nexpay

روش on کردن register_global در سرورها !!! ؟

شروع موضوع توسط Piter1356 ‏13 جولای 2005 در انجمن PHP

  1. Piter1356

    Piter1356 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    395
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tehran
    سلام به همه

    روش on کردن register_global در ایزی php و localhost را همه می دادند . ولی مشکل on کردن register_global در سرور هاستمه !

    در پی جستجویی که انجام دادم . جایی نوشته بود که :

    فایل htaccess واقع در root را ادیت می کنیم و خط زیر را اضافه می کنیم
    PHP:
    php_flag register_globals on
    ولی با اضافه کردن این دستور به فایل htaccess با پیغام خطای زیر مواجه شدم :
    کد:
    HTTP 500 - Internal server error 
    البته روشهای دیگری را هم امتحان کردم مثل اضافه کردن خط زیر به ابتدای فایل php که هیچ تاثیری نداشت :

    PHP:
    ini_set "register_globals""on" );

    حالا از دوستایی که تجربه دارند تقاضای کمک دارم !
    با امروز دو هفتست که بخاطر این مشکل سر کارم !
    5700 تومن پول بی زبون رو دادم به کتاب php . راجع به رفع این مشکل مطلب قابل توجهی ننوشته و فقط توصیه کرده که مقدار register_global رو به on تغییر بدیم .
     
  2. PersianPC

    PersianPC کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏9 فوریه 2005
    نوشته ها:
    582
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    دوست عزيز , شما نميتونيد تنظيمات سرور رو تغیر بدید ، اینکار دسترسی ادمین رو میخواد.
     
  3. Piter1356

    Piter1356 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    395
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tehran
    ممنونم دوست عزیز .

    این موضوع را می دانم ولی در بخشی از کتاب php نوشته :

    چنانچه php را بعنوان یکی از ماجولهای Apache مورد استفاده قرار می دهید و پیکر بندیتان به گونه ای است که می توانید از فایل دسترسی htaccess استفاده کنید , قادر ید تا گزینه های موجود برای تنظیم فایل php.ini را به ازای هر فهرست به طور جدا گا نه انجامی دهید .

    مانند :
    PHP:
     php_flag register_globals on 
    اما در صورتی که به Apache دسترسی ندارید باز هم امکان اعمال تنظیمات وجود دارد . در نسخه php - 4.0.5 و بالاتر تابعی با عنوان( ) ini_set معرفی شده است .
    این تابع اجازه می دهد تا برخی از گزینه های فایل php.ini را از درون برنامه php تنظیم کنید . تابع مذکور جهت اجرا به دو رشته کارکترب نیاز دارد : نام گزینه مربوطه و مقدار آن .

    PHP:
    ini_set " include_path",".:/home/corrdev"): 

    مطالب بالا عینا نقل قول از کتاب بود .

    اگه به زودي اين مشكل حل نشه كتاب php رو ورق ورق میکنم و آتیش میزنم . دیگه اینورا هم پیدام نمیشه
     
  4. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    اسم كتاب چيه؟

    كتاب كاملي بايد باشه
     
  5. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    جون من اسم كتابو بگو :blink:
     
  6. Piter1356

    Piter1356 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    395
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tehran
    اسم لاتين كتاب :Sams Teach Yourself Php In 24 Hours

    اسم فارسي كتاب : خودآموز php در 24 ساعت . انتشارات ديبا گران تهران .

    اين كتاب رو سالار معرفي كرده .



    شمارش معكوس براي آتش زدن كتاب شروع شد
     
  7. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    سلام
    اول اینکه اینهای که کتابه گفته درست ! حالا شاید این متغییر ها رو نمی شه عوض کرد (استثنا ! باشه !)

    دوم اینکه از کجا می دونی که آلان PHP رو به صورت ماژول نصب شده ؟ من که روی لوکال خودم که به صورت ماژول این کار رو کردم هیچ اروری نداد !

    سوم اینکه میل بزنی به مسول سرورت و بهش اطلاع بدی !
     
  8. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    كتابو آتيش نزني ها ازش خوشم مياد
    تازه همه چيش درسته
     
  9. Piter1356

    Piter1356 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    395
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tehran
    سلام
    البته شما استاد ما هستي

    ولي من یه فایل تهی به نام htaccess تو روت هاستم دارم . فکر کردم چون به این فایل دسترسی دارم باید بشه تغییرات رو از طریق این فایل اعمال کرد .

    از اون گذشته یه سرچی زدم دیدم اشاره کردند که میشه

    به مسئول سرور اطلاع دادم . میدونی چی جواب داد ؟

    جواب داد : برنامه نویسان موظفند برای جلوگیری از بروز مشکلات امنیتی برنامه های خود را با registr_globals =off بنویسند .

    شمارش معكوس براي آتش زدن كتاب شروع شد == 10
     
  10. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    حالا اصلا چرا ميخواي register_globals رو on کنی؟
    مثل این چند صد نفر که میان اینجا میرن با off راه بیا دیگه
     
  11. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    اگه كتابو نميخوايش بدش به من!

    از آتيش زدن كه بهتره !
     
  12. Piter1356

    Piter1356 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    395
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tehran
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    كجا بايس بيايم ؟ :D
     
  15. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
  16. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    اين گوگل گاهي اوقات يه كارايي ميكنه آدم شاخ درمياره ! :lol:
     
  17. navan

    navan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    22
    تشکر شده:
    0
    دوستان آيا راهي هست كه بشود safe mod را برابر با off قرار داد؟ البته بذون دسترسي به تنظيمات هاست!
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal