قهوه رو سالم بخرید. ینی پودر نشده باشه. دونه دونه باشه
که وقتی خواستید مصرف کنید به اندازه ی نیازتون آسیابش کنین. هم تازه تر و با کیفیت تر میشه، هم بوش میپیچه تو آشپزخونه احساس خوبی به آدم میده، هم وقتی پودر کردنشم به عهده ی خودتون باشه بیشتر احساس حرفه ای بودن میکنید :دی
هر چی بیشتر آسیابش کنید (ینی ذره های پودری که درست میکنین ریز تر باشه) طعمشو راحت تر توی آب آزاد میکنه و به رستگاری نزدیک تر است
اگه آسیاب برقی نداشتین حتی میتونین با هاون یا گوشی موبایل
یا گوشت کوب یا هر چیز دیگه ای حسابی بکوبیدش تا پودر نسبتا یکدستی ساخته بشه
حالا سیزده تا راه مختلف برای ادامه ی کار دارید که چن تاشو میگم
روش 1. پودر رو با دماغتون بکشین بالا
شوخی کردم :دی
روش 2. بریزید توی لیوان فلزی یا هر ظرف فلزی دیگه، آب سرد بریزید روش، بذارید روی حرارت ملایم. به محض اینکه روش حالت ******* شد و خواست غل بزنه خاموشش کنید و بزنید به بدن
روش 3. پودر رو بریزید توی مرکز چای صاف کن (یا هر چیزی که توریهای مشبک و ریز داشته باشه) ، با انگشت یکم روشو گود کنید، یواش یواش آب جوش بریزید روی پودر. نیازی به گفت نیست که زیر چای صاف کن باید یه لیوان بذارید. مهمه که آب جوشو خیلی یواش بریزید. قطره قطره نه ولی یه جوری باشه که کل فرایند پر شدن لیوان در حد یک دقیقه طول بکشه. اینم از این
اگرم حوصله ی این کارا رو ندارین از محصولات نستله ی عزیز استفاده کنید.فقط میریزیش تو آب جوش. خلاص