• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روزانه حداقل 9 سنت + ترفند برنده شدن جایزه تا 5 دلار

ashkan_5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کسب روزانه حداقل 9 سنت برای 6-7 دقیقه در روز، این مقدار حداقلیه و اگه یمقدار بیشتر وقت بزارید بیشترم میشه

عضویت طلایی یکساله رایگان برای چندهزار نفر اولی که عضو میشن داره

ترفند خودم برای برنده شدن در بازی usgrid سایت که روزانه از 1 سنت تا 5$ ممکنه برنده بشید (برای دریافت روش، بعد عضویت و کلیک چند تبلیغ نام کاربریتون رو تو همین پست ارسال کنید تا روش رو براتون pm کنم)

لینک عضویت

https://usclix.com/?ref=killzone

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
متاسفانه همه سایتایی که به اعضای اولیه عضویت طلایی میدن اسکم بودن و 20 روز نشده از بین میرن و البته حداقل برداشتشون هم بالاست.

alexialexi..

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام من با نام کاربری alexialexi20 در این سایت زیرمجموعه شما شدم و قسمت تبلیغات هم کلیک کردم

ashkan_5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تعداد تبلیغات افزایش پیدا کرده و حداقل درآمد روزانه الان با عضویت طلایی رایگانی که میگیرید بیشتر از 0.1 دلار در روزه

mohizzz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
عضو شدم و کلیک کردم

user:mohizzz

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
عضو شدم روشتو بفرست
Fsociety1996
بعضیا نوشتن ادمین usclix با hdclix.com یکیه چون طراحیشون شبیه همه و البته چک کردم چنین بود و hdclix فکر کنم قبلا از یک تسک عضو بودم. به هر حال با اینکه حداقل برداشتش اونجور که نوشتند برای پرفکت مانی 4 دلار هست و اگه ترفندی داشته که بشه روزانه تا 5 دلار برنده شد حداقل یک اثبات پرداختی گذاشته میشد!
اینم نظر یکی از کاربرا در این سایت مانیتورینگ:
Be aware of usclix
It's the new site of hd clix admin
Everything looks the same and admin of hdclix isbone of the fraud you must know
https://netbusinessrating.com/en/review-30859-usclix

Last edited:

ashkan_5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بعد از عضویت 0.25$ جایزه عضویت تو حسابتون هست، باهاش میتونید همون لحظه یه زیرمجموعه اجاره کنید.
زیرمجموعه های اجاره هم فعال هستند و ادمین توی فروم سایت نوشته درصورتی که زیرمجموعه ها فعال نبودن اونارو با زیرمجموعه های فعال تعویضشون میکنه

بالا