آژانس هواپیماییexchanging

روشن نشدن اتومات سیستم

شروع موضوع توسط mehdiphoto ‏18 ژوئن 2010 در انجمن موضوعات متفرقه - مرتبط با کامپيوتر

  1. mehdiphoto

    mehdiphoto Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    323
    تشکر شده:
    25
    سلام.مادربورد بنده giga-770t-usb3 هستش تو منوی بایاس مربوط به روشن شدن سیستم که میرم و ساعت هم میدم اما روشن نمیشه.مشکل چیه(قسمت power-on by alarm)
     
  2. igimax

    igimax کاربر فعال کامپیوتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    3,406
    تشکر شده:
    1,269
    سلام mehdiphoto عزيز [​IMG]

    . اگر اشكال از جاي ديگه‌اي نباشد! (اشتباهات كاربر!) معمولن مشكلات اينچنيني فقط با به روز كردن BIOS با آخرين نسخه آن قابل حل هست. در سايت Gigabyte و صفحه مادر بورد شما، 3 نسخه براي به روز كردن بايوس موجود هست. روش به روز كردن در خود سايت توضيح داده شده است.

    . فقط جهت محكم كاري و اطمينان از اينكه درست عمل مي‌نماييد يا نه؟! : شما زماني كه زمان را در بايوس ست نموديد و آن را Save كرديد بايد از BIOS خارج شده و حتمن :
    1) يكبار وارد سيستم عامل شده و از آنجا سيستم را Shutdown نماييد. آيا اين كار را مي‌نماييد؟

    2) اگر در بين فاصله زماني Shutdown سيستم عاملتان تا زمان تعيين شده در بايوس، برق سيستم را قطع نماييد يا دكمه پاور كيس را خاموش و روشن نماييد، ديگه سيستم آلارم بايوس كار نخواهد كرد! اين كار را كه نكرديد؟! چون سيستم بعد از اون Shutdown از درون سيستم عامل تا زمان روشن شدن اتوماتيك بنبايد برقش قطع بشه!

    . اگر دو مورد فوق را رعايت نموديد ولي مشكل هنوز پا برجاست، پس ديگه تنها راه به روز نمودن BIOS هست و اگر پس از به روز نمودن BIOS باز هم مشكل پا برجا بود ديگه بايد به Gigabyte ايميل بزنيد و مشكل را بهشون اطلاع بدهيد تا نسخه جديدي براي BIOS شما بنويسند ....

    موفق باشيد. [​IMG]

    خداحافظ
    IgImAx
    89/03/29
    [​IMG] [​IMG]
     
  3. mehdiphoto

    mehdiphoto Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    323
    تشکر شده:
    25
    ممنون دوست عزیز از حوصله ای که به خرج دادین(از طرز نگارشتون خوشم اومد ؛ دقیقا اصول نگارشی رو تو نوشته ها میارین.موفق باشین).
    امتحان میکنم خبر میدم.البته بایاس رو آپدیت کردم قبلا.
     
  4. mohammad.kaveh

    mohammad.kaveh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 مارس 2009
    نوشته ها:
    97
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    یک کار دیگه هم میتونی بکنی یه نرم افزار Auto Shutdown رو نصب کن بعد اونجا میتونی بهش دستور بدی چه ساعتی بیدار شه چه ساعتی خاموش شه سر چه ساعتی کدوم نرم افزار رو اجرا کنه چیزه باحالی هست
    فقط باید دستگاه رو استند بای کنی اگه از این جدید ها باشه که خودش خاموش میشه انگار کلا سیستم رو اف کرده باشی
     
  5. mehdiphoto

    mehdiphoto Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    323
    تشکر شده:
    25
    ممنون igimax عزیز.مشکل حل شد نکته اش همون که گفتین بود(وارد سیستم نمیشدم و شات دان نمی کردم )
    ولی من تو مادربورد قبلیم (EPOX6100) این کار و نمی کردم .
     
  6. igimax

    igimax کاربر فعال کامپیوتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    3,406
    تشکر شده:
    1,269
    سلام mehdiphoto عزيز [​IMG]
    . خداراشكر كه مشكل به سادگي حل شد.... بعله! در بعضي از سيستم ها فقط پس از تنظيم بايوس اگر آن را Save و در زمان خروج از BIOS اگر Shutdown نماييد، تنظيمات اعمال مي‌شود. اين موضوع كاملن به توانايي و نوع BIOS مادربورد بر مي‌گردد. در هر صورت روشي كه عرض كردم خيال شما را 100% ديگه راحت مي‌كند! در ضمن اون روشي هم كه دوستمون معرفي نمودند روش خوبيست، به خصوص براي كاني كه اصلن بايوسشان داراي چنين توانايي نيست!

    موفق باشيد. [​IMG]

    خداحافظ
    IgImAx
    89/03/30
    [​IMG] [​IMG]
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. mohammad.kaveh

    mohammad.kaveh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 مارس 2009
    نوشته ها:
    97
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    من وقتی رو استندبای خاموش میکنم دیگه سیستم روشن نمیشه باید از پریز بکشم بعد دوباره بزنم تا روشن شه کاریش نمیشه کرد؟!
     
  9. mehdiphoto

    mehdiphoto Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    323
    تشکر شده:
    25
    ممنون.ولی اون روش دوستمون رو انجام داده بودم,ولی جواب نداد.
    بازم ممنون.
     
  10. C4TX

    C4TX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    985
    تشکر شده:
    94
    اين ايراد از معيوب شدن ويندوز و پاك شدن فايل‌هاي سيستمي هست و بايد سيستم عامل رو دوباره نصب بكنيد.