• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روشن نشدن مانیتور بعد از تعویض مادربرد سی پی یو ورم

Hitman 47

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام
جدیدا یه مادر برد ایسوس پی زد 68 وی پرو گرفتم با سی پی یو core i5 و رم سیستم قبلا اسمبل کردم و تجربه دارم ولی مشکل اینه که مانیتور روشن نمیشه با دوتا کارت گرافیک هم تست کردم مانیتور هم سالمه چون با همین 2 کارت گرافیک و مانیتور روی مادر برد قبلیم مانیتور روشن میشه نمیدونم واقعا مشکل از چی میتونه باشه فن سیپی یو وکارت گرافیک هم کار میکنه ورودی مانیتور hdmi انتخاب شده و با کابل دی وی ای به hdmi مانیتور به کارت گرافیک وصل هست روی خود مادر برد هم پرت خروجی برای مانیتور هست که من حتی بدون کارت گرافیک اون پرت رو هم تست کردم ولی جواب نداد

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
بغل سی پی یو یه جایی هست که باید برق سی پی یو رو بزنی داخلش از پاورت یه سیم اومده بیرون که 4 خونه داره باید بزنی به مادربرد اینکارو کردی؟ مادر بردت الان بوت نمیشه و علت تصویر ندادن خرابی دستگات نیست .

Hitman 47

Registered User
لایک‌ها
1
دو تا عکس با دو تا کارت گرافیک مختلف گرفتم فقط روی مادربرد چراغ قرمز dram led در گوشه سمت راست مادر برد روشنه مدل رم ها اینه 2*4 gskill cl8 bus 1600
DSC00315.JPGDSC00321.JPG

R3SA

Registered User
لایک‌ها
69
یه دور سی پی یو رو در بیار دوباره جا بزن. البته تو این نسل از سی پی یوها سخته بشه گفت ولی تو قدیمیا برام خیلی اتفاق افتاده به دلیل کج شدن یکی از پایه ها این اتفاق بیفته.
البته اگه مشکل این باشه اتفاق خوبیه چون بی درد سر حل میشه.
اگه بازم جوابی نگرفتی چون کیست قدیمی به نظر میاد یه دور مادربردو رو زمین هم تست کن.
به نظرم کار دومو اول انجام بده چون پایه های این فنا خیلی حساسن و احتمال خراب شدن خمیر سیلیکون هم با باز کردن فن مطرح هستش.

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
اقا با 1 سی پی یو دیگه تستش کن ، ممکنه cpu یا رمتو ساپورت نکنه

بایوسشو آپدیت کنی اوکی میشه

احتمالا بخاطر بایوس هست

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
اگه واقعا همه نکات رو درست انجام داده باشید فقط یک کار میتونید کنید
باید ببرید جایی و با قطعاتی غیر از این مواردی که روش هست تست کنید چون به طور کلی خروجی نگرفتن از مانیتور هم میتونه از مادربرد باشه هم پاور و هم رم و ... ( البته مادربرد به خاطره نو بودن و عدم قطعیت تو سلامتش نسبت به قطعات دیگتون که تو سیستم قبلیتون هم سوار بود تو الویت بزارید )

بالا