آژانس هواپیماییexchanging

روشهای مختلف برای روتوش عکس

شروع موضوع توسط Bahram.ws ‏13 سپتامبر 2005 در انجمن PhotoShop و نرم افزارهای گرافیکی دو بعدی

  1. Bahram.ws

    Bahram.ws Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,133
    تشکر شده:
    71
    محل سکونت:
    On The Fly
    سلام به همه ی برو بچه های فوتوشاپیست
    تو این تاپیک هر کی هر روشی برای روتوش عکس داره بزاره
    این یه دونه هم که میدونم همتون تو سایت مجید آنلاین دیدید هم من میزارم:

    http://www.majidonline.com/page.php?page=content&op=cntshow&code=259

    :)
     
  2. Pixar

    Pixar مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,400
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    َِChocolate's City
    Liquify Filter Warp Tool — Photoshop CS2​



    [​IMG]

    کد:
    http://www.photoshopsupport.com/tutorials/tt-cs2/warp-tool-tutorial.html
     
  3. Bahram.ws

    Bahram.ws Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,133
    تشکر شده:
    71
    محل سکونت:
    On The Fly
    سلام آقا سعید
    ممنون از لینکت!
    میشه آموزشو همین جا بزاری؟
    من نمیتونم ببینم فکر کنم opera ساپورتش نمیکنه
    با IE هم نشد
    اگه وقت کردی همین جا بزارش ممنون
     
  4. Spiro

    Spiro Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 مارس 2005
    نوشته ها:
    804
    تشکر شده:
    1
    چي رو نميبيني ؟ :blink:

    منم اپرا دارم ولي همه چي ديده ميشه .
     
  5. Bahram.ws

    Bahram.ws Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,133
    تشکر شده:
    71
    محل سکونت:
    On The Fly
    من صفحه رو این جوری میبینم:

    [​IMG]

    فکر کنم اپرام پلاگینشو نداره نه؟
     

    فایل های ضمیمه:

    • opera.gif
      opera.gif
      اندازه فایل:
      30.7 KB
      نمایش ها:
      245
  6. Pixar

    Pixar مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,400
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    َِChocolate's City
    با Firefox تست کن .
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. Bahram.ws

    Bahram.ws Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,133
    تشکر شده:
    71
    محل سکونت:
    On The Fly
    firefox ندارم دوستمونم گفت opera داره ولی تونسته ببینه
    حالا یه کاریش میکنم
     
  9. xPlod

    xPlod مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,310
    تشکر شده:
    7
    Quick Time نصب کن، کفایت می کنه.
    منم با اپرا دارم می بینم.
     
  10. Spiro

    Spiro Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 مارس 2005
    نوشته ها:
    804
    تشکر شده:
    1
    تائيد ميشه

    كوئيك تايم رو pc نصب نيست ؟ :blink:
     
  11. Bahram.ws

    Bahram.ws Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,133
    تشکر شده:
    71
    محل سکونت:
    On The Fly
    چرا کوئیک تایم نصبه ورژنشم 6.5.1
    نمیدونم چشه
    عجب تاپیکی شد موضوش به کل عوض شد
     
  12. Bahram.ws

    Bahram.ws Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,133
    تشکر شده:
    71
    محل سکونت:
    On The Fly
  13. Pixar

    Pixar مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,400
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    َِChocolate's City
    Professional Black and White Retouching​

    [​IMG]

    َAfter

    [​IMG]

    کد:
    http://www.picturecorrect.com/photoshoptips/dodgeburn.htm
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right