آژانس هواپیماییexchanging

روبات

شروع موضوع توسط Moein ‏29 نوامبر 2005 در انجمن PHP

  1. Moein

    Moein Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 مارس 2004
    نوشته ها:
    1,149
    تشکر شده:
    63
    محل سکونت:
    تهران - شهرک غرب
    سلام

    همونطور که می‌دونید(یا نمی‌دونید) اکثر روبات‌هایی که نوشته می‌شن باید به طور مستمر اجرا باشند.
    حالا اگه یه روبات با php نوشته شد چجوری باید این کارو کرد ؟
    یعنی یه کامپیوتر باید مرتب اونو اجرا کنه ؟!
     
  2. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    من تا حالا روبات نوشتم :D
    و پدر یه نفر رو هم در اوردم :D
    اینجوری کار میکنه که :
    مثلاً اگه بخوای به طور مداوم تو یه سایت ثبت نام کنی
    اول دستورش رو با CURL می نویسی
    و بعد اونو داخل یه حلقه بی پایان میزاری :D
    اینجوری :
    PHP:
    <?PHP
    for (TRUE)
    {
    //...
    }
    ?>
    و بعد هم میزاری اجرا بشه
    و همیشه هم باید در حال اجرا باشه (حالا به هر نحوی)
     
  3. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    یه چی میگیها
    یه اسکریپت پی اچ پی معمولا ( بسته به تنظیمات سرور ) 30 ثانیه از کار میفته اگر هم نیفته هد اگر 5 دقیقه کار میکنه .....
     
  4. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    تازه تو این 5 دقیقه سرور دان میکنه و به عبارتی پدرش در میاد ...
     
  5. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
    :lol: :lol:
    عزبز من :D
    اولاً اینکه من اینو تو localhost اجرا کردم :D
    دوماً اینکه تو localhost تنظیمات httpd.conf و php.ini دست خودته :lol: :lol: !!!!!

    شیرفهم شد ؟؟؟؟! :D
     
  6. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    فکر کنم تو php.ini باید اینجا رو تغییر بدی :
    کد:
    ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ; Resource Limits ;
    ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    
    max_execution_time = 130     ; Maximum execution time of each script, in seconds
    max_input_time = 60	; Maximum amount of time each script may spend parsing request data
    memory_limit = 8M      ; Maximum amount of memory a script may consume (8MB)
     
  9. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    هاااااا
    کم اوردی ؟؟؟ :D :D

    چی میگی ؟
    واضح تر بگو
    این ... (سه نقطه) چیه ؟
     
  10. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    اونو میدونم ولی گفتم که سرور در اون مدت به .......
     
  11. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
  12. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    کدوم سرور رو میگی ؟ :D
    اگه سرور طرف رو میگی که راس میگی ! :D
    سرور خودمون که localhost هست و ... نمیشه ! :D
     
  13. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    رو لوکالتم میشه ...
    یه حلقه بینهایت بساز بعد از یه جا دیگه سعی کن با سرور ارتباط بر قرار کنی یا جواب نمیگیری یا خیلی دیر جواب نمیگره .......
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. Moein

    Moein Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 مارس 2004
    نوشته ها:
    1,149
    تشکر شده:
    63
    محل سکونت:
    تهران - شهرک غرب
    روبات من نیاز به پهنای باند زیاد داره و نمی‌تونم لوکال اجرا کنم.
    هاست‌های مجانی هم تابع file_get_contents رو پشتیبانی نمی‌کنند !

    چه وکنم ؟!
     
  16. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    نه مه نه؟
    تو سوال کردی که چطوری ساخته میشه
    حالا چی شد؟ ساختیش؟
     
  17. Moein

    Moein Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 مارس 2004
    نوشته ها:
    1,149
    تشکر شده:
    63
    محل سکونت:
    تهران - شهرک غرب
    من درباره ساخت روبات سوال نکردم.
    من پرسیدم ربات رو چطور مرتباً اجرا کنیم یا در حال اجرا نگه‌داریم.

    اگه جواب‌ها رو می‌خوندی می‌دیدی که بحث درباره اجرای روبات بود !

    روبات قبلی رو که نوشتم تو cronjob تنظیم کردم هر دقیقه اجرا بشه
    ولی admin رفت فایلم رو از رو هاست پاک کرد بعد هم گفت به server فشار می‌آورد !
     
  18. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    :D
    برای اینکه localhost هم ... نشه میشه از تابع sleep استفاده کرد !
    برای تأخیر !

    http://php.morva.net/manual/en/function.sleep.php
     
  19. iransbs

    iransbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 می 2005
    نوشته ها:
    471
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایران، مازندارن، ساری
    ببین یه چیز می گم اصولا کمتر پیدا می شه کسی بخواد این کار رو با PHP بکنه اصولا با برنامه هایی مثل VB یا C++ انجام می دن چون روبات شما نیاز داره جواب پرسش های داده شده رو سری تر بده
    البته ببخشید اگر حرفم خیلی بی ربط بود
    ولی بهتره با برنامه های که گفتم بنویسی
     
  20. Moein

    Moein Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 مارس 2004
    نوشته ها:
    1,149
    تشکر شده:
    63
    محل سکونت:
    تهران - شهرک غرب
    درسته ولی متاسفانه من فقط زبان‌های تحت وب بلدم.
     
  21. Moein

    Moein Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 مارس 2004
    نوشته ها:
    1,149
    تشکر شده:
    63
    محل سکونت:
    تهران - شهرک غرب
    اگه دلتون خواست می‌تونید جواب منو هم بدین :(
    باور کنین ناراحت نمی‌شم !
     
  22. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    درست میگی
    ولی من از این زبانها چیزی سر در نمیارم :D