• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رویکرد جدید الکسا نسبت به سایت های فارسی زبان ( + سرویس های وبلاگ دهی)

آیا الکسا معیار درستی برای رتبه بندی سایت ها (فقط سایت های فارسی) هست؟

• Total voters
    26

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
سلام

تازگیها حس میشد که الکسا الگوریتم خودش رو برای رتبه بندی سایت ها تغییر داده و خیلی از سایت های فارسی با افت رتبه مواجه شده بودند.

همان طور که می دونید ، الکسا برای تک تک وبلاگ های سیستم های وبلاگ دهی معتبر همچون وردپرس . کام و بلاگ اسپات رتبه بندی داره و در بین تمام سایت ها نمایش داده میشن.

خب خوشبختانه الکسا رویکرد خودش رو نسبت به وبلاگ های فارسی زبان هم تغییر داد و شما از حالا می تونید ببینید که بلاگ های فارسی هم دارای رتبه در بین سایت های جهانی هستند.

به نظر میرسه که در اولین فاز طرح الکسا ، فقط سایت های وبلاگ دهی بلاگفا و میهن بلاگ مورد توجه قرار گرفتند و وبلاگ های این سیستم ها در حال حاضر رتبه بندی می شوند.

متاسفانه الکسا در حال حاضر سایر سیستم های وبلاگ دهی رو ساپورت نمی کنه و حتی پرشین بلاگ که قدیمی ترین سیستم بلاگ ساز ایرانی هستش از این امکان بهره نمی بره.

با توجه به توضیحات بالا که مطمئناً خیلی از وبلاگ نویسان هنوز متوجه نشدند ، به نظر می رسه که این افت شدید رتبه ی برخی از سایت ها، به دلیل وارد شدن تعداد زیادی از وبلاگ های فارسی به جامعه ی آماری الکساست.

البته این فقط می تونه یک احتمال باشه هنوز از بقیه ی زاویه ها به این تغییر نگاه نکردم ولی این یک مورد خیلی می تونه موثر باشه.

نظراتتون رو در مورد تغییر الگوریتم الکسا و افت رتبه ی یک سری از سایت های فارسی و همین طور ساپورت کردن الکسا از سیستم های وبلاگ دهی بلاگفا و میهن بلاگ مانند سیستم های بلاگ اسپات و وردپرس ، رو در این تاپیک به اشتراک بذارید!

ممنون

Last edited:

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
پرشین بلاگ با داشتن رتبه ی 6 الکسا و بلاگ اسکای با داشتن رتبه ی 12 الکسا ، هنوز وبلاگهایشان در رتبه بندی الکسا تعریف نشده اند. ولی این احتمال وجود دارد به زودی این سایت ها هم مورد توجه قرار بگیرند.

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
سلام

تازگیها حس میشد که الکسا الگوریتم خودش رو برای رتبه بندی سایت ها تغییر داده و خیلی از سایت های فارسی با افت رتبه مواجه شده بودند.

همان طور که می دونید ، الکسا برای تک تک وبلاگ های سیستم های وبلاگ دهی معتبر همچون وردپرس . کام و بلاگ اسپات رتبه بندی داره و در بین تمام سایت ها نمایش داده میشن.

خب خوشبختانه الکسا رویکرد خودش رو نسبت به وبلاگ های فارسی زبان هم تغییر داد و شما از حالا می تونید ببینید که بلاگ های فارسی هم دارای رتبه در بین سایت های جهانی هستند.

به نظر میرسه که در اولین فاز طرح الکسا ، فقط سایت های وبلاگ دهی بلاگفا و میهن بلاگ مورد توجه قرار گرفتند و وبلاگ های این سیستم ها در حال حاضر رتبه بندی می شوند.

متاسفانه الکسا در حال حاضر سایر سیستم های وبلاگ دهی رو ساپورت نمی کنه و حتی پرشین بلاگ که قدیمی ترین سیستم بلاگ ساز ایرانی هستش از این امکان بهره نمی بره.

با توجه به توضیحات بالا که مطمئناً خیلی از وبلاگ نویسان هنوز متوجه نشدند ، به نظر می رسه که این افت شدید رتبه ی برخی از سایت ها، به دلیل وارد شدن تعداد زیادی از وبلاگ های فارسی به جامعه ی آماری الکساست.

البته این فقط می تونه یک احتمال باشه هنوز از بقیه ی زاویه ها به این تغییر نگاه نکردم ولی این یک مورد خیلی می تونه موثر باشه.

نظراتتون رو در مورد تغییر الگوریتم الکسا و افت رتبه ی یک سری از سایت های فارسی و همین طور ساپورت کردن الکسا از سیستم های وبلاگ دهی بلاگفا و میهن بلاگ مانند سیستم های بلاگ اسپات و وردپرس ، رو در این تاپیک به اشتراک بذارید!

ممنون
این شاید به ضرر میهن بلاگ و بلاگفا باشه چون قبلا زیر دامنه ها برای دامنه اصلی محاسبه میشدن و بخش زیادی از رتبه الکسای این سرویس دهنده از زیردامنه هاشون بود اگه الآن مثل قبل محاسبه نشه شاید کمی به ضررشون تموم بشه البته خیلیا از جمله ما هم که زیر دامنه خاص و پابلیکی نداریم و تقریبا همه بازدیدمون روی دامنه اصلیمون هست افت الکسا داشتیم

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
دوستان بعد چند وقت دوباره تاپیک رو بالا میارم ...

چون نظر سنجیش برام مهمه...

لطف کنید تو نظر سنجی شرکت کنید

از دوستانی هم که نظرشون رو دادن تشکر میکنم

MOHAMMADBU

Registered User
لایک‌ها
130
خب مطمئنا کار خیلی خوبی کردن چون اول اینکه وبلاگ های بی بازدید و .... رو میبره تو 2 میلیون و وبلاگ های مدعی رو میاره تو عرصه و می تونن آماری از وبلاگشون داشته باشن

Mojtaba88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای دیگه از اون حرفاس مگه یه سایت توانشو داره درباره هر کشور رویکرد داشته باشه :lol:

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
ای دیگه از اون حرفاس مگه یه سایت توانشو داره درباره هر کشور رویکرد داشته باشه :lol:
هر کشور نه....
سایت های خدماتی وبلاگ دهی معتبر ... مثل بلاگفا و میهن بلاگ
کاری که تو برنامه ریزی های الکسا وجود داره همینه که انجام داده وگرنه این کارو نمی کرد دوست عزیز

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
رنک الکسا رو من اصلا قبول ندارم.
چون با سیستم افزایش بازدید تقلب توش زیاد شده.
من یه روش ابتکاری دارم واسه افزایش رنک الکسا راحت هم میاد پائین خیلی خیلی راحت. ولی بدلیلی اینکه بهش اعتقاد ندارم روی سایت خودم انجام ندادم بعدش جالب اینجاست اگه کسی از دوستان میخواد تو سایت ما تبلیغ کنه یا اینکه تبادل لینک کنیم میگه رتبه الکسا شما بالاست.
به نظر من به عنوان یکی که سالهاست با اینکه سنم کمه ولی سالهاست خاک این نت رو خوردم(یکی منو از پشت میکروفن پائین بیاره:D) رتبه الکسا واقعا ملاک خوبی واسه ارزش سایت نیست.ورنک گوگل میتونه ملاک خوبی واسه کیفیت یک پیج یا یک سایت باشه.

از کلیه دوستان خواهشمند است نظرات خودشون رو در مورد حرفهای من بیان کن.باتشکر

Last edited:

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
به شخصه هیچ رتبه بندی و آماری رو قبول ندارم به غیر از آمار خود google analytics

بارها رو چند تا سایتم تست کردم، پرشین استیت و الکسا و آمار خود سی پنل و ..... همشون غیر واقعی با طراز اختلاف محسوس هستند. اما گوگل برای هر دونش با قاطعیت می شه اطمینان داشت.

الان لایوش هم راه افتاده واقعا محشره.

E110

Registered User
لایک‌ها
13
رنک الکسا رو من اصلا قبول ندارم.
چون با سیستم افزایش بازدید تقلب توش زیاد شده.
من یه روش ابتکاری دارم واسه افزایش رنک الکسا راحت هم میاد پائین خیلی خیلی راحت. ولی بدلیلی اینکه بهش اعتقاد ندارم روی سایت خودم انجام ندادم بعدش جالب اینجاست اگه کسی از دوستان میخواد تو سایت ما تبلیغ کنه یا اینکه تبادل لینک کنیم میگه رتبه الکسا شما بالاست.
به نظر من به عنوان یکی که سالهاست با اینکه سنم کمه ولی سالهاست خاک این نت رو خوردم(یکی منو از پشت میکروفن پائین بیاره:D) رتبه الکسا واقعا ملاک خوبی واسه ارزش سایت نیست.ورنک گوگل میتونه ملاک خوبی واسه کیفیت یک پیج یا یک سایت باشه.

از کلیه دوستان خواهشمند است نظرات خودشون رو در مورد حرفهای من بیان کن.باتشکر

خیلی از روش های افزایش بازدید تقلبی دیگه روی الکسا کار نمیده
من یه سایت رو دیدم ورودی آی پی تقلبی میخرید رنکش هم خیلی سریع به شدت افت کرد حتی!

در کل الکسا تنها ملاک نیست. پیج رنک هم تنها ملاک نیست.
همه چیز باید با هم در نظر گرفته بشه

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
خیلی از روش های افزایش بازدید تقلبی دیگه روی الکسا کار نمیده
من یه سایت رو دیدم ورودی آی پی تقلبی میخرید رنکش هم خیلی سریع به شدت افت کرد حتی!

در کل الکسا تنها ملاک نیست. پیج رنک هم تنها ملاک نیست.
همه چیز باید با هم در نظر گرفته بشه
تو نوشتم نوشتم اینجا هم متذکر میشم.
میتونم بصورت تضمینی رتبه الکسا رو پائین بیارم.
یه راه و روش خودم و ابتکاری.

Mojtaba88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر کشور نه....
سایت های خدماتی وبلاگ دهی معتبر ... مثل بلاگفا و میهن بلاگ
کاری که تو برنامه ریزی های الکسا وجود داره همینه که انجام داده وگرنه این کارو نمی کرد دوست عزیز
با شما مخالفم

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
سلام

ممنون

متوجه نشدم

وبلاگ ایرانی مثل بلاگفا

90درصد کارهایش شخص داخل پنل خود بلاگفا انجام میده

مثل وردپرس نیست که هروبلاگ یک صفحه کنترل داشته باشه

به نظرم زیاد تاثیر نباید داشته باشه

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
متوجه نشدم

وبلاگ ایرانی مثل بلاگفا

90درصد کارهایش شخص داخل پنل خود بلاگفا انجام میده

مثل وردپرس نیست که هروبلاگ یک صفحه کنترل داشته باشه

به نظرم زیاد تاثیر نباید داشته باشه
مخاطب های وبلاگ ها فقط خود نویسنده هاشون نیستند
بقیه کاربران اینترنت هم از بلاگ ها بازدید می کنن

yazdpowerplant

Registered User
لایک‌ها
0
افزایش رتبه الکسا ، افزایش رتبه در گوگل و افزایش آمار بازدید سایت و وبلاگ خود را به ما بسپارید.
وب سایت "بیست رنکینگ " متفخر است به عنوان اولین و بهترین سامانه افزایش رنک و بازدید به صورت استاندارد و قانونی در ایران با برنامه نویسی نوین و مهندسی جدید در این زمنیه آمادگی خود را جهت خدمات دهی رایگان به مدیران سایت ها و وبلاگهای ایرانی اعلام نماید.
کار با سامانه "بیست رنکینگ "بسیارساده می باشد. بدین شکل که شما پس از ثبت نام و تایید ایمیل خود ، وارد پنل کاربری خود شده و امتیازات کسب شده از بازدید اتوماتیک را به سایت های خود اختصاص داده و پس از مدتی رنکینگ الکسا و آمار سایتتان ، شروع به بهبود می کند.
اگر "بیست رنکینگ "را با دیگر سایت های فعال در این زمینه مقایسه کنید مشاهده تفاوت ما خواهید شد. بدین شکل که سایتهای دیگر با استفاده از سیستمهای قدیمی و منسوخ شده ، به هنگام بازدید اتوماتیک تمام پهنای باند شما را اشغال می کنند. ولی وب سایت "بیست رنکینگ " با سیستم پیشرفته و نوین ، بازدید های اتوماتیک را در سروری دیگر انجام می دهد تا پهنای باندی از شما کاهش پیدا نکند.
همچنین سرعت بارگذاری بازدید اتوماتیک در وب سایت "بیست رنکینگ " بسیار بالا بوده که امتیازهای حیرت آوری را در مدت زمان کمتری به شما اختصاص می دهد.
با "بیست رنکینگ " برترین باشید و سایت خود را در صفحه اول گوگل مشاهده نمایید.
ادرس سایت:
افزايش رتبه الكسا و ثبت رايگان در صفحه ي اول گوگل
منتظر پيشنهادات و انتقادات شما عزيزان هستيم.
با تشكر تيم پشتيباني بيست رنكينگ

بالا