• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رهنمایی و مشورت با دوستان با تجربه در مورد راه اندازی چندتا سایت

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
با سلام و عرض ادب و احترام خدمت همگی

بنده از دوستان عزیز چندتا سوال دارم ، من دارم واسه راه اندازی سایت با موضوع های زیر یه برنامه ریزی می کنم اما نمیدونم مشکلات احتمالی برای راه اندازی و بعدا برای اداره کردن و پشتیبانی این نوع سایت ها ممکنه وجود داشته باشه به همین خاطر گفتم با شما ها مشورت کنم که اگه نکته ای می دونید و یا تجربه ای دارین کمکم کنید(ممنون و منتظر نظرات سازنده شما هستم)

سایت های مورد نظر من:
راه اندازی سایت دانلود عکس
راه اندازی سایت اخبار و اطلاعات موبایل و دانلود نرم افزار ها و تم و...
راه اندازی سایت اخبار فناوری اطلاعات و اخبار کامپیوتر
راه اندازی سایت مربوط به اخبار ورزشی
راه اندازی کتابخانه آنلاین(همون سایت دانلود کتاب)
در مورد هزینه های احتمالی-مشکلات موجود-ابزار مورد نیاز-دانش مورد نیاز و... راهنمایی های لازم رو بفرمایید:)

Last edited:

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
بابا یعنی خداوکیلی کسی نیست راهنمایی کنه:( بابا نترنسید رقیب نمیشم واستون:)

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
229

بنده از دوستان عزیز چندتا سوال دارم ، من دارم واسه راه اندازی سایت با موضوع های زیر یه برنامه ریزی می کنم اما نمیدونم مشکلات احتمالی برای راه اندازی و بعدا برای اداره کردن و پشتیبانی این نوع سایت ها ممکنه وجود داشته باشه به همین خاطر گفتم با شما ها مشورت کنم که اگه نکته ای می دونید و یا تجربه ای دارین کمکم کنید(ممنون و منتظر نظرات سازنده شما هستم)

سایت های مورد نظر من:
در مورد هزینه های احتمالی-مشکلات موجود-ابزار مورد نیاز-دانش مورد نیاز و... راهنمایی های لازم رو بفرمایید:)
راه اندازی این سایت ها به طور همزمان به هزینه و تیم قوی مورد نیاز هست ! که مسلما شما ندارید !
نظر من اینه که یکی از سایت های زیر رو انتخاب کنید , (همونی که بیشتر بهش علاقه دارید) روی اون کار کنید , چون اگه همزمان چند سایت رو بالا بیارید نمیتونید موفق بشید ! بعد از راه اندازی یکی از سایت ها و کار کردن روش وقتی به بازدید خوبی رسید میتونید در کنارش سایت های دیگه رو هم یکی یکی اضافه کنید !

هزینه ها هم !
هزینه سرور
هزینه تبلیغات
هزینه نویسنده و مترجم
و ... هست !

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
راه اندازی این سایت ها به طور همزمان به هزینه و تیم قوی مورد نیاز هست ! که مسلما شما ندارید !
نظر من اینه که یکی از سایت های زیر رو انتخاب کنید , (همونی که بیشتر بهش علاقه دارید) روی اون کار کنید , چون اگه همزمان چند سایت رو بالا بیارید نمیتونید موفق بشید ! بعد از راه اندازی یکی از سایت ها و کار کردن روش وقتی به بازدید خوبی رسید میتونید در کنارش سایت های دیگه رو هم یکی یکی اضافه کنید !

هزینه ها هم !
هزینه سرور
هزینه تبلیغات
هزینه نویسنده و مترجم
و ... هست !

سلام ساشی جون ممنون از راهنماییت آره میدونم همزمان که نمیخوام این کار رو کنم

به نظرت اول از کدوم مورد شروع کنم خوبه؟

من نظرم رو کتابخونه آنلاین هست

میشه بگین منبع اصلی برای اینکه بتونم کتاب آنلاین بذارم تو سایت از کجا هست و ب ای سرور واسه اینکه هزینم نره بالا چیکار کنم که هم راحت بتونم آپلود کنم و هم مشتری راحت دانلود کنه

بازم ممنون

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
نخیر مث اینکه هیچکس دوست نداره محض رضای خدا هم شده 2 خط راهنمایی کنه

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
سایت دانلود بهتره ، با وجود اینکه سایت های دانلود ریاد هستن ولی می تونید وردوی خوبی از گوگل بگیرید.
کتابخونه آنلاین فکر نمی کنم زیاد موفق باشه. یکی از سایت های pdf رو از نزدیک دیدم که چقدر هزینه کردن ولی بازیدشون اصلاً جالب نیست ، حتی چند تا نویسنده داشتن و سئوکار هم استخدام کرده بودند.
در کل پیشنهاد می کنم رو سایت دانلود کار کنید ، نرم افزار ، بازی ، موبایل و...

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
سایت دانلود بهتره ، با وجود اینکه سایت های دانلود ریاد هستن ولی می تونید وردوی خوبی از گوگل بگیرید.
کتابخونه آنلاین فکر نمی کنم زیاد موفق باشه. یکی از سایت های pdf رو از نزدیک دیدم که چقدر هزینه کردن ولی بازیدشون اصلاً جالب نیست ، حتی چند تا نویسنده داشتن و سئوکار هم استخدام کرده بودند.
در کل پیشنهاد می کنم رو سایت دانلود کار کنید ، نرم افزار ، بازی ، موبایل و...

ممنون دوست گلم که راهنمایی کردین

ولی سایت دانلود هم مشکلات خودش رو داره

من اصلا نمیدونم از کجا باید نرم افزار بریزم توش شاید بگین از یه سایت دانلود دیگه ولی اینجور که نمیشه آدم باید یه منبع اصلی داشته باشه که هم از سالم بودن نرم افزار ها مطمین باشه و هم از به روز بودنشون
بعدم هزینه سرورش هم زیاد میشه

ولی خوب به قول شما خوب میشه ورودی گرفت

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
کسی نمیدونه منبع اصلی واسه قرار دادن نرم افزار تو سایت دانلود از کجاست

milijj

Registered User
لایک‌ها
211

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
خب مگه منبع نمی خواستی؟
اینا منبع دانلود هستن...

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538

سایت های مورد نظر من:

سلام
این مدل سایت هایی که اسم بردین همه محتوا محور هستند ، و از نظر فنی چیز خاصی نیستن!
برای محتوا هم باید فکری بکنید ، مثلاً نویسنده داشته باشید ، کپی پیست قوی و اگر محتوا رو در سطح بالا نگه دارید.
در هر کدوم از موارد ، اگر سایت پر محتوا و کاربر پسندی ایجاد بکنید ، کم کم رشد میکنه و به یه بازدید مطلوبی میرسه.
پیروز باشید

بالا