• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روشهای داشتن اینترنت 1 مگ یا بالاتر از طریق ADSL مخابرات.

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
سلام دوستان
یک سوال بی نهایت مهم داشتم میخواستم بدونم که چطوری میشه به اینترنت با سرعت دانلود 1 مگابایت در ثانیه و یا بیشتر دست یافت؟ و طریقه استفاده هم از طریق ADSL مخابرات باشه!!
من الان سرویس مخابراتم 256 هست که سرعت دانلودش 60 کیلوبایته و محدودیت حجمی 8.5 گیگ داره و خلاصه هیچ کاری نمیشه باهاش انجام داد میخوام یه کاری کنم که سرعتش بیاد روی 1 مگ در ثانیه یا حتی بیشتر و اگر هم بشه یه کاری کرد که محدودیت حجمی نداشته باشه!!
حالا میخواستم از دوستانی که در این زمینه حرفه ای هستن راهنماییم کنن که چه روشهایی برای اینکار وجود داره؟ هر چیزی که به ذهنتون میرسه بگید که کمکی باشه برای این سرعت!!
ممنون:)

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
شما به چنین وردی احتیاج دارین: اجی مجی لاترجی ... (مواظب باش اشتباه نخونی ا.ن از تو سیم بیاد بیرون ! ) :D

nima_haji

Registered User
لایک‌ها
120
داداش برای این کار باید مایه تیله خرج کنی
اگه می خوای 1 مگ درثانیه دانلود کنی و یا بیشتر دو تا راه داری چون هیچ ADSL این سرعت رو نمیده همون قانون 1 به 8
یا باید اینترنت م ا ه و ا ر ه ای راه بندازی که هزینش کمه نسبت به روش دومی که بهت میگم
روش دوم هم پهنای باند اختصاصی
الان من داشتم مخابرات قیمتش رو نگاه می کردم ماهیانه تقریبا برای 8 مگ 1 تومن میگیره میلیون ها
ولی تو یه ماه میشه 20 ترا باهاش دان کرد

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
داداش برای این کار باید مایه تیله خرج کنی
اگه می خوای 1 مگ درثانیه دانلود کنی و یا بیشتر دو تا راه داری چون هیچ ADSL این سرعت رو نمیده همون قانون 1 به 8
یا باید اینترنت م ا ه و ا ر ه ای راه بندازی که هزینش کمه نسبت به روش دومی که بهت میگم
روش دوم هم پهنای باند اختصاصی
الان من داشتم مخابرات قیمتش رو نگاه می کردم ماهیانه تقریبا برای 8 مگ 1 تومن میگیره میلیون ها
ولی تو یه ماه میشه 20 ترا باهاش دان کرد

اینترنت ماهوا که گرفت و گیر داره و میریزن خونه جمعش میکنن و در ضمن هزینش هم فکر کنم زیاد در بیاد مثلا حدود 300 تومن!!
کلا شما بگو که چند تا راه داره برای این سرعت و هر کدوم چقدر قیمت دارن و کدوماشون هم رایگان هست؟
مثلا همین مخابرات کاربرانی که سرویس 256 دارن رو مثلا 20 نفرشون رو اکانتهاشون رو روی یک سیستم مچ کرد که بشه 1.2 مگ در ثانیه چنین راهی هم ممکنه؟ خطر هم داره چطوری؟

nima_haji

Registered User
لایک‌ها
120
من الان 2 مگ تازه خریدم واسه مغازه خودش رو پاره می کنه سرعت دانلود 400 تا 500 میده حالا بماند این آشناست
در مورد پهنای باند اختصاصی قیمت رو اشتباه نوشته بودم

قیمت یکماهه مخابرات (ریال)

11,000,000

17,600,000
2MB / 2MB

20,000,000

29,700,000
4MB / 4MB

38,000,000

49,700,000
8MB / 8MB

75,000,000

100,000,000
20MB / 20MB

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
من الان اگه بخوام چنین سرعتی با مخابرات داشته باشم و نخوام پول بدم باید چیکار کنم؟
منظورم همون هک هست این روش خوبه؟ دردسر داره؟ کسی هست بیشتر توضیح بده؟

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
من الان 2 مگ تازه خریدم واسه مغازه خودش رو پاره می کنه سرعت دانلود 400 تا 500 میده حالا بماند این آشناست
در مورد پهنای باند اختصاصی قیمت رو اشتباه نوشته بودم

قیمت یکماهه مخابرات (ریال)

11,000,000

17,600,000
2MB / 2MB

20,000,000

29,700,000
4MB / 4MB

38,000,000

49,700,000
8MB / 8MB

75,000,000

100,000,000
20MB / 20MB
توی پاکستان بود فکر کنم(اگه اشتباه نکرده باشم!)سرعت اینترنت بالای چند مگابیت بود.با این قیمتهایی که شما نوشتی ادم بساتشو جمع کنه از این مملکت بره جای دیگه زندگی کنه به صرفه تره!:)

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
هك رو بی خیال شو، راه ساده نداره. یا باید پول بدی و مداركش رو هم داشته باشی، یا آشنا و پارتی پیدا كنی تو دم و دستگاشون واست سرویس سریع جور كنند از مخابرات. جز اون دو راه هیچ چی دیگه نیست.

در ضمن، با نظر JVC هم موافقم :D

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167

sinasmoky

Registered User
لایک‌ها
14
اینترنت 20 مگ ماهی 10 میلیون؟؟؟؟؟؟؟؟ جل الخالق واقعا کسی هست که همچین پولی بده؟؟؟

darvish1900

Registered User
لایک‌ها
116
یک کاری میتونید کنید برید زاهدان لب مرز پاکستان اونجا بنشید اینرنت رایگان با سرعت بالا رو تجربه کنید.

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
بابا الان آدمهایی هستند که دارن اینترنت 10 مگ استفاده میکنند توی همین ایران ولی از روشهای هک استفاده میکنند یادمه چند سال پیش یه نفر بود که ماله مخابرات رو هک کرده بود و 4 مگ سرعتش بود یعنی یوزرها رو هک کرده بود و بعد همه یوزرها رو روی سیستمش مچ کرده بود که سرعتش به این حد رسیده بود با یه روشی تونسته بود رد کسایی که الان وصل هستند به نت رو آی پی شونو بدست بیاره بعد یوزر و پسشونو بدست آورده بود بعد با یه نرم افزار تونسته بود که همه یوزرها رو روی سیستمش مچ کنه یعنی با یک سیستم از 50 یوزر وصل شده بود!!!!! ولی حیف الان در دسترس نیست و فکر کنم اگه بگیرن جرم سنگینی هم داشته باشه!!!

حالا اصلا 1 مگ هم نخواستیم همون 300 کیلوبایت در ثانیه هم باشه کار من رو راه میندازه لطفا بگید چطوری چنین اینترنتی داشته باشم؟ یعنی یک اینترنت با سرعت دانلود واقعی 300 کیلوبایت و بدون محدودیت حجمی و نامحدود باشه چنین اینترنتی میشه گیر آورد؟

روشهای پولی و روشهای رایگان رو توضیح بدید لطفا!!

من اگه یک چنین نتی با این سرعت یعنی 300 کیلوبایت برای من یک نفر که عالیه میتونم هر چی که بخوام دانلود کنم!!:D

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
بابا الان آدمهایی هستند که دارن اینترنت 10 مگ استفاده میکنند توی همین ایران ولی از روشهای هک استفاده میکنند یادمه چند سال پیش یه نفر بود که ماله مخابرات رو هک کرده بود و 4 مگ سرعتش بود یعنی یوزرها رو هک کرده بود و بعد همه یوزرها رو روی سیستمش مچ کرده بود که سرعتش به این حد رسیده بود با یه روشی تونسته بود رد کسایی که الان وصل هستند به نت رو آی پی شونو بدست بیاره بعد یوزر و پسشونو بدست آورده بود بعد با یه نرم افزار تونسته بود که همه یوزرها رو روی سیستمش مچ کنه یعنی با یک سیستم از 50 یوزر وصل شده بود!!!!! ولی حیف الان در دسترس نیست و فکر کنم اگه بگیرن جرم سنگینی هم داشته باشه!!!

حالا اصلا 1 مگ هم نخواستیم همون 300 کیلوبایت در ثانیه هم باشه کار من رو راه میندازه لطفا بگید چطوری چنین اینترنتی داشته باشم؟ یعنی یک اینترنت با سرعت دانلود واقعی 300 کیلوبایت و بدون محدودیت حجمی و نامحدود باشه چنین اینترنتی میشه گیر آورد؟

روشهای پولی و روشهای رایگان رو توضیح بدید لطفا!!

من اگه یک چنین نتی با این سرعت یعنی 300 کیلوبایت برای من یک نفر که عالیه میتونم هر چی که بخوام دانلود کنم!!:D
شما تنها راهی که میتونی چنین سرعتی داشته باشی اینترنت ماهواره ای هستش
قابل ردیابی هم نیستش اگر شما فقط رسیو داشته بشی
قیمتش هم معقولانه تر از اینترنت ایران هستش

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
شما تنها راهی که میتونی چنین سرعتی داشته باشی اینترنت ماهواره ای هستش
قابل ردیابی هم نیستش اگر شما فقط رسیو داشته بشی
قیمتش هم معقولانه تر از اینترنت ایران هستش

مطمئنی قابل ردیابی نیستش؟ ولی من از چند تا از رفیقام شنیدم که ناجور میگیرن یعنی اینکه براحتی سیگنالی که شما دارید دریافت میکنید اونها هم دریافتش میکنند با تجهیزاتشون و راحت میتونند رد گیری کنند و بریزن خونه و جمعش کنن و به جرم اخلال در امنیت ملی میبرنت پای چوبه دار!!!!:D
حالا نمیدونم چقدر راست باشه آیا واقعا اینطوریه یا مشکلی نداره؟

شما یه نت ماهوار آشنایی؟ چه تجهیزاتی لازمه؟ چقدر خرج برمیداره؟ سرعتش چقدره؟ نامحدوده؟ لطفا کامل توضیح بدید و از همه مهمتر اینکه گرفت و گیر نداره؟

JVC

Registered User
لایک‌ها
263
اینترنت ماهواره ای برای آخوندا برابر هستش با جاسوسی و حداقل 3 سال زندان . از خرداد 88 به بعد خیلی ها اینترنت ماهواره ایشون رو جمع کردن . چون اگه بگیرن پدر صاحب بچه رو در میارن و میفرستن هواخوری.

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
من شنیدم پورتهای اینترنت ماهواره ای بستس! چون ارسال از ADSL میشه و دریافت از ماهواره. اون پورت ارسال که بسته باشه دیگه فایده ای نداره. حالا دوستانی که حرفه ای کار کردن بیان توضیح بدن. اگر قابل انجم باشه من لازم دارم ( چون هزینش به اینترنت پر سرعت کمتر در میاد ).

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526
اینترنت ماهواری که دوستان میگن منظورشون اینکه فقط دریافت با دیش باشه ارسال با مودم و خط عادی متوجه شدید :ی قیمتشم فکر نکنم ارزون باشه

بالا