• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روش های مخلف درست کردن قهوه

bas ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
با سلام
لطفا انواع و اقسام نوشیدنی هایی که با قهوه در منزل میتوان درست کرد و همچنین روش های درست کردن قهوه را قرار دهید . ;)

alakdolak

Registered User
لایک‌ها
101
سلام
از چه نوع قهوه ای استفاده میکنی ؟

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
قهوه رو سالم بخرید. ینی پودر نشده باشه. دونه دونه باشه
که وقتی خواستید مصرف کنید به اندازه ی نیازتون آسیابش کنین. هم تازه تر و با کیفیت تر میشه، هم بوش میپیچه تو آشپزخونه احساس خوبی به آدم میده، هم وقتی پودر کردنشم به عهده ی خودتون باشه بیشتر احساس حرفه ای بودن میکنید :دی

هر چی بیشتر آسیابش کنید (ینی ذره های پودری که درست میکنین ریز تر باشه) طعمشو راحت تر توی آب آزاد میکنه و به رستگاری نزدیک تر است
اگه آسیاب برقی نداشتین حتی میتونین با هاون یا گوشی موبایل
crazy.gif
یا گوشت کوب یا هر چیز دیگه ای حسابی بکوبیدش تا پودر نسبتا یکدستی ساخته بشه

حالا سیزده تا راه مختلف برای ادامه ی کار دارید که چن تاشو میگم
749.gif

روش 1. پودر رو با دماغتون بکشین بالا
crazy.gif
شوخی کردم :دی
روش 2. بریزید توی لیوان فلزی یا هر ظرف فلزی دیگه، آب سرد بریزید روش، بذارید روی حرارت ملایم. به محض اینکه روش حالت ******* شد و خواست غل بزنه خاموشش کنید و بزنید به بدن
روش 3. پودر رو بریزید توی مرکز چای صاف کن (یا هر چیزی که توریهای مشبک و ریز داشته باشه) ، با انگشت یکم روشو گود کنید، یواش یواش آب جوش بریزید روی پودر. نیازی به گفت نیست که زیر چای صاف کن باید یه لیوان بذارید. مهمه که آب جوشو خیلی یواش بریزید. قطره قطره نه ولی یه جوری باشه که کل فرایند پر شدن لیوان در حد یک دقیقه طول بکشه. اینم از این

اگرم حوصله ی این کارا رو ندارین از محصولات نستله ی عزیز استفاده کنید.فقط میریزیش تو آب جوش. خلاص

bas ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
من مقصودم از زدن تاپیک آموزش نوشیدنی های مختلفی هست که میتوان با قهوه درست کرد ، درست مانند کافی شاپ .

من خودم هم قهوه جوش برقی استفاده میکنم ، هم موکا پات و هم ترک
بنظرم موکا پات کافیین بیشتری آزاد میکنه و همچنین غلیظ تر هست و از همه کمتر قهوه ساز برقی .
دیگران چه نظری دارن ؟

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
من مقصودم از زدن تاپیک آموزش نوشیدنی های مختلفی هست که میتوان با قهوه درست کرد ، درست مانند کافی شاپ .
ینی این قسمت دوم نوشتت که گفته بودی "و همچنین روش های درست کردن قهوه را قرار دهید" ما را به اشتباه انداخت؟
312jtp0.gif
ینی الکی این همه توضیح دادم؟
swear1.gif

bas ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
ینی این قسمت دوم نوشتت که گفته بودی "و همچنین روش های درست کردن قهوه را قرار دهید" ما را به اشتباه انداخت؟
312jtp0.gif
ینی الکی این همه توضیح دادم؟
swear1.gif

اتفاقا خیلی خوب هم شد که توضیح دادی .;)

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4

بالا