لطفا یکی بگه چطور میشه راحت wordpress رو ارتقا داد ؟ Wordpress Upgrade ?
KissFM Registered User تاریخ عضویت 22 می 2009 نوشتهها 9 لایکها 0 محل سکونت Ukraine 11 آپریل 2010 #1 لطفا یکی بگه چطور میشه راحت wordpress رو ارتقا داد ؟ Wordpress Upgrade ?
KissFM Registered User تاریخ عضویت 22 می 2009 نوشتهها 9 لایکها 0 محل سکونت Ukraine 11 آپریل 2010 #2 لطفا از دوستان کسی اگر در مورد ارتقا وردپرس تجربیاتی داره در اختیارم قرار بده که بدون هیچ درد سری بتونم ارتقاش بدم متشکرم
لطفا از دوستان کسی اگر در مورد ارتقا وردپرس تجربیاتی داره در اختیارم قرار بده که بدون هیچ درد سری بتونم ارتقاش بدم متشکرم
amk Registered User تاریخ عضویت 1 ژانویه 2009 نوشتهها 4,089 لایکها 9 محل سکونت نازی آباد 11 آپریل 2010 #3 خب يه راه سادش اينه كه اتوماتيك رو لينك كليك كني خودش برات ارتقا بدتش...
mohsengham کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 25 سپتامبر 2004 نوشتهها 61 لایکها 1 11 آپریل 2010 #4 سلام روش ارتقا دستی مطمئنتره اما من تا حالا اتوماتیک آپدیت کردم و به مشکلی هم برنخوردم. نکتهای که من تاکید میکنم غیرفعال کردن افزونهها قبل از هر دو نوع روش هست.
سلام روش ارتقا دستی مطمئنتره اما من تا حالا اتوماتیک آپدیت کردم و به مشکلی هم برنخوردم. نکتهای که من تاکید میکنم غیرفعال کردن افزونهها قبل از هر دو نوع روش هست.
KissFM Registered User تاریخ عضویت 22 می 2009 نوشتهها 9 لایکها 0 محل سکونت Ukraine 17 آپریل 2010 #5 دوستان متشکرم اما اگه ممکنه ی کم توضیح بیشتری بدید چون من اولین باره که وب نصب کردم اگه ممکنه مراحل رو توضیح بدین لطفا با تشکر .
دوستان متشکرم اما اگه ممکنه ی کم توضیح بیشتری بدید چون من اولین باره که وب نصب کردم اگه ممکنه مراحل رو توضیح بدین لطفا با تشکر .