمی شه کتاب نخوند یا کلاس نرفت ! :D :D
     
  15. Moein

    Moein Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 مارس 2004
    نوشته ها:
    1,149
    تشکر شده:
    63
    محل سکونت:
    تهران - شهرک غرب
  16. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    آره مثل هم بیدیم
    فقط جون من دیگه این بحثو ادامه نودید
    این روزا میلاد از خودش خشم در وکنه میاد اینو قفل وُیکُنندسج
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal